Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

he kuzum ozaman siz en kısa zamanda mardine doğru yol alın derim
valla batarmı batar soğuk algınlıgıda cok kotu kızçem
Mardine gidecem mecbur canım
ama halim yok inan
batmakla kalsa dayanacam kızçem, direk yontuyo

bi pike var yatakta incecik onu da atıyom kesin uykuda yere
çünkü çok çok sıcaklıyorum örtersem
anneciğin haklı bence de, baksana ne hale geldim

Giyecem canım mecbur
baksana başıma gelenlere, sebebi bile belli değil

yok ben sana teşhisi koydum tatlım üşütmüşsün sen ablalarını dinle ayağına birgüzel çorabını giy bide atlet giyebilirsen çok süper olur gece üstünü açsanda atletin var .birde bunu dene bakalım yoldurtma kendini aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Giydim tatlım giydim
dedim beni oymadan bu kızlar ben atleti ve çorabımı giyeyim

canım benimde bacaklarımda kramplar oluyor kac gecedır uykudan kalkıyorum artık.kızçelerde bana magnezyum eksıklıgınden olur dedıler yarın bı sorucam bakalım doktora.bu lierac dedıgın kremı ben 2 ay once eczanaede sordumda bana 114 tl dedialmadım tabı gıttım kayısı yagı aldım aktardan valla.ama sımdı bı arkadaşım yazdıda özelden netten al dedı o 2 adetını 80 tlye almış bende aluıcam bakalım nasıl bıseymıs bu lıerac.şuan karnım sapasağlam ama bacak aralarımda olan çatlaklarım vardışimdi onlar daha bi güzel çatırdar gıbıme gelıyorgöbişi kurtarsak bari

Giydim tatlım giydim
dedim beni oymadan bu kızlar ben atleti ve çorabımı giyeyim

tatlım bak yansanda giy çıkartma sen bak nasıl iyileşeceksin zamanla .eğer eskiler yani yaşlılar bir şey diyorsa valla billa vardır bir bildikleri ve kesin doğru çıkıyor.hem bebişin hem kendin için bu en iyisi .zaten doğumdan sonra dahada fazla korumalıyız kendimizi sakın unutma senin üşütmen bebişin için çooook çok zararlı bir şey anneden geçermiş herşey bebeğe.

Canım herkes 6. ayı bitirir bitirmez mg kullanmalıymış
iyi geliyomuş sırt ağrılarına da demişti doktor
ben bepantholün hamile çatlakları için olan kremini kullanıyorum
memnunum da , ama göğüslerime sürmediğim için pişmanım cidden

yavrum bu lierac çatlamaya engel oluyormuş aynı zamanda da mevcut çatlak görünümünü olabildiğince düzeltiyormuş baksana dğnyadaki kadınalr kullandığına göre vardır bir güzelliği ama 114 tl fazla bence .internetten nereden almış bizide aydınlatabilirsen bende alırım cicim

bu senin kullandığın çatlak kremi ne kadar canım

tamam çıkarmıyım canım biraz da böyle deneyeyim
korumaya çalışacam canım, hayırlısı bakalım

Canım kramplar ve ağrılar için Ca ve Mg diyorlar
suda eriyenleri özellikle tavsiye ediyorlar
sende konuş doktorunla al bence
o kremi hiç bilmiyorum açıkcası ne desem boş

bencede fazla en azından benim keseme göre fazla diyelimdermoeczanemden almış canım arkadasımdaha sıteye gırıp bakamadım bende bakıcam sımdı
ama bu çatlama işte birazda genetik yapıyla alakalı bence:44:

Göğüs çatlaklarım oldu yaaaa bende kullanayım o zaman
mevcut çatlakları düzeltecekse

konusucam canım zaten bu saatten sonra konuşmamak olmaz dime ama

Seviyo demek ki sağ tarafını annesi

nasıl güzel bir his anlatamam ya :) bazen kocişe diyorum ki bunu tatmanı isterdim çok güzel bir duyguyu kaçırıyorsun elimin altından sanki kayıyor gibi oıluyor birde kuvvetli şaşkınım benim yavrum :) benim kocişin içi bir tuhaf oluyordu elini karnıma zorla koyuyordum hissedince hemen elini çekiyordu ya bir tuhaf oluyo içim diyordu şimdi elini çekmiyor artık birde öyle çıkacakmış gibi olduğunda hissetse korkar akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…