Açıkcası canım hiç dikkat etmiyorum
üstümü örtmeden, sadece alt ve üst ile yatıyorum
yanıyorum diye
belki de üşüttüm geceleri soğuk oldu da farketmemiş olabilirim
anammmmmmçırıpçıplak yat sonrada otur agla.kocana de bakem sana ütü ile havluyu ısıtıp ağrıyan yerlerıne koyuversın sabah bişeyciğin kalmaz bak gör
Açıkcası canım hiç dikkat etmiyorum
üstümü örtmeden, sadece alt ve üst ile yatıyorum
yanıyorum diye
belki de üşüttüm geceleri soğuk oldu da farketmemiş olabilirim
Canım burda numunelik doktor var
hangisine gitsem birbirinden kötü
mardine gidecez en kısa zamanda Allah kısmet ederse
üşütsem bu kadar batar mı ki kemiklerim
Canım anlamıyorlar cidden yaaa
nst ye bağlayınca ne olacak sanki diyorum, ben doğum sancısı gibi bişey çekmiyorum ki dedim
idrar da bakteri falan da çıkmadı benimkinde
bu ağrılar nasıl geçecek yaaaa inanın kafayı yiyecem
çünkü çok kötüyüm dün geceden beri
hangi mg ilacını yazdı doktorun, bana da git eczaneden mg suda eriyen tablet al dedi ama yazmadı kendisi
neymiş acilde ilaç yazamıyomuş, saçmalık resmen
Yanıyorum bacımmmm yanıyorummmmmmmmm
sabah kan ter içinde uyanıyorum resmen
hemen deneyeyim canım, inşallah geçer hemencik
canım benim doktorum cuma günü bir ilaç tavsiye etti dur sana yazayım bir kağıt verdi üstünde ne yazıyorsa buraya yazayım inşallah doğru yazarım onu al muhakkak dedi bu en iyisi dedi memnun kalacaksın dedi bakalım bende almadım daha yarın alıcam dur yazıyorum
protina mahnesıum diasporal granül saşe magnezyum sitrat valla kağıdın üstünde bunlar yazıyor eczacılar anlar işte herneyse.bir sor bakalım eczaneye .
yangın var belli banada ateş basıyor ara ara ama geceelri sıkı gıyınıyorum zaten nasıl yattığım belli degıl o göbek bikere kesin fırlıyor dışarı yuzden dıkkatlı olmak gerek.heleki sabahları kızçem aman ha artık havalar soguk sen dediğimi yap bakalım inş iyi gelir de rahatlarsın biraz
saol canım benim, eşime yazdırıyorum yarın sabah alalım olmazsa
yazmadı çünkü acildekiler
kızlar çok ayakta kalmamaya dikkat edin doktor ayakta fazla kaldığında ağır kaldığında şiddetli adet sancılarına benzer ağrıların kasılmaların olur fazla ayakta kalma dedi birde aşağıya doğru bir zorlama hissedersin dedi.sizlerlede paylaşıyorum bunu dikkat edin.karındaki sertlikler için magnesium diasporal diye bir ilaç verdi bunu al memnun kalacaksın dedi .
Canım günlük 7 saat derse giriyorum
tenefüslerde dahil hep ayakta kalmaya mecburum
oturamam ki maalesef
[/QU
ALLAH yarımcın olsun tatlım ama sen fırsat buldukça at kendini bir sandalyeye uzat ayaklarını .
kızlar çok ayakta kalmamaya dikkat edin doktor ayakta fazla kaldığında ağır kaldığında şiddetli adet sancılarına benzer ağrıların kasılmaların olur fazla ayakta kalma dedi birde aşağıya doğru bir zorlama hissedersin dedi.sizlerlede paylaşıyorum bunu dikkat edin.karındaki sertlikler için magnesium diasporal diye bir ilaç verdi bunu al memnun kalacaksın dedi .
Çok şükür geri getirdi canım
İdrarda hiçbişey gözükmüyo canım
doktor dedi ki sadece, muhtemelen bu hava değişiminden üşüttün
böbrekler çabuk soğuk alıyomuş, ben atlet giyen biri olmadığım için muhtemelen üşüttüğün için dedi
ama bilemiyorum tabi
nazlanıyoruz zannediyorlar ve bir de öyle bir surat ifadesi takınıyorlar kii sanki abartıyoruzmagnorm diye suda eriyen ilaç vermiş güzelim iyi geliyor tadı da şeftali suyu gibi ama ben yine de 2 dikişte bitirmeye çalışıyorum....senin ağrıların karın büyümesine bağlı olabilir ama güzelim yaa dikkat ettin mi hiç bu günlerde hızlı mı büyüdü karnın?bebe yağı sür,bol bol fatiha oku güzelim eğer sana ters değilse çünkü ben okuyunca rahatlıyorum....
Valla yangın ayşeye döndüm canım
sabahları okula da atlet giymeden tişötle gittim tüm hafta
rüzgar mı yedim acep
bencde oyledır canım dedım ya atlet gıysene bak havalarda sogudu ole durulmaz artık. daha kötü olur Allah korusun
bak bak nelerde yapmış bu ayşe aferemö sana böyle devamm edersen iki büklüm dolanırsın işte. çekemmi şimdi saçcıklarından ben senin şaka bıyana sanırım üşütmüşün canım sen dedıgımı yap ıyı gelır ıns sana
evet bunu bugün yaşadım bende.fazla yurudum aslında dinlemeden yurudum dıyelım ve kasık ağrısından farklı ağrılar oldu.vajınada çekilme gibi diyeyim.dıkkat edelım kızçelimşu magnezyum neymiş ya yarın kesın sormalıyım doktora
Ahh ahh çek bacım çek saçlarımdan
ne bileyim bunların olacağını
şimdi tam göğsüme koydum havluyu biraz göğsüm hafiflesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?