Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Ayyy ne tatlı bişeymiş o yaaaa
o tatlı dilini yerim ben onun, gıdılarından öperim
Allah bağışlasın tatlım
hepimize öyle bal kaymak çocuklar versi inşallah
bana çekerse oğluşum cilveli olur kesin diyorum eşime

Canım benim battaniye motif motif örülüyor
bir motif hızlı örersen 2 günde ancak bitiyor, ömrümden ömür götürdü yahuu
örülmüşü güzel ama örmesi çok sıkıcı, 40 büyük 16 yarım motiften oluşuyor sanırım
etrafına da başka renkte bişey daha örüyosun
yani bitmez gibi duruyo

Canım devletin gözünde 24. haftanın bittiği gün 7. ayın başlıyor
zaten hamilelik 9 ay 10 gün olarak hesaplanıyor ay hesabı yaparsan
ben 24. haftayı bitirdiğim için şu an 6 bitti 7 başladı kabul ediyorlar
normalde tabiki 15 hafta 6 günüm var doğuma

amin tatlim rabbim herkese versin darisi seninkinin basina buyuk kizimda tipki bir diken kucugumun tam tersi opsen bile hesap sorar nicin opuyon birseymi istiyorsun yok askim optum annenim ben senin seviyorum derim ok 1 kez op islanmasin yanaklarim buyunce sarkar falan bide tahtaya vurur allah korusun heee der esim adini kocakari takmis bana diyorki bunun bildiklerini sen bilmiyon annemle geze geze kocakari oldu gitti annem kac yas siniriyla gezdiriyo bunubugun misafirim vardi hazir kurabiye aldim diyorki a.... teyce cok oturursan cuuuuuk kurabi vericem az oturursan az vericem 2 saatden mazla oturusan evede vercem giderken ok bide tamam dedirtmeye calisiyor kadini a....teyzeside isirdi heryerini

benim doğumumdan 2 hafta önce 6 7 saat sancım oldu o zaman parmakla kontrol ettiler ondan önce öyle birşey başıma gelmedi çok tehlikeli olduğunu biliyorum gerekisizce parmaklamanın acile gittiğimde kanaman var mı dediler yok dedim ellemediler 6 aylık hamileyken

kızlar bılıyorum bu sorular sıze cok sıkıcı gelıyordur ama ben folbiol kullanıyorum folık asıt olarak.ve geberıyorum hem uykudan hem sıskınlıkten hem mıde bulantısından.. bu folık asıt yapıomu boyle seyler.? hıcbısey yemıyorum hersey agzıma gelıyor ama yıne de kılom hıc degısmıyor ve kollarım ve bacaklarım asırı siştiler!
2.ay bıtmek uzere..normalmi bunlar?inecekmi bu şişler? (( azcıkta sancım var..bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye korkmaya başladım..

Canım folbiol'ün böyle bir yan etkisi olduğunu duymadım hiç
hamileliğin ilk aylarında yaşadıkların normal
pek çok insan hiçbir şey yiyemiyo maalesef ilk 3 ay

Beni epey parmakladılar maalesef bugüne kadar

Ayy ayy ayy onun çok bilmiş, kocakarı halini sevsinler
canım boşuna demiyorlar beş parmağın beşi de birbirinden farklı
neler düşünüyo neler, maşallah ona

Beni epey parmakladılar maalesef bugüne kadar

ben o 6 7 saat süren sancıyı çektikten sonra doğum yapıyorsun diye doğumhaneye aldılar beni nöbet değişimine denk geldim ne parmak yedim o gün 7 8 kişiden yemiştim öff be ne acıydı

Canım folbiol'ün böyle bir yan etkisi olduğunu duymadım hiç
hamileliğin ilk aylarında yaşadıkların normal
pek çok insan hiçbir şey yiyemiyo maalesef ilk 3 ay

vallahi cnm cok sarstı ya..ben hıc sarsılmam sanıyordum turp gıbıyım bana bısey olmaz dıyordum ama bıldıgın uyuyorum..musterılerın yuzune kuscam artık cok fenayım..bacaklarım zonkluyor şişmekten..ödem söktürücü falan mı içsem napsam ..

bir de bende bu miyom cıktıya bebegın yanında..progestan vermıstı doktor düşük yapmıyım dıye..sutum olmaz dıye korkudan onu alamıyorum..bısey yapar mı acaba kullanıp sütü bol olan var mıdır?

ben o 6 7 saat süren sancıyı çektikten sonra doğum yapıyorsun diye doğumhaneye aldılar beni nöbet değişimine denk geldim ne parmak yedim o gün 7 8 kişiden yemiştim öff be ne acıydı

Ahh tatlım yaaa kıyamam
ne çok parmaklamışlar, parmak manyakları resmen

Canım sarsmaz mı yaaaa, hormonların da bedeninde değişiyo
valla en kötüsü o haftalarda kusmanı kontrol edememek
aman canım bu aylarda doktorunun verdiği vitamin dışında hiçbirşey içme
canım ben progestanın ilacını da aldım iğnesini de vuruldum
teyzem de vurulmuş, hem de sular seller gibi sütü de olmuş
kendini bunlarla korkutma daha şimdiden
bebiş sana tutunsun diye veriyolar o ilacı, kutusu bitince de kullanma başka aynı ilaçtan tamam mı

Canım valla kendileri çekse kaç kere serum yemişti Allah bilir

kendileri çekse ölüyoruummm diye bağırır hastaneden çıkamazlar

Ahh tatlım yaaa kıyamam
ne çok parmaklamışlar, parmak manyakları resmen

doktora en son eh be dedim ne meraklıymışsınız 5 dakikada bir parmaklanır mı yaaa zorla açıyorsunuz dedim o gün korkudan sancım kesildi zaten

Allah razı olsun canım ya içime su serptin..içim rahat kullanayım bari.. gittiğim ilk doktor folbiol verdi gun 2 tane.. 2.doktor 1 tane ıc dedı..ne bılım bırı bırını tutmuyor..

ilk gittiğim "bebeği besleyen yumurtan var cok ıyı " dedı öbürü "bebegın yanında ur var dusuk yapabılırsın" dedı.. o kadar karıştırdılarkı kafamı canım .. ıyıkı varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…