Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Açıkcası canım hiç dikkat etmiyorum
üstümü örtmeden, sadece alt ve üst ile yatıyorum
yanıyorum diye
belki de üşüttüm geceleri soğuk oldu da farketmemiş olabilirim

anammmmmmçırıpçıplak yat sonrada otur agla.kocana de bakem sana ütü ile havluyu ısıtıp ağrıyan yerlerıne koyuversın sabah bişeyciğin kalmaz bak gör

anammmmmmçırıpçıplak yat sonrada otur agla.kocana de bakem sana ütü ile havluyu ısıtıp ağrıyan yerlerıne koyuversın sabah bişeyciğin kalmaz bak gör

Yanıyorum bacımmmm yanıyorummmmmmmmm
sabah kan ter içinde uyanıyorum resmen
hemen deneyeyim canım, inşallah geçer hemencik

Açıkcası canım hiç dikkat etmiyorum
üstümü örtmeden, sadece alt ve üst ile yatıyorum
yanıyorum diye
belki de üşüttüm geceleri soğuk oldu da farketmemiş olabilirim

bende üstümü öretmeden asla yatamazdım şimdi yangınım vaaaaar diye bağırıyorum kocişe üstümü örtmüyorum ama havada serinledi zaten istanbulda afrtık pikeyi çıakrmanın zamanı geldi.sen büyük ihtimalle üşüttün canım dikkat et bakalım bir ilerleme oalcakmı birde öyle dene inşallah sadece üşütmedir.benim annem herzaman der sırtını ve ayağını sıcak tutacak kadın kısmışı :) hakkaten öyle helede hamilelikte ve doğumun hemen sonrasında çok üşütürmüş kadın hassas olurmuş .

Canım burda numunelik doktor var
hangisine gitsem birbirinden kötü
mardine gidecez en kısa zamanda Allah kısmet ederse
üşütsem bu kadar batar mı ki kemiklerim

he kuzum ozaman siz en kısa zamanda mardine doğru yol alın derim
valla batarmı batar soğuk algınlıgıda cok kotu kızçem

nazlanıyoruz zannediyorlar ve bir de öyle bir surat ifadesi takınıyorlar kii sanki abartıyoruzmagnorm diye suda eriyen ilaç vermiş güzelim iyi geliyor tadı da şeftali suyu gibi ama ben yine de 2 dikişte bitirmeye çalışıyorum....senin ağrıların karın büyümesine bağlı olabilir ama güzelim yaa dikkat ettin mi hiç bu günlerde hızlı mı büyüdü karnın?bebe yağı sür,bol bol fatiha oku güzelim eğer sana ters değilse çünkü ben okuyunca rahatlıyorum....

Yanıyorum bacımmmm yanıyorummmmmmmmm
sabah kan ter içinde uyanıyorum resmen
hemen deneyeyim canım, inşallah geçer hemencik

yangın var belli banada ateş basıyor ara ara ama geceelri sıkı gıyınıyorum zaten nasıl yattığım belli degıl o göbek bikere kesin fırlıyor dışarıyuzden dıkkatlı olmak gerek.heleki sabahları kızçem aman ha artık havalar soguksen dediğimi yap bakalım inş iyi gelir de rahatlarsın biraz

saol canım benim, eşime yazdırıyorum yarın sabah alalım olmazsa
yazmadı çünkü acildekiler

kızlar çok ayakta kalmamaya dikkat edin doktor ayakta fazla kaldığında ağır kaldığında şiddetli adet sancılarına benzer ağrıların kasılmaların olur fazla ayakta kalma dedi birde aşağıya doğru bir zorlama hissedersin dedi.sizlerlede paylaşıyorum bunu dikkat edin.karındaki sertlikler için magnesium diasporal diye bir ilaç verdi bunu al memnun kalacaksın dedi .

Valla yangın ayşeye döndüm canım
sabahları okula da atlet giymeden tişötle gittim tüm hafta
rüzgar mı yedim acep

Canım günlük 7 saat derse giriyorum
tenefüslerde dahil hep ayakta kalmaya mecburum
oturamam ki maalesef

evet bunu bugün yaşadım bende.fazla yurudum aslında dinlemeden yurudum dıyelım ve kasık ağrısından farklı ağrılar oldu.vajınada çekilme gibi diyeyim.dıkkat edelım kızçelimşu magnezyum neymiş ya yarın kesın sormalıyım doktora

bencde oyledır canım dedım ya atlet gıysene bak havalarda sogudu ole durulmaz artık. daha kötü olur Allah korusun

Valla davranış şeklillerinden bıktım
naz yapmak için acile kadar gidip delik deşik olmama gerek yok ki
otururum evimde yaparım nazımı kocama
anlayamıyorlar bir türlü gerçekten canımın yandığını
büyüyoruz canım, son günlerde hızlı büyüme atağına kalktık resmen
okuyayım bol bol, Rabbim korusun bebişimi

Valla yangın ayşeye döndüm canım
sabahları okula da atlet giymeden tişötle gittim tüm hafta
rüzgar mı yedim acep

bak bak nelerde yapmış bu ayşeaferemö sana böyle devamm edersen iki büklüm dolanırsın işte.çekemmi şimdi saçcıklarından ben seninşaka bıyana sanırım üşütmüşün canım sen dedıgımı yap ıyı gelır ıns sana

Ahh ahh çek bacım çek saçlarımdan
ne bileyim bunların olacağını
şimdi tam göğsüme koydum havluyu biraz göğsüm hafiflesin diye

tatlım bu magnezyum varya magnezyum şimdi şöyle oluyor :) karnımız büyüyor ya sertleşiyor geriliyor ayakta kalınca filan değişik sebeplerden işte onu engelliyor yumuşatıyormuş fazla gerilmeyi kasılmayı engelliyormuş bana bir ay önce vermiştşi doktor ama ben almadım kafamna göre gerek duymadım ama şimdi kasılmam ve karnımda sertlik baya rahatsız ediyor rahimde baskı çok oluyor fena yani yarın alıcam birde karın çatlamaması için bir şey önerdi lıerac diye bir serumuş galiba yada krem yanında serummuş dünyada birçok kadın bunu kullanıyormuş bir broşürde verdi baktım iyi gibi yarın eczaneye birde bunu sorayım bakalım nasıl bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…