Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ya hayalotçum beni de aslında böbrek değil de şu iki haftada kese büyümesinden kaynaklanan reflü bitirdi..

bu reflü miğde reflüsi değil..boğaz reflüsü..hiç miğden yanmıyor bunda..direkt mide asidi boğaz ses tellerine akciğrer kaçıyor ve önce öksürük sonra da genzi akıntısı derken bronşite çeviriyor..durmadan ölecek gb öksürüyorum..valla böbrekten bile doğurmayacağım ama sanırım öksrü artık bana erken doğum yaprıracak..öyle ağrıyor ki kasıklarım öksrürken..bebek aşağı itilip itilip duruyor..keşke mide reflüsü olsa da sadece rejim yapsam şimdi öksürmekten boğazımdaki yaralar nedeniyle ağzıma lokma koyamıyorum yakında acile gidip beni besleyin diyeceğim o kadar yani..

keşke yiyebilseydim istediğim gb, bu kadar eziyet etmeseydim kendime diyorum ama ne yapacaksın böyle oldu

benim daha ne hastane çıkışım ne de yatağım var..güya 30'u bitiriyorum..31'e geldim..evden çıkamıyorum ki..eşim de biliyorsun çok acile gittiğimiz için çok çıkmak istemiyor, netten alırız diyor..hep kursağımda kaldı her şey..çocuğuma çok üzülüyorum ya sen ne güzel battaniye örüyorsun demek..

valla o el öküzlüğün daniskası canım..sanki dağda kaldık.. ucra köydeyiz! kardeşim ultrasonla sokuyon el neye? gözün görmüyor mu..çok acayipler ya

Son düzenleme:

anlattığına göre senin reflü ne değişikmiş.geçer inşallah canım üzülme yasulu bişeyler ye diyeceğim ama sen zaten katı beslenmiyorsundurbebeğe bir şey olmaz allahın izniyle korkma bu reflü türünü ilk defa duydum:26:benimkisi midemin yanmasıyla boğazıma asit geliyor ama o şekil öksürüğüm falan yok çok ükür.seninde bundan sonra olmaz inşbu arada bebek doğduktan sonrada alışveriş yapılır hemde daha güzel gezersin kuzum sıkıntıya sokma kendını sen ilk 1 hafta için gerekli eşyaları almya bak sonra 1 güncük kaçamak yapıp alırsın teyzoşuma bişeyleren azından ben yetiştiremediklerimi öyle almayı planlıyorumbende o tulumu hastane cıkısını falan butikbebeden aldım geçen haftalaryani mağazadan ne yazıkkki alamadım bende aldığım 1 kaç badi var gerçi yalan olmasın ama sonuçta seneye yaz için doğunca gıydırmeye bıseyı yok henüz çocumunya kuzum battaniye örüyorum 3 aylıkken başladım sonra yaz sıcağında elime alamadım şimdilerde 1 kaç sıra ördüm öyle bakalım yarılansın resmini atarım sizedeama sen sen ol battaniye falan başlama yelek falan ör

Kızlar ben geldim az önce
Yazdıklarınızı okumadım henüz ama tek tek okuyup cevap verecem
Gece bilgisayarı kapatmamla banyoya yetişmem bir oldu
kus kus sabaha kadar resmen bittim, o halimle ölü gibi yani okula gittim
7 saat derse girdim, beceriksiz müdür yardımcımızın yapamadığı ders programı için müdüre akıl verdim
kızlar bi müdür yardımcımız var 3 haftadır ders programı yapacak
yapıyo ama kiminin ders saatini unutuyo, kiminin de fazladan dersini yazıyo
dünyanın farkında değil, gezmekten okula uğrayamayan işleri de sırf yapmam gerekiyo mantığıyla yapan bi adam
sinirlerim alt üstken baktım o adama bıraksam gene işin içine edecek, el atıverdim
tabi dün sabahtan beri hiçbir şey ağzıma sürmeyişimin de etkisi olabilir halsizliğimde
şu an dumanlı dumanlı görüyorum artık etrafı

sanırım boğazımda yara var hayalot,ilaç tedavisi reflüde mide inhibitörleri ile yasaklandığı için hep geçiştirdim...boğaızm şişti erteledim çünkü hapa izin vermediler drlar...ama durum şimdi vahimleşti..ha bire öksürük geniz akıntısı boğazımda yaralar yaptı..şimdi sol tarafta bir tanesi çok fena, bu nedenle yarın bir kbb uzamanına gideceğim..larengoskopi yaptıracağım..yani boğazıma burnumdan bir alet ile baktıracağım..biraz acıtıyor ama dayanacak gücüm yok...bak açlıktan ölüyorum bebğim de ama bugün bir lokma atamadım boğazıma..nsıl acıyor ve deli gb öksürtüyor...

bence öksürük verecekleri ilaçlardan daha tehlikeli..bebek aşağı itiliyor, rahim kasılıyor ve açılabilir.. korkuyorum..hayatımda hiç 12 saat durmadan öksürmemiştim ve bu şu an gebeliğime denk geldi..

canım benim ya çok geçmiş olsun acaba sen de relü mü oldun benim gb..sanki onun belirtileri gögüs ağrısı kusma vs..inşallah iyisindir..

Canım sadece sağ böbrek olsa sorun olmayacak da hem sağ hem de sol böbrek olunca yatamadım işte
canım bişeyler yesem diyeceğim midem baskı yapıyor diye ama dün ağzıma lokma koymadım ben
reflüm ve astımım zaten hamilelikten önce vardı
ama hamilelikte ikisi de hafifledi , çok şükür
durup dururken gece uyuyamadım bu ağrılar baş gösterdiği için
dün de sabaha kadar kustum, boş mideme rağmen neden kustum bilemedim zaten
üzerimde kara bulutlar dolaşıyo resmen
kemiklerimin batması da sorunumu iki kat artırıyor
daha da artarsa diye korkuyorum açıkcası
sırt üstü yatınca azıcık kemiklerim dinleniyo ama bu sefer de bebiş rahatsız oluyo
çekilecek daha çok çilemiz var gibi duruyo
ben hepsi buradadan yamişin dediği çantayı sipariş verdim geçen gün canım, bugün ayrın gelir
park yataklarda da kraftı beğenmiştim zaten ama benim mağazada beğendiğim modelin küçüğü vardı
bi boy büyüğü var mağazada o daha güzeldi
aynı hepsiburadaki kırmızıdan,yanında eşya gözü, alt açma minderi olandan
ama bi boy büyüğü daha avantajlı demişlerdi bana baktığımda
bi bak istersen , yakında tekrar tüm boyları hepsi buradada satışa sunulacakmış sanırım
kraft araba ve park yatakta tercih edeceğim marka
iki model seçtim bile, sıra geldi almaya
kredi kartının limiti olursa alacağım inşallah
bu arada trendyola da geçen gün çok güzel bi bebek markası girmişti
önü fermuarlı, kadife , antialerjik battaniyeler falan vardı
istersen ordanda takip edebilirsin
malum ikimizde medeniyetten biraz uzağız ve pek dışarı çıkabildiğimizde söylenemez

Canım almıştır kilo mutlaka ama sen bi kalkıp gidebilsen randevuya da öğrensek süper olacak
benimde alınacak herşey duruyo, ne zaman nasıl alacam onu da bilmiyorum cidden
kraftın park beşiklerini şahsen gözle görüp beğendim ben
4 farklı renk seçeneği var çoğunun, tavsiye ederim
ben hepsiburadakinin bi boy büyüğünü istiyorum ama
benim de halası almış o zıbından, halam seni çok seviyo yazıyo
teyzoşu henüz bişey alamadı, bu ay ilk kez maaşını alacak kısmetse
o zaman alacam bebişe diyor
ahh ahh bende nasıl özledim bi bilsen
evlenince paramparça oluyor aile hayatın resmen

İnsan zamanla herşeye alışıyor
burda imkanlar çok az olduğu için mecbur ev kuşu olduk bizde
Allah var eşimde bende gezmeyi çok seven insanlarız
biraz fırsatımız ve paramız olsa dünyayı dolaşırız
o günlerde gelecek inşallah

canım çok geçmiş olsun, büyük ihtimalle reflün bu ay başladı ve tekrar ediyor..benim de tam 21. haftada başladı sıkışmaya ama 7. yaın başında durmadan öksürtmeye geniz akıntısı yapmaya ve kustırmaya başladı..beraberinde çocuğun yaptığı baskı bir felaket oluyor..o da reflüyü ve sıkışmayı, hatta kusmayı artırıyor..inşallah öküsrme ve yemek yiyememe safhasna varmazsın..bugün gene benim sıkışmalarım, gögüs ağrılarım ve öksürüğüm başladı..sabah ağızma ilaç almadan bir lokma almıştım sabah 7'den beri öksürüyorum.ilaç da fayda etmedi geç kalınca.. yarın kbb'ye gideceğim artık, dayanamaıyorum hem öksürük hem böbrek, yarın koldan beslenme yaptıracağım..anacım kimse gelmiyor ki annemlerden yanıma, şu halimi biliyorlar ve gelip refakat yok!

ben o kramer denen park yatağı beğendim doğrusu..he rşeyi var onun da..peki o Yamisy'nin bahsettiği çanta neydi, onu anımsamıyorum..ben birkaç da hastane çıkışı beğendim gittigidiyordan..batacam bu gidişle ama bu sağlık sorunları ile batmayı bile görmeden öleceğim sanırım..

canım o yaralar insanı mahvediyor çok kötü ozaman yemek yemek çok zor olur haklısın.ama bunun elbet bi tedaviside olmalı hamilelikte hani ilaç olmasa bile başka bir şey mutlaka olmalı bence en azından meyvelerden sebzelerden gerekli olan vitamin falan ne varsa almalısın.sen bi KBB ye görün bencede.öyle çok zor çünkü:26:ama katı yemesen bile çorba vs birşeylerle beslen yoksa bebeğinde beslenemz sonuçta onlarda yedıklerımızden beslenmeyi sağlıyor.

Benim eşya alasım var aslında ama imkanlar dahilinde değil henüz
temmuzda tayin isteyeceğiz kısmetse, İstanbul olacak gibi duruyor
Aslında İstanbulu pek istediğimi söyleyemem ama hayırlısı bakalım
kraftın beğendiğim modelinin alt açma dışında görünümü de çok tatlı
mavilisi de fena değildi ama ben erkek ürünlerine ısınamadım nedense bir türlü
şu kızlar için karyolalar falan varya bayılıyorum aslında
bebiş için yenidoğan dönemi fazla eşya bence de yük
biraz büyüyünce mecbur dolabı yatağı zevkine göre alınacak
şimdilik park yatakla idare etsin yeter

canm ne çok şey var de mi alınacak..bazen bu stres de sıkıyor beni..artık huzursuz yaşamaktan, hastalıktan sıkıldım..birgün de şöyle rahat geçebilse keşke...

beböreklerin için mutlaka çok çok su iç canım hatta miden boşken doldur şişeyi kusana kadar içemlsin..acile gitmediğimiz zamanlarda öyle yapıyordım..bir de sıcak su torbası inanılmaz iyi geliyor..şu an benim sağ böbrek de sinyal veryor acıyla ama bu boğaz yarası yüzünden su içemiyorum (

O parmakları sokarak fazla iş yaptım zannediyolar sanırım kendini
biz belediye malıyız da kamuya açtık sanki
sok bacım kurcalada kurcala
canı yanarsa, gıkı çıkarsa azarla üstelik
vicdan denilen şeyden yoksunlar resmen

meyve sebze her şey hayalot, bu mide asidi kese yukarı baskı yaptıkça çıkıyor boğaza..her şey bal bile iyi gelmiyor..süt deli gb öksürtüyor..bak açlıktan nasıl başım ağrıyor ama daha kötüsü boğazımdaki bu yara..uf be canım ben bile sıkıldım kendimden...

Yazık bu bebişe valla benim gb anneye denk geldiği için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…