Mardine gidecem mecbur canımhe kuzum ozaman siz en kısa zamanda mardine doğru yol alın derim
valla batarmı batar soğuk algınlıgıda cok kotu kızçem
bende üstümü öretmeden asla yatamazdım şimdi yangınım vaaaaar diye bağırıyorum kocişe üstümü örtmüyorum ama havada serinledi zaten istanbulda afrtık pikeyi çıakrmanın zamanı geldi.sen büyük ihtimalle üşüttün canım dikkat et bakalım bir ilerleme oalcakmı birde öyle dene inşallah sadece üşütmedir.benim annem herzaman der sırtını ve ayağını sıcak tutacak kadın kısmışı :) hakkaten öyle helede hamilelikte ve doğumun hemen sonrasında çok üşütürmüş kadın hassas olurmuş .
Giyecem canım mecbur
baksana başıma gelenlere, sebebi bile belli değil
koy havluyu aferem canım .şifa olur inş
yok ben sana teşhisi koydum tatlım üşütmüşsün sen ablalarını dinle ayağına birgüzel çorabını giy bide atlet giyebilirsen çok süper olur gece üstünü açsanda atletin var .birde bunu dene bakalım yoldurtma kendini aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım bu magnezyum varya magnezyum şimdi şöyle oluyor :) karnımız büyüyor ya sertleşiyor geriliyor ayakta kalınca filan değişik sebeplerden işte onu engelliyor yumuşatıyormuş fazla gerilmeyi kasılmayı engelliyormuş bana bir ay önce vermiştşi doktor ama ben almadım kafamna göre gerek duymadım ama şimdi kasılmam ve karnımda sertlik baya rahatsız ediyor rahimde baskı çok oluyor fena yani yarın alıcam birde karın çatlamaması için bir şey önerdi lıerac diye bir serumuş galiba yada krem yanında serummuş dünyada birçok kadın bunu kullanıyormuş bir broşürde verdi baktım iyi gibi yarın eczaneye birde bunu sorayım bakalım nasıl bir şey
Giydim tatlım giydim
dedim beni oymadan bu kızlar ben atleti ve çorabımı giyeyim
tatlım bu magnezyum varya magnezyum şimdi şöyle oluyor :) karnımız büyüyor ya sertleşiyor geriliyor ayakta kalınca filan değişik sebeplerden işte onu engelliyor yumuşatıyormuş fazla gerilmeyi kasılmayı engelliyormuş bana bir ay önce vermiştşi doktor ama ben almadım kafamna göre gerek duymadım ama şimdi kasılmam ve karnımda sertlik baya rahatsız ediyor rahimde baskı çok oluyor fena yani yarın alıcam birde karın çatlamaması için bir şey önerdi lıerac diye bir serumuş galiba yada krem yanında serummuş dünyada birçok kadın bunu kullanıyormuş bir broşürde verdi baktım iyi gibi yarın eczaneye birde bunu sorayım bakalım nasıl bir şey
canım benimde bacaklarımda kramplar oluyor kac gecedır uykudan kalkıyorum artık.kızçelerde bana magnezyum eksıklıgınden olur dedıler yarın bı sorucam bakalım doktora.bu lierac dedıgın kremı ben 2 ay once eczanaede sordumda bana 114 tl dedi almadım tabı gıttım kayısı yagı aldım aktardan valla.ama sımdı bı arkadaşım yazdıda özelden netten al dedı o 2 adetını 80 tlye almış bende aluıcam bakalım nasıl bıseymıs bu lıerac.şuan karnım sapasağlam ama bacak aralarımda olan çatlaklarım vardı şimdi onlar daha bi güzel çatırdar gıbıme gelıyor göbişi kurtarsak bari
Canım herkes 6. ayı bitirir bitirmez mg kullanmalıymış
iyi geliyomuş sırt ağrılarına da demişti doktor
ben bepantholün hamile çatlakları için olan kremini kullanıyorum
memnunum da , ama göğüslerime sürmediğim için pişmanım cidden
tamam çıkarmıyım canım biraz da böyle deneyeyimtatlım bak yansanda giy çıkartma sen bak nasıl iyileşeceksin zamanla .eğer eskiler yani yaşlılar bir şey diyorsa valla billa vardır bir bildikleri ve kesin doğru çıkıyor.hem bebişin hem kendin için bu en iyisi .zaten doğumdan sonra dahada fazla korumalıyız kendimizi sakın unutma senin üşütmen bebişin için çooook çok zararlı bir şey anneden geçermiş herşey bebeğe.
canım benimde bacaklarımda kramplar oluyor kac gecedır uykudan kalkıyorum artık.kızçelerde bana magnezyum eksıklıgınden olur dedıler yarın bı sorucam bakalım doktora.bu lierac dedıgın kremı ben 2 ay once eczanaede sordumda bana 114 tl dedi almadım tabı gıttım kayısı yagı aldım aktardan valla.ama sımdı bı arkadaşım yazdıda özelden netten al dedı o 2 adetını 80 tlye almış bende aluıcam bakalım nasıl bıseymıs bu lıerac.şuan karnım sapasağlam ama bacak aralarımda olan çatlaklarım vardı şimdi onlar daha bi güzel çatırdar gıbıme gelıyor göbişi kurtarsak bari
bu senin kullandığın çatlak kremi ne kadar canım
yavrum bu lierac çatlamaya engel oluyormuş aynı zamanda da mevcut çatlak görünümünü olabildiğince düzeltiyormuş baksana dğnyadaki kadınalr kullandığına göre vardır bir güzelliği ama 114 tl fazla bence .internetten nereden almış bizide aydınlatabilirsen bende alırım cicim
yavrum bu lierac çatlamaya engel oluyormuş aynı zamanda da mevcut çatlak görünümünü olabildiğince düzeltiyormuş baksana dğnyadaki kadınalr kullandığına göre vardır bir güzelliği ama 114 tl fazla bence .internetten nereden almış bizide aydınlatabilirsen bende alırım cicim
Aaaaaayyyy çıkıcak şimdi karnımın sağından toprak efendiiiii
tamam çıkarmıyım canım biraz da böyle deneyeyim
korumaya çalışacam canım, hayırlısı bakalım
Canım kramplar ve ağrılar için Ca ve Mg diyorlar
suda eriyenleri özellikle tavsiye ediyorlar
sende konuş doktorunla al bence
o kremi hiç bilmiyorum açıkcası ne desem boş
Seviyo demek ki sağ tarafını annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?