Kızlar ağrım geçmiyor çıkıyorum ben
oturamayacam daha fazla, kemiklerim batıyo sürekli
Kızlar ağrım geçmiyor çıkıyorum ben
oturamayacam daha fazla, kemiklerim batıyo sürekli
cumartesi günü şeker taramasını yaptırdık hastaneden sonucu aldık çıktık benim kociş bana ne dese beğendirsiniz kızlar
karıcığım at gibisin maşallah
at mııı kendide katırmıymış acep
başım ağrımaya başladı benim ya
demek istemiş ki yani maşallahım varmış bunuda alnımın akıyla atlatmışım sorunsuz.arkadaş çevresinden duyuyormuşki ehvah oğlum yandın sen emdiğin süt burnundan gelecek karın çok değişecek sana çok naz yapacak hamilelik boyunca filan demişler .yazık adamcağız meğer bunu demek istemiş at derken
geçer canım düşünmemeye çalış . hadi bende kaçıyorum tatlım benim kocişin maçı bitti gelir şimdi kendinize iyi bakın burada herkim varsa kızlaaaaar öpüyorum sizleri kocaman toprak efendide kardeşlerini öpsüüün ohh yavrularım benim .hadi yarın görüşürüz inşallah hoşçakalın
Zirsizdelicimmmm,
canım benim çok çok geçmiş olsun..İnşallah böbreğinin ağrısı kısa zamanda geçer..bu ağryı bu sabah gene yaşadım ben de..bir böbrekte ( genelde sağda kesenin baskısı nedeni ile ) çok fazla genişleme olursa durmadan tekrar ediyor..sızlıyor, ağrıyor, çatalayacak gb oluyor..kaç defa acsı nedeniyle gece acile gittik eşimle..orada ne kanda ne de idrarda enfeksiyon çıkmıyor ama acısı öldrüyor çünkü genişleme çok ağrı yapar..her defasında doktorlar bunu söyledi bana..izotonik nitrat denilen bir serum var hamilelere verdikleri en az iki tane vermemliler ki hzılı bir şekilde ancak o şekilde geçiyor..eğer ağrı artarsa "perfalgan" veya "parol" iğnesi yaparlar serumla..bunların bebeğe asla zararı yoktur..bazen sancı duvarlara tırmancak kadar olur..o zaman bu ağrı kesicileri bu serumla yapmaları lazım..ben yaşadıklarımdan sana yardımcı olmaya çalışıyorum..
biliyorsun gene sağ böbrekteki genişlemeden ve idrar kesemdeki ödemden hastaneye yattım..gene üç gün serum ve antibiyotik verdiler ama kesem artık çok yer kapladığı için hala genişleme ve ağrı var..bu sabah benim de kaburgalarım çatalayacak gbydi..beraberinde idrar kesem şişip şişp duruyor..ne yapacam bilemedim..boş mideye 1.5 litre su içtim..sonra minoset aldım, biraz hafifletti ağrısını..
eğer bu sancı kuvvetlenirse ve yerinden kaldırmazsa seni bu serumları rahatlamak için hastaneden almalısın..çünkü bendeki gb bir zaman sonra doğum sancısı yapabiliyor böbrek..çok lanet olaymış be canım hamilelikte böbrek sorunları, Allah'a isyan etmem asla ama durmadan tekrar ediyor..Sen sol tarafına uzan, mutlaka sıcak su torbası koy sağ böbreğin üstüne ve çok su iç...inan bunlar bende biraz olsun rahatlama yarattığı için çok faydalı oldu...
çok çok geçmeiş olsun canım benim, inşallah çok ızdırap vermez daha fazla.
bu arada o göğsine giren sancı bendeki durum ile aynı olabilir..biliyorsun ne yesek midenin kese nedeniyle sıkışmasından dolayı kalbimiz ve kaburgalarımız sıkışıyor..ölecek ya da boğulacak gb oluyorsun.acaba senin de reflün olabilir mi? biraz ıhlamur yap kendine..çok çok şişirme mideni asla..bak ben çok ızdırp çektim ondan resmen astım başladı bende..:2:
Hayalot
canım bu haftlarda braxton hicks kaslılmaları yani yalancı doğuma hazırlayan kasılmalar oluyor..bacakların belki bu nedenle kasılıyor olabilir...ben çok stres yapmıştım ilk hissettiğimde..mesela bazen çok sık oluyor bazen hiç olmuyor..düzensiz olması çok iyi ama saatte 4-5 olması düzene girerse erken doğum riski oluşturuyor...bence sen druna bile sormadan magnorm ya da magnesium diasporal alabilirisn..bunlar sandoz gb bir su bardağında eriyor..içebiliyorusn rahat ve bünyene hiçbir zararı yok.. ve dedğim gb resmen tuvalete gidyorsun tık diye
bu kasılmalar bu arada ya da sertlikler ayakta çok kaldığımızda ya da çok yorulduğumuzda oluyor maalesef..biraz daha dinlenmeliyiz artık
Zirvecim,
canım benim senin de böbreklerinde sorun oldu değil mi? hatırladım..hatta sen katater takacaklardı çok şükür gerek kalmadı demiştin..Bana da doktor çok ödem olmaya devam ederse katater takarız dedi..şimdi bildiğin "C " grubu antiseptik kullanıyorum daha ödem olmasın diye..
böbrekler böyle şiş gidecek, eğer mikrop oluesa antibiyotik kullanacaksın dedi doktor...ne yapalım
sütün için sunu diyeceğim..kardeşim 2 sene önce doğum yaptığında stresten sütü gelmiyordu..ceviz yedi günde 10 tane çok faydasını gördü..bir de dana eti mutlaka ihmal etme..peki elevit alman gerekiyor hala alıyor musun? o da sütü kuvvetlendiriyor çok...
İnşallah hemen düzene girer canım süt olayı, asla üzülme ve moralini bozma..
esha,
canım sen bu sefer randevunu unutma lütfen,, oğluşun ne yapıyormuş, kaç kiloymuş merak ediyorum valla..ben eminim bir buçuk kiloyu aşmıştırsen ne dersen de ...
bu arada park yatak alacağız biz de hatta gittigidiyor'dan bulduk 200 liralık yataklar çok masraf yapmayacağım..kraft bence güzel..sen de bir bak istersen..bunun dışında daha hastane çıkışı falan almadım..annemi bekliyorum ankara'dan bir şeyler alacam dedi kardeşimle...ya hu anne diyorum iyi ki dışarı çıkamıyorum, sen alana kadar ben doğuracağım
daha bizim de gecelikler, hastane çantası var..offff çok zor iş dört duvar arasındayken :44:
hbaksoy
canım bugün kocayla çok muhabbet kurmadık.ben bir köşedinde evin o da bir köşesinde öyle takıldık..bugün kendimi oyalayayayım diye bebğin birkaç kıyafeti vardı onu yıkadım ütüledim.. Allah güç versin de doğuma kadar elden ayaktan düşmeyeyim..valla korkuyorum bildiğin yük olurum kimseler diye..bu arada maşallah tosuncuğuna1 kilo olmuş artık..bence çok iyi..bir hafta önden gidiyor değil mi annesii..sen ne yiyorsun nasıl besliyorsun oğluşu
inşallah dedgın gıbı kılo almıstır canımbende pek bısey alamadım işte 2.3 parca bısey var daha kendım ıcın pijama vesayire hiç bısey yok :/ ne ara alcaz bılmıyorum. alcagın park beşiğin linkini atsana tatlım bende bakıyım fıyatıda uygunmus. annen neler alır sımdı torununa oyy oyy senın aklına gelmıycek seylerı bıle alır anne cunku o bende demın kızkardesımle konustum bebege zıbın aldım dedı teyzem benı cok sevıyo yazıyomus ustunde agladım cok özledım cunku kardesımı 3bucuk aydır gormuyorum onceden 1 gun bıle gormedgım olmazdı alısamadım onsuzluga Allahım yokluklarını yasatmasın hepimizin ailesinin
canım kendini nasıl hissettğini çok iyi anlıyorum..aileden uzak insan bir de hastaysa çok mağrur çok gariban ve yalnız hissediyor kendini...valla ben çok uzun süre öyle hissettim..hala da öyle..ama alışıyoruz be canım benim zaman geçtikçe..ben çok kapalıydım buraya geldiğimde resmen dışarı çıkmayı gezmeyi reddediyordum..nefes bile alamıyordum..sonra evlendik eşim de evden çıkmayınca naapak ne edek asosyal olduk..hiçbir şey açmaz oldu beni..
önce bunu beğendik bizim beyleKraft Rumba Oyun Parkı park yatak 2013 YENİ GittiGidiyor'da 90749551
eğer çıkmazsa gitti gdiyorda kraft park yatak yazarsan çıkıyor kahverengili sarılı yatak..
sonra da bunu beğendik :Kramer 70X110 Lüx Hamaklı Oyun Parkı Yatak Beşik GittiGidiyor'da 94429493
eğer çıkmazsa kramer park yatak yazabilirsin..
sanki özellikleri bakımından bu daha iyi..
canım kendini nasıl hissettğini çok iyi anlıyorum..aileden uzak insan bir de hastaysa çok mağrur çok gariban ve yalnız hissediyor kendini...valla ben çok uzun süre öyle hissettim..hala da öyle..ama alışıyoruz be canım benim zaman geçtikçe..ben çok kapalıydım buraya geldiğimde resmen dışarı çıkmayı gezmeyi reddediyordum..nefes bile alamıyordum..sonra evlendik eşim de evden çıkmayınca naapak ne edek asosyal olduk..hiçbir şey açmaz oldu beni..
önce bunu beğendik bizim beyleKraft Rumba Oyun Parkı park yatak 2013 YENİ GittiGidiyor'da 90749551
eğer çıkmazsa gitti gdiyorda kraft park yatak yazarsan çıkıyor kahverengili sarılı yatak..
sonra da bunu beğendik :Kramer 70X110 Lüx Hamaklı Oyun Parkı Yatak Beşik GittiGidiyor'da 94429493
eğer çıkmazsa kramer park yatak yazabilirsin..
sanki özellikleri bakımından bu daha iyi..
Zirsizdelicimmmm,
canım benim çok çok geçmiş olsun..İnşallah böbreğinin ağrısı kısa zamanda geçer..bu ağryı bu sabah gene yaşadım ben de..bir böbrekte ( genelde sağda kesenin baskısı nedeni ile ) çok fazla genişleme olursa durmadan tekrar ediyor..sızlıyor, ağrıyor, çatalayacak gb oluyor..kaç defa acsı nedeniyle gece acile gittik eşimle..orada ne kanda ne de idrarda enfeksiyon çıkmıyor ama acısı öldrüyor çünkü genişleme çok ağrı yapar..her defasında doktorlar bunu söyledi bana..izotonik nitrat denilen bir serum var hamilelere verdikleri en az iki tane vermemliler ki hzılı bir şekilde ancak o şekilde geçiyor..eğer ağrı artarsa "perfalgan" veya "parol" iğnesi yaparlar serumla..bunların bebeğe asla zararı yoktur..bazen sancı duvarlara tırmancak kadar olur..o zaman bu ağrı kesicileri bu serumla yapmaları lazım..ben yaşadıklarımdan sana yardımcı olmaya çalışıyorum..
biliyorsun gene sağ böbrekteki genişlemeden ve idrar kesemdeki ödemden hastaneye yattım..gene üç gün serum ve antibiyotik verdiler ama kesem artık çok yer kapladığı için hala genişleme ve ağrı var..bu sabah benim de kaburgalarım çatalayacak gbydi..beraberinde idrar kesem şişip şişp duruyor..ne yapacam bilemedim..boş mideye 1.5 litre su içtim..sonra minoset aldım, biraz hafifletti ağrısını..
eğer bu sancı kuvvetlenirse ve yerinden kaldırmazsa seni bu serumları rahatlamak için hastaneden almalısın..çünkü bendeki gb bir zaman sonra doğum sancısı yapabiliyor böbrek..çok lanet olaymış be canım hamilelikte böbrek sorunları, Allah'a isyan etmem asla ama durmadan tekrar ediyor..Sen sol tarafına uzan, mutlaka sıcak su torbası koy sağ böbreğin üstüne ve çok su iç...inan bunlar bende biraz olsun rahatlama yarattığı için çok faydalı oldu...
çok çok geçmeiş olsun canım benim, inşallah çok ızdırap vermez daha fazla.
bu arada o göğsine giren sancı bendeki durum ile aynı olabilir..biliyorsun ne yesek midenin kese nedeniyle sıkışmasından dolayı kalbimiz ve kaburgalarımız sıkışıyor..ölecek ya da boğulacak gb oluyorsun.acaba senin de reflün olabilir mi? biraz ıhlamur yap kendine..çok çok şişirme mideni asla..bak ben çok ızdırp çektim ondan resmen astım başladı bende..:2:
Hayalot
canım bu haftlarda braxton hicks kaslılmaları yani yalancı doğuma hazırlayan kasılmalar oluyor..bacakların belki bu nedenle kasılıyor olabilir...ben çok stres yapmıştım ilk hissettiğimde..mesela bazen çok sık oluyor bazen hiç olmuyor..düzensiz olması çok iyi ama saatte 4-5 olması düzene girerse erken doğum riski oluşturuyor...bence sen druna bile sormadan magnorm ya da magnesium diasporal alabilirisn..bunlar sandoz gb bir su bardağında eriyor..içebiliyorusn rahat ve bünyene hiçbir zararı yok.. ve dedğim gb resmen tuvalete gidyorsun tık diye
bu kasılmalar bu arada ya da sertlikler ayakta çok kaldığımızda ya da çok yorulduğumuzda oluyor maalesef..biraz daha dinlenmeliyiz artık
Zirvecim,
canım benim senin de böbreklerinde sorun oldu değil mi? hatırladım..hatta sen katater takacaklardı çok şükür gerek kalmadı demiştin..Bana da doktor çok ödem olmaya devam ederse katater takarız dedi..şimdi bildiğin "C " grubu antiseptik kullanıyorum daha ödem olmasın diye..
böbrekler böyle şiş gidecek, eğer mikrop oluesa antibiyotik kullanacaksın dedi doktor...ne yapalım
sütün için sunu diyeceğim..kardeşim 2 sene önce doğum yaptığında stresten sütü gelmiyordu..ceviz yedi günde 10 tane çok faydasını gördü..bir de dana eti mutlaka ihmal etme..peki elevit alman gerekiyor hala alıyor musun? o da sütü kuvvetlendiriyor çok...
İnşallah hemen düzene girer canım süt olayı, asla üzülme ve moralini bozma..
esha,
canım sen bu sefer randevunu unutma lütfen,, oğluşun ne yapıyormuş, kaç kiloymuş merak ediyorum valla..ben eminim bir buçuk kiloyu aşmıştırsen ne dersen de ...
bu arada park yatak alacağız biz de hatta gittigidiyor'dan bulduk 200 liralık yataklar çok masraf yapmayacağım..kraft bence güzel..sen de bir bak istersen..bunun dışında daha hastane çıkışı falan almadım..annemi bekliyorum ankara'dan bir şeyler alacam dedi kardeşimle...ya hu anne diyorum iyi ki dışarı çıkamıyorum, sen alana kadar ben doğuracağım
daha bizim de gecelikler, hastane çantası var..offff çok zor iş dört duvar arasındayken :44:
hbaksoy
canım bugün kocayla çok muhabbet kurmadık.ben bir köşedinde evin o da bir köşesinde öyle takıldık..bugün kendimi oyalayayayım diye bebğin birkaç kıyafeti vardı onu yıkadım ütüledim.. Allah güç versin de doğuma kadar elden ayaktan düşmeyeyim..valla korkuyorum bildiğin yük olurum kimseler diye..bu arada maşallah tosuncuğuna1 kilo olmuş artık..bence çok iyi..bir hafta önden gidiyor değil mi annesii..sen ne yiyorsun nasıl besliyorsun oğluşu
kramer guzelmıs canım özelliklerıde cok ıyı dıgerıne göre. begendım alt acma fılan dıyo baya bıseyı var. sende bunu al bence
canım bendeki bu kasılmalar saate bakmadım ama her oturup kalkmamda aynı ağrıyı tekrar yasıyorum.hani bacağını burkarsın en ufak bişeyde ağrır damarların.benimde o şekil oluyor damarlarım kopucakmıs gıbı.gece kasılmaların ağrısını sabahta bu sekıl çıkartıyorum sanırımbu kasılmaları bılıyorum evet okumuştum yıne bıyerde hatta en son yamiste paylaşmıstı ama kasıklarımda hissettiğim bişey değil bu.bir yandanda AS hastasıyım her dakka bel ağrısını çekmek zorundayım .şu doğumum bitse sağ salim hemen tedavime dönmek istiyorum.karnım büyüdükçe belim çok zorluyor beni.yinede bugünüme şükürler olsun. ama şu magnezyumu alıcam kesin dün hatta yazdımda almak bana farz oldu özelliklede wc olayını duyunca
şu erken doğumdan çok korkuyorum morim ,hepiçimdeki bir his 7.ayında doğurcan sen diyorama öyle doğumu çağrıştıran bişeyim yok bakacak olursan sadece bir his birde çevremde aklıma sokuyo sanırım ilk doğumun hıc eşyanız yok artık başlayın yapmaya dıye 7 aylıkken herşeyın hazır olsun dıyorlar.öyle dedikçe düşünce gücüyle bu çocuğu doğurmassam iyidir sen nasıl oldun bugün daha iyisindir inşallah.bende biraz eğil kalk belimi açmak için spor yaptımda evde kendime geldim birde hala doktorun aramasını bekliyorum bırazdaha gecsınde ben arayacağım.çok merak edıyorum nasıl kılo almısmı fındığım dıye.nasıl özledim anlatam burda arada acile gidim diyorum ağrım olunca arada cocumuda gorurum ama bızımkıler dırek alttan bakıyolar bu olaydan korkuyorum yanlıslıa bısey olur dıye ben hamıle kaldığımdan berı hıc alttan muane olmadım cunku hatta muaneyi geç kocişle fanfinifon bile yapmadık karı koca ne korkağız ya bebek nerde biz nerde
ah canım ya çok geçmiş olsun..eksiden kalan hastalıklarımızın devam etmesi ne kötü değil mi ?ki ben de şiddetli reflü ve astım yaşıyorum; bir lokma bşle koydurmuyor ağzıma..mahvediyor bazen 12 saat öksürük...dün o ilacı braz zamansız aldım..hemen acıktığım için yemek yedim..tüm gece kasılarak öksürdüm..alltta üstte kim varsa çok rahatsız oldular..
inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına ve tadavine devam edersin..çok zor gerçekten hamilelikle hastalıklar..
aman canım ne 7 ayı , ağznı eşek arısı soksun diyecem..sen de töbe benim gb eceli bekliyon vallaseninki şimiden 25 haftalık olmuş zaten 3 hafta kalmış bitmesine yedi ayın...çok çabuk geçiyor çok şükür günler..senin de öyle olacak inan..9'u da görecen inşallah. hepimiz valla teyakkuz halinde doğuacaz diye bekliyoruz de mi ? :44: işte hamilelik ve hastalıklar mahvetti psikolojimizi..
bu arada gerçekten bşr korku şle acile gittin mi hemen sokuyorlar parmağı aşağıdan ya hu..düşün ben 28. haftadayım kadın açılma bile yapabileceğini bilerek salladı parmağı nal gibi ! ..ne berbat bir duygu ve acı idi..zaten böbrekten çekerek ağlayarak giitim acile..onlar ürolojiye göndrecekken beni kadın doğuma şutlayıp kurcalattılar..kardeşim üstten baktın tamam..alltan da baktın ultrasonla..sonra bir de parmakla oyalım dedin...o olmadı haniama ne yazık ki ben karşı koyamadan kadın daldı iki parmakla..! töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?