Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ya bir de canım parmak 37. hafttadan sonra sokulurmuş elle..bazı doktorlar sokmazlar bile vajinal ultrason gösteriyor..tehlikeli bir durum aslında çok rahime bakarken açabilirler..açarlarsa doğum zaten başlar..ne rezillik..

bende merak edıyorum ona bakmaya geldım ama daha gırmemıs:26:
Geldim canımm

Canım benim de hep hevesim kursağımda kaldı
hiçbir şey alamıyorum, gönlümce şöyle gezsem gezsem de alabilsem ciciler bebişime keşke
hem burda olmak, hem hasta olmak çok yıprattı sinirlerimi
bende isterdim şimdiden azar azar alsaydım eşyalarını da yerleştirmeye başlasaydım

Canım benim hiç midem bulanmadı, hiç yeme sorunum olmadı
ama dünden beri yemek dedin mi böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
göresim, koklayasım bile yok
ben de 6 yı bitirdim 7ye başlıyorum kısmetse
ama bir hastane çıkışı var o kadar, onu da internetten aldım
eskiden ebeler sadece doğuracağın zaman sokuyolarmış canım ne kafdar açıldı diye
benim doktorum parmaklattırma sakın dedi mesela
senin gebeliğin hassas, erken doğumu tetikleyebilir dedi
dedi demesine ama nasıl anlatacaksın acildekilere

Ben 2 tane yelek ördüm yazın, o zaman rekor bende desenize
bir battaniye başlamıştım taaaa nişanlıyken , elime alıyorum alıyorum geri bırakıyorum sıkıldığım için
bi bitirebilsem örterdim kuzuğuma

canımmmmmmmmmmmmmmm
şu öksürüklerden bi kurtulsan
inan çok üzülüyorum senin için, korkuyorum da
dediğin gibi herşeyden tehlikeli şu an öksürük
bi kbb uzmanı güzelce muayene etsin, belki kurtaracak bi çözüm önerir

canım benim ya çok geçmiş olsun acaba sen de relü mü oldun benim gb..sanki onun belirtileri gögüs ağrısı kusma vs..inşallah iyisindir..

Tatlım iki gündür bi lokma yiyemedim
öksürük ve kusma mahvetti boğazımı
tahriş etti resmen

tatlım sanırım reflüm azdı
tam düzeldi diyordum ki dün diyorum yaaa sabahı zor ettim
bu halimle çalışmak da ayrı bi zor geldi açıkcası
göğüs sıkıştırılmasıyla kalsa gene iyi, sanki birisi parmağını sokuyor da karıştırdıkca karıştırıyor
öyle bir yanıyor ki canım anlatamam sana
sanırım senin bi kaç hafta önceki versiyonunum ben

Bi gelip refakat etseler iyi olacak yaaa
bu halinle hem ev işi, hem hastalık, hem hamilelik kaldırılır gibi değil tatlım hemen hepsiburadadan linkini atıyorum çantanın
100 küsürlük çanta indirimde 40 mı 50 mi ne

zirsizdeli nasılsın

Ehh işte tatlım, iç güveysinden hallice diyelim
kusmalarım dursa, azıcık bişey yesem rahatlayacam galiba
sen nasılsın, belin nasıl oldu

hem de ne kadar çok şey var tatlım
banyo küveti ve filesi bile dert şu an gözümde, alsam rahatlayacam
aynen hastalıktan da sıkıldım , milletin sorunluymuşum gibi yapmasından da
ben çok memnunum sanki çektiğim çileden
su dahi içemiyorum canım, ağzıma ne alsam direk klozette kalıyor
midemi bulandırıyor herşey
sıcak su koyacam olmazsa
akşam ütülettiğim havlu biraz iyi geldi kemik ağrılarıma ama böbrekler için napıcam bilemiyorum

Canım çatı muayenesi erken doğumdan emin olunca yapılacak dedi doktorum bana
yani açıklık varsa, su çok gidiyorsa vs vs
onun dışında ilk 3 aydan sonra tehlikeli kadının alttan muayenesi dedi
tamam kesin bişey olur demiyorum ama olma ihtimali yükseliyor dedi
ve baktırma sakın, bak erken doğum tetiklenirse durduramayız da dedi

Bak alırım elime seni bi güzel döverim
o bebiş aslında ne kadar şanslı, senin gibi çok tatlı bir annesi olacak
sakın öyle şeyler söyleme bir daha

ben çıkıyorum temizlik yapıyorumbi hevesle başladım ama şimdide yap yap bitmiyor yaaa

Kolay gelsin canım
hiç yerimden kalkamıyorum, kalksam bende bi temizlik yapsam süper olacak aslında
ama inan öyle halsizim ki bayılırım diye korkuyorum tuvalete giderken

bencede en ıyısı o canım. esya konusunda haklısın bende hep tıkış tıkış evde buyudum daralmısım bızımde pek esya yok gözum rahat olmayınca huzursuz oluyorum evde. zaten oldugum yer sıcak daha halılarıda sermedım zaten temızlık yapmakta zorlanıyoruz bıde okadar esyayı kım temızlıcek. halı bıle yokken temızlık zor bıtıyo canım aldgınız sıfonyerı gerı yollasanıza almazlarsada tuketıcı haklarını arayın anında degıstırırler :)) ole seymı olur okadar para verıyosun bıde. bende bebek odasını gereklı bulmuyorum 2 yasından sonra bebek odası sacma gelır e 2 sene ıcınde ben neden 3bın 4bın masraf yapıyım zaten hastaneydı mamaydı para gıtcek bı mama 40 lıra bez dersen oyle. bu devırde cok zengın olmadıkca ben oakadr harcama yapamam

bı gıdemedım ya su hastaneye ögrnesekte kurtulsak :))
evet besıklerın renk secenegı var hosuma gıttı ama hangı renk fılan kararsızım cok bıde alt acma fılan dıo baya bı ozellıgıde var.
teyzosunun ılk maası bebegede nasıp olcak desene ne guzel :)
benım kardesım daha okuyo para bırıktrıp almıs kıyamam
evlenınce aıleye hasret kalıyo ınsan dıyom bı apartman olsa bızımkılerle yan yana otursam sabah aksam beraber olsak hayalı bıle guzel

Valla biraz ele gelsin genç odası almayı planlıyorum ben
en azından kocaman olana kadar kullanır
gene de fikrimi değiştirir miyim bilmiyorum
mama ve bez parası dışında daha hastane masrafları falan pek çok olacak
çoooooooook korkuyorum ne kadar masrafımız olacak diye

canım bi git de öğren artık yavvv
öğrenelim bizde artık deli kız
güzel özellikleri var evet
teyzoşuna hep ben bebişi senin atanacağın zaman yapacam ki maaşın olsun bişeyler al diye dalga geçiyodum
tüm dilemişim ki öyle de oldu
ahh ahh yakın olsak süper olurdu cidden
ahh ahh seninkinin teyzoşu da neler düşünmüş, maşallah ona

sen zaten hastasın canım önce bi kendini toparla bakalım sonra yavaş yavaş olur herşey.yakın olsak ben gelir yapardım

moiraia canim cok asiri titiz bugun sabahdan cikdik evden aksam girdik esim gelmis isten nerdesiniz diye aradi surdayiz gelecem dedim 5 dk sonra arkadas musaitmisiniz dedi size gelecegiz gelin dedim Allah dedim sabah cikdik evde daginikdir simdi ama askim gelmis isten butun evi supurmus balkonu yikamis heryeri havalandirmis mis gibiydi evnasil mutlu oldum yok tatlim benim sayemde falan degil bunlarin soyu boyle esimin dedesi ogretmenmis babaanne butun gun mahalde laklak yapar birak ev temizlemeyi bir tencere yemek bile yapmazmis dede gelir siler supurur bide yemek yapar babaanneye sultanim sofra hazir dermis millet soka girermis allah rahmet eylesin olmusler ama hikayelerini herkes anlatir ya kadinpederim kayinvalidem ol desin olur daha bir kere gozunun ustunde kasin var dememistir hic sahit olmadim cok asikdir kayinvalideme yanimda bile cilvesirler ben huzursuz olunca birakirlarbutun aileleri boyle genetik bunlar genetikahhhh canim kizken ben kilise papazi gibi otururdum sofraya babam bu papaz geceden ainmi cikardi derdiannemde niye deyince baksana saca basa ben deyeyim sana bu kesin evde kalir su hale bak derdibabam cok rahat bir adam esim tam tersi ama alistim artik esin ayni benim evliligimin ilk yillari gibiymis heee bende kayinvalideyle birlikde otururken onlar bir yere gidince denemeler yapardim hele birgun mutfakda bomba patlamis gibi bir geldi ev halki kayinpeder anaaaa cok guzel birseyler koktu kizim birseyler yapmis hemen oturdu masaya su sekilonune getirdiklerimi gorunce bozuntuya vermedi tabiki azicik tuzsuz olmus dedi hadi yaptin madem niye kendini ispinliyon deme ona tuz atiliyormuyki dedimustelik evliligimin ilk yillari tam bir sakardim kayinpederin butun sevdigi esyalari tek tek kirmistim oda herkese mum soktururmus evde ama el kizi olunca limitli davrandi ne yapacan hayat isteama simdi herseyi benim yapmami istiyor utu yikama yemek eee gelini internetten ogrendikleriyle cigir acti

canım rahatsızsın ya ondan öyle ama midende bulanıyorsa üşüttün gibime geliyor:26:yinede bilemedimki:44:
6.yı bitirdim 7.ye başlıyorum derken ayımı kasteddin.bende senle aynı haftayım ama daha yeni 6ya başlamıyormuyuz:44:
evet özeldeki yada kontrole gittiğin doktorlar parmak olayını yasaklıyor.onu geçtim ben alttan bile baktırmam şahsen önemli bişey olmadıkçaçünkü tehlikeli bi durum söz konusu olabılır.ama acildekile röyle değil işte gelene 1 parmak gidene 1 parmak

bende daha hamıle degılken bir yelek örmüştüm ama ebruli iptenama içinde pembişler var yahuolsun artık evde giydiririm nolcakkinebattaniye örmek sabır işi canım birde benim ördüğüm modeli görsen bayılırsın sanırım

sera canım benimde herifimi yola getirmek için 3.numaranın gelmesinimi beklemem lazımkiii
kızçem benim adamda odun gibi ya .senin 1 numarada çektiklerini bende şimdi çekiyorum kardeş

canim beklemeye ne hacet simdi yapmiyorsa lohusa olunca yapi ver tatlim 1.numarada bende anlamadim esimide hak veriyorum 3.numaramiz cok tatli teyzesi anasi bol bol tatli yedi ondanmidir nedir bal kaymak sabah erkenden uyanir ilk isi babasini opmek sonra beni sonra abisinin odasina kosar abisinin koynunda azicik keyif yapar ordan cikar ablasina yapar tekrar babasina geri doner daddddyyy sut ver der esim anne versin askim birazdan ise gidecem azicik daha uyuyayim no no daddyy mum icak yapiyo utu der esimde kabarmis horoz gibi salina salina gornde buyuk odul kazanmis zanneder gider yapar al askim der nispetli nispetli bana bakarak benimde canima minnet 3.numaramiz boyle tatli cilveli birsey ya balkondan her gecene ingilizce gunaydin cok para kazanin gelin der elin yabancilarini bile kendine hayran birakiyor o derece bide anasi konusamiyor diye buralarda dert yanar bide konusa bu cocuk neler yapacak heee

o ağrı yüzünden iki saatte bir bağladılar beni nstye Allah acil şifalar versin canım ne desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…