- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
- Konu Sahibi Algernonya
-
ben de vajinismius var sadece bebek icincok dayanmistim iliski esnasinda ve oldu tek bi iliskideMerhaba arkadaşlar
Sorum annelere
Hep şöyle bir teori var.Gebeliği hiç düşünmediğin kafadan attığın zaman gebelik oluşuyor.
Odaklandığın zaman stres yaptığında olmuyor deniyor. Bu doğru mu yoksa tersi durumu yaşayan var mı
Yani gebelik hazırlığına odaklanıp stresli iken gebe kalan var mı?
Gerçekten merak ettim
Canım kıyamam bosver olabildiğin kadar stresli ol her heycanı yaşa en gzeli böylesi ben stresten adet olmyordum be 3 ay adet olmadım sürekli totem yapmaya calsyodm dua okym yapyodm internetten neler araştryordum sürekli hamilelik belirtileri tvlerdeki duygusal sahnelere sürekli ağlyordum zaten bence birşeylere sürekli ağlamaya basladıgınız zaman vcudunuz o bebege yerini hazırlıyor bence ben ağlayan bi yapıya sahip değilim hamileliğimden 2 ay öncesi bu kadar basit şeylere bu kadar içten ağladıgımı hatırlamıyorumBaşka var mı stresli iken hamile kalma hikayesi
Canım kıyamam bosver olabildiğin kadar stresli ol her heycanı yaşa en gzeli böylesi ben stresten adet olmyordum be 3 ay adet olmadım sürekli totem yapmaya calsyodm dua okym yapyodm internetten neler araştryordum sürekli hamilelik belirtileri tvlerdeki duygusal sahnelere sürekli ağlyordum zaten bence birşeylere sürekli ağlamaya basladıgınız zaman vcudunuz o bebege yerini hazırlıyor bence ben ağlayan bi yapıya sahip değilim hamileliğimden 2 ay öncesi bu kadar basit şeylere bu kadar içten ağladıgımı hatırlamıyorum
Valla takabileceğim her türlü şekilde kafama takıyordum ve her ay negatif görüyordum deli gibi ağlyordum ve benim basımda çocugu olmyo diye birsürü söylentilerde vardı bazı insanlar suratıma söylüyordu acık acık sen bebek yapmyorsan ben senin üstüne 2. 3. Yapıcam diye buna ramen sonunda o pozitifi gördüm yani 1 ayda 11 tane gebelik testi yaptım o derrce evet cok odaklanmıstım ovulasyon testi yapıyordum sende yap benceDenedikçe ve olmadıkça daha kötü oluyorum.
çevremden de hep duyduğum ne zaman unuttum boş verdim o zaman oldu deniliyor.
yok olmuyor unutamıyorum ben, odaklanmama engel olamıyorum.işime vereyim diyorum işim de kötü mutsuzum veremiyorum.
Stres altındayken de olabileceğine inanmak istiyorum.
Senin o şekilde oldu değil mi,odaklanmışken yani
Aynı beni anlatmışsınValla takabileceğim her türlü şekilde kafama takıyordum ve her ay negatif görüyordum deli gibi ağlyordum ve benim basımda çocugu olmyo diye birsürü söylentilerde vardı bazı insanlar suratıma söylüyordu acık acık sen bebek yapmyorsan ben senin üstüne 2. 3. Yapıcam diye buna ramen sonunda o pozitifi gördüm yani 1 ayda 11 tane gebelik testi yaptım o derrce evet cok odaklanmıstım ovulasyon testi yapıyordum sende yap bence
Merak etme sende sonunda mutlu olcaksın mesela ben sürekli yumurtamda birşey var spermlermi kalitesiz hamilelik icin karışımmı icsem diye düsünyordum sürekli sende eşine keçi boynuzu özü yedir her sabahAynı beni anlatmışsınyapıyorum canım ovulasyon testini. Vallahi yoruldum
Allah sağlıkla kavuştursun yavrunu
Var ben
Hem iş hem özel hayatta stresim vardı,hem de odaklanmıştım ve oldu. Demek ki olabiliyormuş stresliyken de
Çok sağol canımvaay çok sevindim canım
Amin hepimizin sağlıkla inşallahOlabiliyor eşimle boşanma eşiğindeydik hamile olduğumu öğrendim....Inşallah Rabbim gönlünüze göre sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Doktor bana da tedavisiz çocuğun olmaz dedi korunma gereği duymadım...Evliliğimin 1. ayında hamile kaldımBen nasıl olsa hemen olmaz diye ilk aydan hamile kaldım.
Canım öyle birşey olsa antidepresan kullanan hanımlar hamile kalmazdı onlar kadar sitres yaşayan varmı kendimden biliyorumMerhaba arkadaşlar
Sorum annelere
Hep şöyle bir teori var.Gebeliği hiç düşünmediğin kafadan attığın zaman gebelik oluşuyor.
Odaklandığın zaman stres yaptığında olmuyor deniyor. Bu doğru mu yoksa tersi durumu yaşayan var mı
Gerçekten merak ettim
Ben 2 doktorun yanlış teşhisi nedeniyle stresten 6 ay hamile kalamadım. Başka bir doktora gittim hiç birşeyin yok dedi o ay hamile kalmışım. Stres çok önemliMerhaba arkadaşlar
Sorum annelere
Gerçekten merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?