o ağrı yüzünden iki saatte bir bağladılar beni nstye Allah acil şifalar versin canım ne desem bilemedim
canim beklemeye ne hacet simdi yapmiyorsa lohusa olunca yapi vertatlim 1.numarada bende anlamadim esimide hak veriyorum 3.numaramiz cok tatli teyzesi anasi bol bol tatli yedi ondanmidir nedir bal kaymak sabah erkenden uyanir ilk isi babasini opmek sonra beni sonra abisinin odasina kosar abisinin koynunda azicik keyif yapar ordan cikar ablasina yapar tekrar babasina geri doner daddddyyy sut ver der esim anne versin askim birazdan ise gidecem azicik daha uyuyayim no no daddyy mum icak yapiyo utu der esimde kabarmis horoz gibi salina salina gornde buyuk odul kazanmis zanneder gider yapar al askim der nispetli nispetli bana bakarak benimde canima minnet 3.numaramiz boyle tatli cilveli birsey ya balkondan her gecene ingilizce gunaydin cok para kazanin gelin der elin yabancilarini bile kendine hayran birakiyor o derece bide anasi konusamiyor diye buralarda dert yanar bide konusa bu cocuk neler yapacak heee
bende daha hamıle degılken bir yelek örmüştüm ama ebruli iptenama içinde pembişler var yahu olsun artık evde giydiririm nolcakkine battaniye örmek sabır işi canım birde benim ördüğüm modeli görsen bayılırsın sanırım
canım rahatsızsın ya ondan öyle ama midende bulanıyorsa üşüttün gibime geliyor:26:yinede bilemedimki:44:
6.yı bitirdim 7.ye başlıyorum derken ayımı kasteddin.bende senle aynı haftayım ama daha yeni 6ya başlamıyormuyuz:44:
evet özeldeki yada kontrole gittiğin doktorlar parmak olayını yasaklıyor.onu geçtim ben alttan bile baktırmam şahsen önemli bişey olmadıkçaçünkü tehlikeli bi durum söz konusu olabılır.ama acildekile röyle değil işte gelene 1 parmak gidene 1 parmak
Canım nst de bişey çıkmıyo ki
nazdan geliyosun diyolar sonra da
pöfffffffffffff
Ayyy ne tatlı bişeymiş o yaaaa
o tatlı dilini yerim ben onun, gıdılarından öperim
Allah bağışlasın tatlım
hepimize öyle bal kaymak çocuklar versi inşallah
bana çekerse oğluşum cilveli olur kesin diyorum eşime
canım rahatsızsın ya ondan öyle ama midende bulanıyorsa üşüttün gibime geliyor:26:yinede bilemedimki:44:
6.yı bitirdim 7.ye başlıyorum derken ayımı kasteddin.bende senle aynı haftayım ama daha yeni 6ya başlamıyormuyuz:44:
evet özeldeki yada kontrole gittiğin doktorlar parmak olayını yasaklıyor.onu geçtim ben alttan bile baktırmam şahsen önemli bişey olmadıkçaçünkü tehlikeli bi durum söz konusu olabılır.ama acildekile röyle değil işte gelene 1 parmak gidene 1 parmak
kızlar bılıyorum bu sorular sıze cok sıkıcı gelıyordur ama ben folbiol kullanıyorum folık asıt olarak.ve geberıyorum hem uykudan hem sıskınlıkten hem mıde bulantısından.. bu folık asıt yapıomu boyle seyler.? hıcbısey yemıyorum hersey agzıma gelıyor ama yıne de kılom hıc degısmıyor ve kollarım ve bacaklarım asırı siştiler!
2.ay bıtmek uzere..normalmi bunlar?inecekmi bu şişler?(( azcıkta sancım var..bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye korkmaya başladım..
benim doğumumdan 2 hafta önce 6 7 saat sancım oldu o zaman parmakla kontrol ettiler ondan önce öyle birşey başıma gelmedi çok tehlikeli olduğunu biliyorum gerekisizce parmaklamanın acile gittiğimde kanaman var mı dediler yok dedim ellemediler 6 aylık hamileyken
amin tatlim rabbim herkese versin darisi seninkinin basina buyuk kizimda tipki bir diken kucugumun tam tersiopsen bile hesap sorar nicin opuyon birseymi istiyorsun yok askim optum annenim ben senin seviyorum derim ok 1 kez op islanmasin yanaklarim buyunce sarkar falan bide tahtaya vurur allah korusun heee der esim adini kocakari takmis bana diyorki bunun bildiklerini sen bilmiyon annemle geze geze kocakari oldu gitti annem kac yas siniriyla gezdiriyo bunu bugun misafirim vardi hazir kurabiye aldim diyorki a.... teyce cok oturursan cuuuuuk kurabi vericem az oturursan az vericem 2 saatden mazla oturusan evede vercem giderken ok bide tamam dedirtmeye calisiyor kadini a....teyzeside isirdi heryerini
bana stresten demişlerdi sabah ameliyata gireceksin stres yaptın demişlerdi
Canım benimki daha 24. haftayı yeni bitirdi
o yüzden naz yapıyorsun diyorlar
Beni epey parmakladılar maalesef bugüne kadar
Canım folbiol'ün böyle bir yan etkisi olduğunu duymadım hiç
hamileliğin ilk aylarında yaşadıkların normal
pek çok insan hiçbir şey yiyemiyo maalesef ilk 3 ay
naz yapıyorsun aynı sancıyı diyenler çekse ne olur acaba
ben o 6 7 saat süren sancıyı çektikten sonra doğum yapıyorsun diye doğumhaneye aldılar beni nöbet değişimine denk geldim ne parmak yedim o gün 7 8 kişiden yemiştim öff be ne acıydı
vallahi cnm cok sarstı ya..ben hıc sarsılmam sanıyordum turp gıbıyım bana bısey olmaz dıyordum ama bıldıgın uyuyorum..musterılerın yuzune kuscam artık cok fenayım..bacaklarım zonkluyor şişmekten..ödem söktürücü falan mı içsem napsam ..
bir de bende bu miyom cıktıya bebegın yanında..progestan vermıstı doktor düşük yapmıyım dıye..sutum olmaz dıye korkudan onu alamıyorum..bısey yapar mı acaba kullanıp sütü bol olan var mıdır?
Canım valla kendileri çekse kaç kere serum yemişti Allah bilir
Ahh tatlım yaaa kıyamam
ne çok parmaklamışlar, parmak manyakları resmen
Canım sarsmaz mı yaaaa, hormonların da bedeninde değişiyo
valla en kötüsü o haftalarda kusmanı kontrol edememek
aman canım bu aylarda doktorunun verdiği vitamin dışında hiçbirşey içme
canım ben progestanın ilacını da aldım iğnesini de vuruldum
teyzem de vurulmuş, hem de sular seller gibi sütü de olmuş
kendini bunlarla korkutma daha şimdiden
bebiş sana tutunsun diye veriyolar o ilacı, kutusu bitince de kullanma başka aynı ilaçtan tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?