Doğuma Hazırlık Stresliyken hamile kalan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de vajinismius var sadece bebek icincok dayanmistim iliski esnasinda ve oldu tek bi iliskide

Evet çok stresliydim sürekli neden olmuyor diye düsünüyordum ağlıyordum 1 ayda 11 tane gebelik testide yaptım sonra düsündümki stresliykende hamile kalınabiliyormus

Valla ben her ay hani oyun yaparsın ya “ellerinle yüzünü kapayıp hadi bakmıyorum bakmıyorum tamam diyip parmaklarının arasından bakarsın” aynen öyle stres yapmıyorum başlığı altında yapıyorum yalan yok. Ben hiçbir işimi stressiz oluruna bırakabilen bi insan olmadım ki zaten nasıl stres yapmiyim düşünmeyim hayatımın kararını almışım anne olmak istemişim bıraksınlar da dibine kadar düşüneyim bi zahmet

Başka var mı stresli iken hamile kalma hikayesi
Canım kıyamam bosver olabildiğin kadar stresli ol her heycanı yaşa en gzeli böylesi ben stresten adet olmyordum be 3 ay adet olmadım sürekli totem yapmaya calsyodm dua okym yapyodm internetten neler araştryordum sürekli hamilelik belirtileri tvlerdeki duygusal sahnelere sürekli ağlyordum zaten bence birşeylere sürekli ağlamaya basladıgınız zaman vcudunuz o bebege yerini hazırlıyor bence ben ağlayan bi yapıya sahip değilim hamileliğimden 2 ay öncesi bu kadar basit şeylere bu kadar içten ağladıgımı hatırlamıyorum

Denedikçe ve olmadıkça daha kötü oluyorum.
çevremden de hep duyduğum ne zaman unuttum boş verdim o zaman oldu deniliyor.
yok olmuyor unutamıyorum ben, odaklanmama engel olamıyorum.işime vereyim diyorum işim de kötü mutsuzum veremiyorum.
Stres altındayken de olabileceğine inanmak istiyorum.
Senin o şekilde oldu değil mi,odaklanmışken yani

Valla takabileceğim her türlü şekilde kafama takıyordum ve her ay negatif görüyordum deli gibi ağlyordum ve benim basımda çocugu olmyo diye birsürü söylentilerde vardı bazı insanlar suratıma söylüyordu acık acık sen bebek yapmyorsan ben senin üstüne 2. 3. Yapıcam diye buna ramen sonunda o pozitifi gördüm yani 1 ayda 11 tane gebelik testi yaptım o derrce evet cok odaklanmıstım ovulasyon testi yapıyordum sende yap bence

Aynı beni anlatmışsın yapıyorum canım ovulasyon testini. Vallahi yoruldum
Allah sağlıkla kavuştursun yavrunu

Aynı beni anlatmışsın yapıyorum canım ovulasyon testini. Vallahi yoruldum
Allah sağlıkla kavuştursun yavrunu
Merak etme sende sonunda mutlu olcaksın mesela ben sürekli yumurtamda birşey var spermlermi kalitesiz hamilelik icin karışımmı icsem diye düsünyordum sürekli sende eşine keçi boynuzu özü yedir her sabah

Tüp bebekler, tedaviler yapılıyor, eğer düşünürken olmuyor olsa onların hiçbiri tutmazdı canım, sen üzme kendini. Vaktini zamanını bekliyordur bebeğin. Hayırlı ve tez zamanda kavuştursun inşallah Rabbim meleğine

Biz de eşimle 2yıl tedavi gördük, her ay aynı heyecanla bekledim. İşten çıkmıştım tedavi için vs. Hamile kalmadan önce son 1hakkımız kalmıştı, sonra 2-3yıl ara verip tüp bebeğe geçecektik, ben iş görüşmesine gittim ehliyet kursuna yazıldım derken o ay pozitifi gördük elhamdulillah yani beklemeyi bırakmadım, kafamdan atmadım hatta çatlatma iğnesinden sonra gün saydım, 11.gün test yapmaya başladım filan

Olabiliyor eşimle boşanma eşiğindeydik hamile olduğumu öğrendim....Inşallah Rabbim gönlünüze göre sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Canım öyle birşey olsa antidepresan kullanan hanımlar hamile kalmazdı onlar kadar sitres yaşayan varmı kendimden biliyorum

Ben 2 doktorun yanlış teşhisi nedeniyle stresten 6 ay hamile kalamadım. Başka bir doktora gittim hiç birşeyin yok dedi o ay hamile kalmışım. Stres çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…