- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
- Konu Sahibi Algernonya
-
Her ne kadar o ay ‘olursa olur hayırlısı’ moduna girdim desem de tabii ki aklımda acaba bu ay olacak mı düşüncesi vardıMerhaba arkadaşlar
Sorum annelere
Hep şöyle bir teori var.Gebeliği hiç düşünmediğin kafadan attığın zaman gebelik oluşuyor.
Odaklandığın zaman stres yaptığında olmuyor deniyor. Bu doğru mu yoksa tersi durumu yaşayan var mı
Yani gebelik hazırlığına odaklanıp stresli iken gebe kalan var mı?
Gerçekten merak ettim
Her ne kadar o ay ‘olursa olur hayırlısı’ moduna girdim desem de tabii ki aklımda acaba bu ay olacak mı düşüncesi vardısonuçta gebe kalmak istiyorsun, nasıl düşünmeyeceksin ki
Ay misal benim ablam hep istedi istedi gerçekten kafasından atamıyordu daha sonrasında tamam artık dedi ciddi anlamda bıraktı, düşünmedi o ay hamile kaldı.
Suan da ikinciye hamile 7 aylıkÇoğu kişi bu durumu yaşamış
2 zıt örneği de yaşadım.
İlkinde kafamdan attığım ve hiç beklemediğim ay hamile kaldım.
Bunda ise ilişkinin 10. Günü idrar testi yaptım çizgi var gibiydi derken sonuç işte neredeyse 10 haftalık olacağız.. Ama yinede kafaya illa olsun diye taktım diyemem. Hormonlar çok hassas akışına bırakmak çok daha iyi.
Amin canım inşallahSuan da ikinciye hamile 7 aylıkbu da istemeyerek olmuş
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Düşündüm ara ara ama sürekli değilİkincisinde idrar testine bakana kadar düşündün mü acaba olacak mı diye?
Yok canım hiç unutmadım hem de. Sadece o ay hayırlısıysa doğru zamanda olacak zaten modundaydım. Ama tamamen aklımdan çıkmadıYani tamamen unutmamıştın dimi o ay
Yine az da olsa odaklıydın dimi
Valla canım ben stres küpüydüm gebe kaldım .Merhaba arkadaşlar
Sorum annelere
Hep şöyle bir teori var.Gebeliği hiç düşünmediğin kafadan attığın zaman gebelik oluşuyor.
Odaklandığın zaman stres yaptığında olmuyor deniyor. Bu doğru mu yoksa tersi durumu yaşayan var mı
Yani gebelik hazırlığına odaklanıp stresli iken gebe kalan var mı?
Gerçekten merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?