Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Belki hatırlarsınız benim yana yakıla aradığım kumbaram vardı, kociş az önce onu bulmuş
dünyalar benim oldu, yataktan kalkıp bilgisayarı açacak morali de o sayede buldum zaten

hayırlı ugurlu olsunn seytan almıs götürmüş satamadan getırmıs

O zaman kesin stresten olmuş canım

2.dereceden şiş dediğin böbreklerinde genişleme mi var? eğer varsa sakın ihmal etme bende de vardı birazda o yüzden sezeryan oldum

Canım gece biraz sinirli yatmıştım
uykuya daldım, keskin bi ağrıyla uyandım
saat daha 12yi yeni geçiyordu, sabaha kadar inleye inleye oflaya oflaya uyumaya çalıştım
özellikle sol böbreğim olduğunu düşündüğüm hain çok pis vurdu beni
bıçağı soktu soktu çıkardı, aşıdan dolayı da sol omzum iptaldi
mecbur sağa yattım, onda da bebek rahat edemedi tepindi
sırt üstü yatınca daha hafifledi ağrılarım ama bebek rahat edemedi
az önce de dediğim gibi kafa yatakta, yastık bel ve sırtta, ayaklar duvara dayalı, boynum tutuldu ama uyuduğum tek 10 dakikalık süreydi
bebek kafayı sağa, ayakları da sola koydu benim
ben ağrıdan kıvrandıkca tekmeleriyle destek olmaya çalıştı canım benim
bende sakinleşsin diye senin suçun değil tatlım, ama ağrılarım geçse süper olurdu dedim
babası bile napacağını şaşırdı
en az 15 kere masaj yaptırdım sırt kemiklerime biraz rahatlamak için, eliyle makineyle uğraştı durdu
azıcık açıldı belim , ama sırtımdaki ve sol böbreğimden kalbimin altına uzanan o aralık bıçaktan farksız
şimdi sırtımda iki yastık, altımda bi minder bi simit zor oturuyorum
kusura bakmayın sizinde canınızı sıkıyorum ama sabahta beri öyle felaket senaryoları geçiyor ki gözümün önünden anlatamam

bizde iyiyiz benim sadece halsizlik var birde sık sık karnımın sağ tarafı çok sertleşiyor o kadar henüz şişlik filan yokbakalım daha erken sanırım 27. haftamdayım daha.kızların yazdıkalrını okudukça çoküzülüyorum valla ya insanın elinden bir şey gelmiyor sinirleniyorum üzülüyorum şükrediyorum ne bileyim tuhaf oluyor buradan çaresiz çaresiz yazmak okumak.en yakın zamanda ALLAHtan şifa diliyorum onlara.bebişlerimiz kucağımıza alınca herşey bitecek kızlar dayanın

2.dereceden şiş dediğin böbreklerinde genişleme mi var? eğer varsa sakın ihmal etme bende de vardı birazda o yüzden sezeryan oldum

Canım en kısa zamanda ürologdan randevu alabilmek için çaba harcıyoruz
ama sağda ki değil de solda ki acayip zorladı beni
halbuki soldakine şiş bile dememişlerdi, genişleme ya da bi sorun var demediler
ama sabahı zor ettim ağrıyla

bebek bıyerını dayıyodur benımde hep sag tarafımda bı sıslık var :)) Allahım hepimize sağlıklı bı dogum nasıp etsın uzuluyoruz bısey yapamıyorz dua etmekten baska :/ teselli etcez bırbırımızı oleıklede dogurcaz ınşallah

Canım bugün 24. haftamız bitiyor bizim ama ben tükendim şimdiden
senin halsizlik dışında bi sorununun olmaması beni mutlu ediyor
cidden sorunlu gözüyle bakıyorlar artık bana
umarım hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle gelir dünyaya
aman şişme canım, aman
benim ayaklarım deve tabanı gibi daha şimdiden

kalçanın üstündeki kemiklerin ayrılıyor gibimiydi? Ben o sancıyı ameliyata gireceğim sabahın gecesinde çektim geçiyor sonra birden yeniden başlıyor ihmal etme doktora git hemen

benimde soldaki çok hızlı ilerliyordu doktor idrar yollarına tüp takacağız sağ böbrekte genişleme hamilelikte olur ama soldaki çok riskli demişti sonra sol böbrek düzelir gibi oldu ben bir daha gitmedim

canım bende 4. ayımda böbrek sıkıntısı çektim doktora gidiyorum fazla enfeksiyon tal kum bir şey diyor ama benim ağrıalrım geçmiyordu hatta ağrı bir girdimi resmen inliyorum terden sırılsıklam oluyordum günde birkaç kez giriyordu ağrı tamda bayrama denk gelmişti hatırlıyorum annemlerde yazık ne yapacaklarını bilkemediler.doktora gidip durdum ama sadece idrarda enfeksiyon çıkıyordu buda bebeğe zarar vermez diyordu doktor ama beni öldürdü ağrısı baya bi sürdü sıkıntım sonra kendiliğinden azaldı gitti.ama geceleri çok wc kalkıyorum yaptığımda birkaç damla okadar ama hep şişlik var böbrekelrimde.birde ben duydumki hamilelikte böbreklerde genişleme oluyormuş kızlar bilemiyorum artık bu kadar ağrı yaparmıi ki

kalçanın üstündeki kemiklerin ayrılıyor gibimiydi? Ben o sancıyı ameliyata gireceğim sabahın gecesinde çektim geçiyor sonra birden yeniden başlıyor ihmal etme doktora git hemen

ahh ahh o kemikler varya o kemikler
ağzıma tükürdü sabahtan beri, ağlıyorum resmen sabahtan beri
çok acım var ve herşey normal görünüyor
bi tek böbreklere baktıracam

canım görmüşün toprak efendiyinekadar güzel büyümüş maşşlalah benim tosbağımabakalım bende bu hafta şeker ölçümü yaptırıcam nasıl çıkıcak sonucumdöner annesi döner merak etme.hayırlısıyla o günlerde gelicek inş

Canım idrar da enfeksiyon da çıkmıyo işin garibi
herşey normal görünüyo ama benim bıçak gibi saplanan ağrım var
nazlanıyomuşum gibi geliyo ordakilere de
ne yapacam ben bu ağrıyı geçirmek için

ahh ahh o kemikler varya o kemikler
ağzıma tükürdü sabahtan beri, ağlıyorum resmen sabahtan beri
çok acım var ve herşey normal görünüyor
bi tek böbreklere baktıracam

ben bütün gece anneme ovdurmutum hastanede doğum sancısı diye sürekli nstye bağlıyorlardı ağrı sıfır çıkıyordu oofff aklıma geldikçe gene vuruyor ağrılarımmmm Allah yardım etsin canım

hayırlı ugurlu olsunn seytan almıs götürmüş satamadan getırmıs

Çok şükür geri getirdi canım

İdrarda hiçbişey gözükmüyo canım
doktor dedi ki sadece, muhtemelen bu hava değişiminden üşüttün
böbrekler çabuk soğuk alıyomuş, ben atlet giyen biri olmadığım için muhtemelen üşüttüğün için dedi
ama bilemiyorum tabi

maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah tosuncuğa
canım bu dönemde yüzlerini tanımak için sürekli elleri yüzlerinde oluyormuş
ben bi tek benimki sanmıştım ama kime sorduysam eli yüzünden diyor
vaaaaaaaaaaaaaaaaaay sen paşanın keyfine bak bağdaş kurmuş yani, yerim o minik ayacıkları

canım bakma doktorlara bebeklerin çoğu 36. haftada bile dönüyormuş
benim doktor doğuma girerken dönmediyse daha o zaman sıkıntı yapmalı bi hamile demişti
yani uzunca bi süre var önünde
şeker yüklemesi iyi çıkmış canım, 75 gr ya da 100lük olandan da yaptır dedi mi peki doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…