Belki hatırlarsınız benim yana yakıla aradığım kumbaram vardı, kociş az önce onu bulmuş
dünyalar benim oldu, yataktan kalkıp bilgisayarı açacak morali de o sayede buldum zaten
Belki hatırlarsınız benim yana yakıla aradığım kumbaram vardı, kociş az önce onu bulmuş
dünyalar benim oldu, yataktan kalkıp bilgisayarı açacak morali de o sayede buldum zaten
Ahh bi bilsem canım
böbreklerim tepti resmen sabaha kadar, 2. dereceden şiş dedikleri sağ böbreğimi solladı sol böbreğim
iğne vurdu resmen içten içten
kemiklerim de canımı yaktı , battı didik didik etti içimi
nedenini doktorlarda bilmiyor
bana sen ne nazlısın modunda yaklaştılar, halbuki nefes almak bile çok zordu benim için bugün
çektiğim acıyı kimseye tarif edemiyorum, anlatamıyorum
O zaman kesin stresten olmuş canım
uf keşke sol koluna tetanozu yapmasalardı..bu ne canım de mi? sahi bir sefer benim iki böbrek de ağrıyordu..ve ben 27. haftada oturarak uyudum..çünkü sırt üstü yattığımda ikisi birden ağrıyordu..boynum tutulmuş sabaha kadar..daha sonra iki böbreğime de sıcak su torbası aldım ve koydum..çok işe yaradı, gerçekten..ağrıyı hafifletti ve yükek yastıkla sırt üstü gene biraz havada yatabildim..çok kısa bir zaman sonra sol böbrek kuödan ağrımaya başladı ama enfeksiyon yoktu, krisalleşme başladı ve ben öncden enfeksiyon geçirdiğim sağ böbreğime yatmak zorunda kaldım..bir düzeldi hep biri bozuldu..şimdi sol düzeldi yine sağda 2cm mi genişleme varmış..zor bilirim..hatta çıldırtıyor adamı bir vakit sonra..
daha ben tetanoz aşısı bile olmadım biliyor musun? perşembe gittiğimiz prof da gerek yok, riskli gruptasın çok ilaç almışşsın dedi..herhalde bebek doğunca yapılacak, bilemedim şimdi :44:
bu ilaç çok iyi geldi gerçekten..kadın doğumcuların çoğu LFR yani gırtlak reflüsünün akciğer ödemi ve bronşit yapacağını bilmiyorlar..ben geçmişte çok rahatsızlandım dedim ya, belli bir kilonun üstüne çıkınca vucudum kabul etmiyor hemen LFR reflü yapıyor sonra öksürük, geniz akıntısı nefes alamama ve bir şey yiyememe başlıyor..çok kötü bir rahatsızlık daha sonra bronşit, zatüree ve akciğer ödemine dönüşüyor..önlem alınmazsa..tam bir aydır dedim dedim yok efendim zararlı dediler bu "B" kategorisindeki ilaç için..B kategorisi de şöyle; hayvalnlar üstünde çalışılmışi doğum anomalileri yaratmadığı saptanmış, insanlar üstünde çalışılmamış ama kullanımında problem olmadığı tespit edilmiştir deniyor. Almak zorundaydım çünkü 3 gün ağzıma lokma koymadığım gb 24 saat kesintisiz öksürük, nefes alamama, akciğer ağrısı,kusma daha fazla bebeğe zarar vermeye başlamıştı..hem bana bir idrar yolu antiseptiği verdi..o resmen " C" kategorisinde bir laç..kesinlikle hamilelikte kullanılmaz deniyor...eee nasıl oluyor bu?
Bu arada kocan nasıl dedi bunu ya..ah canım benim bu erkekler çok tuhaf gerçekten..yuh yanii döklen mamayı neden ağzına sokacakmışsın ki..iyi cevap vermişsin sen gene..bak bir doğsun herkes bir şey demeye, öye yapılmaz ki, yanlış yapıyorsun demeye başlayacak
canım enfeksiyonun yoktır daha ama böbre büyümeye başlarsa enfeksiyon kaçınılmazdır..sen idrarda hiçbir şey görmezsin ama sonraki hafta birden enfekte olur idrar yolun ve başlar..Allah korusun canım, sen önlemini al mutlaka, çok acı çekme..
ben de bugünler hiç uyuyamıyorum..sahi dün öksğrğk ilaç alınca geçti ama bebiş sert tekme atıyor artık, uyandırıyor..öyle bir acıtıyor ki karnımı..solda ayakları var yan tarafımda..oraya hiç dokundurmuyor..sağa da başını yaslamış kaldırıp duruyor kafayı sağa yatarsam..dün yastık yığdım gene başımın altına sağım soluma..baston yutmuş gb yattım
iyiyiz biz oğlusla cok sukur canım sız nasılsınız :)) valla dogru dusunuyosun bebekleri saglıcakla kucagımıza alalımda hersey yoluna gırer. erkeklerın hepsı oyle sanırım babalık pskolojısıne hazrlanmaya calısıyolar. onlar bız gıbı bebeklerı hıssetmedıklerdınden zor oluyo onlar için
2.dereceden şiş dediğin böbreklerinde genişleme mi var? eğer varsa sakın ihmal etme bende de vardı birazda o yüzden sezeryan oldum
bizde iyiyiz benim sadece halsizlik var birde sık sık karnımın sağ tarafı çok sertleşiyor o kadar henüz şişlik filan yokbakalım daha erken sanırım 27. haftamdayım daha.kızların yazdıkalrını okudukça çoküzülüyorum valla ya insanın elinden bir şey gelmiyor sinirleniyorum üzülüyorum şükrediyorum ne bileyim tuhaf oluyor buradan çaresiz çaresiz yazmak okumak.en yakın zamanda ALLAHtan şifa diliyorum onlara.bebişlerimiz kucağımıza alınca herşey bitecek kızlar dayanın
bizde iyiyiz benim sadece halsizlik var birde sık sık karnımın sağ tarafı çok sertleşiyor o kadar henüz şişlik filan yokbakalım daha erken sanırım 27. haftamdayım daha.kızların yazdıkalrını okudukça çoküzülüyorum valla ya insanın elinden bir şey gelmiyor sinirleniyorum üzülüyorum şükrediyorum ne bileyim tuhaf oluyor buradan çaresiz çaresiz yazmak okumak.en yakın zamanda ALLAHtan şifa diliyorum onlara.bebişlerimiz kucağımıza alınca herşey bitecek kızlar dayanın
iyi canım sevinde neye sevinirsen sevin :))))
Canım en kısa zamanda ürologdan randevu alabilmek için çaba harcıyoruz
ama sağda ki değil de solda ki acayip zorladı beni
halbuki soldakine şiş bile dememişlerdi, genişleme ya da bi sorun var demediler
ama sabahı zor ettim ağrıyla
Canım en kısa zamanda ürologdan randevu alabilmek için çaba harcıyoruz
ama sağda ki değil de solda ki acayip zorladı beni
halbuki soldakine şiş bile dememişlerdi, genişleme ya da bi sorun var demediler
ama sabahı zor ettim ağrıyla
kalçanın üstündeki kemiklerin ayrılıyor gibimiydi? Ben o sancıyı ameliyata gireceğim sabahın gecesinde çektim geçiyor sonra birden yeniden başlıyor ihmal etme doktora git hemen
evet biraz kendimden bahsedeyimmi :) cuma günü doktoruma gittim aylık muayenemize.bebişim 26+5 günlük oldu ve kilosuda yaklaşık 916 gr mış artık .kilolu bir bebek olmayacak dedi doktor ama bu beni hiç üzmedi şahsen sağlıklı olsunda ben onu tombişletirim doğunca ve zaten doğum da benide fazla zorlamaz yaramaz :) doktor 3 boyutlu bir resmini vermek istedi bize toprak efendinin ama resmen kolunu yüzüne bir kapattı indirmedi kerata suratıda bir asmışki sormayın kaşlar çatıkayyyy oğlum çek elini annecim diyorum doktor biraz zorladı ama sırtını döndü yattı :) bide benim toprak efendi resmen bağdaş kurmuş kafa yukarda oturuyor doktor inşallah döner eğer dönmezde bu pozisyonda kalırsa normal doğum şansın olmayabilir dedi canım sıkıldı ama olsun daha kocamaaaan 3 ayım var hayırlısıyla .zaten benim yaramaz bebiş çok hareketi hele kafasınmı poposumu bilmiyorum bi dayıyo karnıma özellikle sağ tarafa öyle sertleşiyorki karnım :) canım yavrum benim ya kızlar şu zaman geçiversin be nolur sanki dimi :) he birde dün şeker taraması yaptırdım 50 gr şeker verdiler benimki 128 çıktı 140 ve altı iyi dediler.
canım bende 4. ayımda böbrek sıkıntısı çektim doktora gidiyorum fazla enfeksiyon tal kum bir şey diyor ama benim ağrıalrım geçmiyordu hatta ağrı bir girdimi resmen inliyorum terden sırılsıklam oluyordum günde birkaç kez giriyordu ağrı tamda bayrama denk gelmişti hatırlıyorum annemlerde yazık ne yapacaklarını bilkemediler.doktora gidip durdum ama sadece idrarda enfeksiyon çıkıyordu buda bebeğe zarar vermez diyordu doktor ama beni öldürdü ağrısı baya bi sürdü sıkıntım sonra kendiliğinden azaldı gitti.ama geceleri çok wc kalkıyorum yaptığımda birkaç damla okadar ama hep şişlik var böbrekelrimde.birde ben duydumki hamilelikte böbreklerde genişleme oluyormuş kızlar bilemiyorum artık bu kadar ağrı yaparmıi ki
ahh ahh o kemikler varya o kemikler
ağzıma tükürdü sabahtan beri, ağlıyorum resmen sabahtan beri
çok acım var ve herşey normal görünüyor
bi tek böbreklere baktıracam
hayırlı ugurlu olsunn seytan almıs götürmüş satamadan getırmıs
acaba böbreklerinde enfeksıyon olmasın :26: ama idrarda cıkması lazım ıdrar yolları ılerleyınce bobreklere vuruyo bılemedmı acaba doktorlar zamanında ? ne dedı pekı doktor nıye oluyomus ? belkı belın acık uyuyp böbreklerınıde usutmus olabılırsın canım ozmanda cok fena agrıyo bobrekler. böbregın neden şiş ?
evet biraz kendimden bahsedeyimmi :) cuma günü doktoruma gittim aylık muayenemize.bebişim 26+5 günlük oldu ve kilosuda yaklaşık 916 gr mış artık .kilolu bir bebek olmayacak dedi doktor ama bu beni hiç üzmedi şahsen sağlıklı olsunda ben onu tombişletirim doğunca ve zaten doğum da benide fazla zorlamaz yaramaz :) doktor 3 boyutlu bir resmini vermek istedi bize toprak efendinin ama resmen kolunu yüzüne bir kapattı indirmedi kerata suratıda bir asmışki sormayın kaşlar çatıkayyyy oğlum çek elini annecim diyorum doktor biraz zorladı ama sırtını döndü yattı :) bide benim toprak efendi resmen bağdaş kurmuş kafa yukarda oturuyor doktor inşallah döner eğer dönmezde bu pozisyonda kalırsa normal doğum şansın olmayabilir dedi canım sıkıldı ama olsun daha kocamaaaan 3 ayım var hayırlısıyla .zaten benim yaramaz bebiş çok hareketi hele kafasınmı poposumu bilmiyorum bi dayıyo karnıma özellikle sağ tarafa öyle sertleşiyorki karnım :) canım yavrum benim ya kızlar şu zaman geçiversin be nolur sanki dimi :) he birde dün şeker taraması yaptırdım 50 gr şeker verdiler benimki 128 çıktı 140 ve altı iyi dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?