canım görmüşün toprak efendiyinekadar güzel büyümüş maşşlalah benim tosbağıma bakalım bende bu hafta şeker ölçümü yaptırıcam nasıl çıkıcak sonucum döner annesi döner merak etme.hayırlısıyla o günlerde gelicek inş
Canım idrar da enfeksiyon da çıkmıyo işin garibi
herşey normal görünüyo ama benim bıçak gibi saplanan ağrım var
nazlanıyomuşum gibi geliyo ordakilere de
ne yapacam ben bu ağrıyı geçirmek için
zirsizdeli nasılsın canım :26:
oyy ben kurban olurum yavruma :) nasıl suratsızdı bir görsen çok komikti rahatsız ettik minnoşu sanki :)
üşütmüşte olabilirsin hani eskiler ceryanda kalmak derlerya cam kapı filan açık our atlette giymiyorsan birde terliysen nebileyim oda olabilir mi.ben onud ayaşadım çünki kaburgalarımın arasına giriyordu ağrı böbreklerin oralarda geziniyırdu çok kötğydü 3 aya yakın yatmıştım ben o ağrıyla ama geçti şükür.sıcak tut ayaklarını sırtını nolursun daha kötü olmasın ağrıların şikayetlerin ayaklarına mutlaka çorap giy birde üstüne terliklerini çıkarma ayağından mutlaka atlete alıştır kendini doğumdan sonrada gerekli bunlar bize.
ben bütün gece anneme ovdurmutum hastanede doğum sancısı diye sürekli nstye bağlıyorlardı ağrı sıfır çıkıyordu oofff aklıma geldikçe gene vuruyor ağrılarımmmm Allah yardım etsin canım
maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah tosuncuğa
canım bu dönemde yüzlerini tanımak için sürekli elleri yüzlerinde oluyormuş
ben bi tek benimki sanmıştım ama kime sorduysam eli yüzünden diyor
vaaaaaaaaaaaaaaaaaay sen paşanın keyfine bak bağdaş kurmuş yani, yerim o minik ayacıkları
canım bakma doktorlara bebeklerin çoğu 36. haftada bile dönüyormuş
benim doktor doğuma girerken dönmediyse daha o zaman sıkıntı yapmalı bi hamile demişti
yani uzunca bi süre var önünde
şeker yüklemesi iyi çıkmış canım, 75 gr ya da 100lük olandan da yaptır dedi mi peki doktor
benimde soldaki çok hızlı ilerliyordu doktor idrar yollarına tüp takacağız sağ böbrekte genişleme hamilelikte olur ama soldaki çok riskli demişti sonra sol böbrek düzelir gibi oldu ben bir daha gitmedim
evet teyzesi benim toprak efendi keyif yapıyor içerde sormahep elleri başının altında ayak ayak üstüne atmış olarak görüyordumbu sefer çok şaşırdım çok komikti resmen sinirlendi sanki doktora :) valla doktora göstermedim daha cumartesi yaptırdım taramayı doktorum haftasonu gelmiyor hanımefendi onun için gösteremedim ama oradaki taramayı yapanlar iyi dedi 140 ın üstünde çıksaymış 100 grlık şeker yüklemesi yapılması gerekirmiş öyle dediler.yarın doktoru arar söylerim bakalım ne diyecek bence gerek kalmaz 100 gr a .ufacık bir turnusoa damlatmak için kanı alıyorda alıyor ya ziyan kardeşim biz burada zaten bebiş için kan yapmaya çalışıyoruz ilaçlarla dimi ama alla allaaaaaa
Rahat bıraksanıza yavrucuğu sizde annesi, aaaaa çok ayıp rahatını bozuyosunuz
canım burası çok sıcak ondan atlet giyemiyorum, oysa hamilelikten önce atletsiz ve çorapsız uyuyamazdım bile
yazın sıcaklarda ben üşür atletle, çorapla yatardım
şimdi ise yanıyorum, oturduğum yerde boncuk boncuk terliyorum
ben sondan 2 gittiğimde bizim sıpa hep gülüyorduoyy ben kurban olurum yavruma :) nasıl suratsızdı bir görsen çok komikti rahatsız ettik minnoşu sanki :)
üşütmüşte olabilirsin hani eskiler ceryanda kalmak derlerya cam kapı filan açık our atlette giymiyorsan birde terliysen nebileyim oda olabilir mi.ben onud ayaşadım çünki kaburgalarımın arasına giriyordu ağrı böbreklerin oralarda geziniyırdu çok kötğydü 3 aya yakın yatmıştım ben o ağrıyla ama geçti şükür.sıcak tut ayaklarını sırtını nolursun daha kötü olmasın ağrıların şikayetlerin ayaklarına mutlaka çorap giy birde üstüne terliklerini çıkarma ayağından mutlaka atlete alıştır kendini doğumdan sonrada gerekli bunlar bize.
Öncelikle hoşgeldin tatlım
yastık yığınının arasında hareket etmeye çalışıyorum
ağrılarım bitmedi, biteceğe de benzemiyo
mal doktor sen naz yapıyosun sadece, bişeyciğin yok dedi raporda vermedi
eşimde evde ağrıdan ağlarken de mi numara yapıyodu, bilmiyorum işimi yapmayı demiyosunuz da dei
ama karı çıktı gitti veremem rapor falan dedi
canımıniçi bu yanmalarımız hamilelikten bizim kalbimiz diğerleinden %40 daha fazla kan pompalıyormuş buda ateş ve çarpıntı yapıyormuş.en ufak harekette nefes nefese kalıyorum ben mesela bundanmış hep.sen yansanda ayaklarını sıcak tut en azından çoraplarını sakın çıkarma emi tatlım abla sözü dinle he :)
Soldan soldan fena vurdu beni bugün canım
valla doğurana kadar böyle olacaksa dedim eşime, hemen yatır hastaneye beni ve damardan serumla ağrı kesici versinler
uyuyamamak bir yana yanlarım ağrıyo, deliniyo resmen dedim
gülüyo, oysaki çok ciddiyim
Canım içerde keyifleri yerinde
benimki de ne zaman görsem bi eli başının altında , kafa rahime dayalı sanki dışarıyı izliyor
çok şekerler, ahh ahh güzelce doğsalar da yesek bi güzel
canım ben daha şeker yüklemesini yaptıramadım, zira çok değerli vakitlerinden vermiyorlar
neymiş efendim eczaneden glikoz alacakmışım, bir de şeker ölçüm cihazı
içmeden önce, içtikten sonra da her bir saatte bir ölçecekmişim kendi kendime
oldu dedim bende, görürsem söylerim
ben sondan 2 gittiğimde bizim sıpa hep gülüyorduaslında doktor öyle dedi bakalım ayrıntılıda nasıl çıkıcak suratsız mı yoksa yıne gulucekmı çikolat yedinmi annesi gitmeden
hoşbulduk kuzumo nasıl bı doktormuş ya canım böyle ağrılar baslarmıs bıraz okudumda sebepsız yere.bebege bakılınca sorun yok ama annede agrı var.sanırım bunun caresıde yok.:26:gecmıs olsun kuzum hatta bu ağrıların adıda vardı ama unuttum sımdı bızım haftalarımızda çıkmaya baslıyo
ayy canım benim rabbim yardımcın olsun...aynı durumdan geçen hafta muzdarip olarak ben de gittim ve nst ye yatırdılar...yahu diyorum sancım yok karnım ağrıyor yanıyor birşeyler oluyor ama yatırdılar.sancı 11 felan dı yani yok sayılır....sonra idrar testi yaptılar ve bakteri çıktı antibiyotik verdiler...gerçii sadece idrar problemim çözüldü ağrılarım devam ediyordu taa düne kadar....yasin okudum ve ağlayarak dua ettim resmen iyi geldi geçtibir de ben ayaktayken şeyime baskı oluyor yaa sanki rahmim düşecekmiş gibi oluyor 30 dk ayakta kalınca ama doktor alttan baktı öyle diyince de rahimle kese arası mesafeyi ölçtü iyi dedi,rahimde de açılma yok ama kasılma var dedi,magnezyum verdi onun için de inan rahatlatıyor sancıları...offf çok yazdım inşallah geçer ağrıların güzelim yaa daha çok zaman var önümüzde çünkü...
Pöffffffff yanarken nasıl giyicem yaaaaaaaaaaaaa
ama ama ama ağlarım yaaaa
üşütmüş olduğumu nasıl anlarım ki
ay yerim ben onun başına koyduğu elini kolunu tatlım benim.daha şimdiden etrafını dikizliyor şaşkın demekki
töbe töbeeee o evde kendi kendine yapılacaksa işimiz iş yani onlar neye yarıyor bostan korkulukları yahu.
Canım bu sebepsiz ağrıyı geçirecek bişey lazım bana yaaaa
gerçekten neyse bu biri beni kurtarsın
kemikelrimden hoşlanmadım hayatımda ilk kez bugün
burdaki doktorlar tam türünün tek örneği
ağlama kız aaaaaaaaaaaaavalla canımın içi enfeksiyon çıkmıyorsa benimki gibi taş kumda yoksa demekki üşütmüşsün bu benim fikrim birde böyle dene dikkat et biraz kendine ediyorsun tabii muhakkak ama işte naziğiz biz şuanda.
ahh kuzum başka doktor yokmu oralarda
kemik ağrısı deme bana ben hergün her saniye çekiyorum bu belimin rahatsızlıgındanallah yardımcın olsun çabucak geçer ınsallah.soğuk almış olabılırmısın acaba sen:26:
Canım anlamıyorlar cidden yaaa
nst ye bağlayınca ne olacak sanki diyorum, ben doğum sancısı gibi bişey çekmiyorum ki dedim
idrar da bakteri falan da çıkmadı benimkinde
bu ağrılar nasıl geçecek yaaaa inanın kafayı yiyecem
çünkü çok kötüyüm dün geceden beri
hangi mg ilacını yazdı doktorun, bana da git eczaneden mg suda eriyen tablet al dedi ama yazmadı kendisi
neymiş acilde ilaç yazamıyomuş, saçmalık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?