aman böyle hep neşeli olalım canım beniminşallah geçecek onlar da ..artık sen de 30'sun çok şükür ..artık en erken bir buçuk ayımız kaldı
aldınız mı park yatak bebişe? ne hazırlıklar yapıyorsunuz bakeem ? :44:
hepimiz neşeli olalım canım ihtiyacımız var :)) haftalarımızı bi şekilde gecırıyoruz 30 olduk cok sukur gercektende en erken 1 bucuk ayımız kaldı oda hemen gecer :)
beşik daha bakamadık babamız musaıt olamadı bı turlu bıde park beşik mi alıyım normal mı alıyım bılemedım :26: siz aldınız mı canım?
hastane cıkısını aldık 2.3 de kıyafet bıde battanıye okadar yavas ılerlıyoruz bız daha bırsuru eksıgımız var elim değmiyoki tek basıma oluncada
geçmi olsun bizi habersiz bırakma bende çektim aynı ağrıları Allah kurtarsın acil şifalar dilerim
Bugün çok neşesizim ben , sizlerin neşeli olmanız ne güzel
sabaha kadar kaburgalarım da dahil olmak üzere tüm kemiklerim iliklerime kadar oydu
battı resmen etime yaaa, ömrümde hiç böyle ağrı yaşamamıştım
en son kafayı yatağa koydum, belime yastık koyup ayaklarımı duvara yaslayarak uyudum 10 dakika kadar
en az acıyı hissettiğim pozisyondu
kızlar sütüm kesilecek diye korkuyorum stresten ne yapayım söyleyin bana bu süt nasıl artar bebeğimi doyuramıyorum ben yaa
Canım hastaneler standart kan testi, idrar isteyip dayıyor serumu
acilde başka bişey gelmiyor elimizden diye gönderiyorlar eve
kızlar sütüm kesilecek diye korkuyorum stresten ne yapayım söyleyin bana bu süt nasıl artar bebeğimi doyuramıyorum ben yaa
hamile olduğun için ilaçta veremiyorlar parol serum hadi yallah evine bende çok yaşadım şimdi de emzirdiğim için bir şey yapamıyorum
Kızlar bugün sadece bir tane mutlu olacağım şey olduuuuuuuuuuu
hayırdır canım ne oldu neden okadar fazla agrın oldu ? doktora gıttın mı?
Canım bol bol yeşil sebzelerden salata yap diyorlar
bulgur pilavını ve ısırgan otu çayını tavsiye etmişlerdi teyzeme
strese girmemek en önemlisi tabi ama elimizde olmuyor maalesef
noldu anlat bakalım :))
kızlar nasılsınız bakalım önce halinizi hatırınızı sorarak başlayayayım :) şimdi ilk önce biraz ben yokken yazışmalarınıza bir göz attım ama morişin kocasına çok sinirlendiğim için fazla okuyamadım...canımın içi adını hatırlamıyorum yeni arkadaşlardan sanırım onunda dediği gibi çocuk olduktan sonra erkekler ister istemez değişiyorlar babalık inan ki kadınıda adamıda çok değiştiriyor.bunu birçok insanda gördüm ben .senin kıymetini ve ne zor aşamalardan geçtiğini anlayacaktır.sen kendini ve bebişini düşün herşeyden bir mutluluk bulmaya hayatın tadını çıkartmaya çalış.ben canım sıkkın olduğunda kendi kendime diyorum ki amaaan bebişimi alayıomda sağlıklı olarak ben zaten sadece onunla ilgileneceğim hiçte bişey umrumda değil hıııııh
yiyorum inek gibi oldum resmen yaaa
Canımmm çok geçmiş olsun..inşallah iyisindir ve iyi sonuçlar alırsın..haberlerini bekliyorum sağlıkla
Ahh bi bilsem canım
böbreklerim tepti resmen sabaha kadar, 2. dereceden şiş dedikleri sağ böbreğimi solladı sol böbreğim
iğne vurdu resmen içten içten
kemiklerim de canımı yaktı , battı didik didik etti içimi
nedenini doktorlarda bilmiyor
bana sen ne nazlısın modunda yaklaştılar, halbuki nefes almak bile çok zordu benim için bugün
çektiğim acıyı kimseye tarif edemiyorum, anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?