Stresten beynim çalışmıyor anlık

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Ay kızlar çok saçma bir şey sorcam ama gece gece içime dert oldu. Benim bi kuruma bi belge göndermem gerekiyordu. En geç 20 haziran’a kadar yollayın yazmışlar mailde.
Ben de 20 haziranda yolladım.
Şimdi tam uyuyacağım aklıma geldi ulen acaba 20 hazirana kadar demek 20 haziran dahil demek miydi diye
Şimdi de uyuyamıyorum saçma sapan bi dert ama uyumam için öğrenmem lazım hejfjfjfjf

Bende de 30 yaşından sonra sanki beynimde sünger var gibi gelmeye başlamıştı , iş yorgunluk vs sanırım. Bana böyle bir mail gelse ben 20 Haziran mesai bitimine kadar anlarım

Bu şey değil mi ya
Tam uykuya dalacakken aniden gelen "ulan 2+2 hakikaten 4 müydü" perileri ahdndj
20 haziran saat 23.59 diye de belirtmiş olabilirler mesai saatine kadar da demiş olabilirler, incelemek gerekir.
Peki şey de var mı sizde bende var: ya yanlis dosyaysa gönderilen?
Ya adim soyadim yerine götelek yazdiysam? Afgsfg

Ahahahahahah net olarak o periler ve gitmiyolar

Mesai saati ya da 23.59 falan dememiş ya.
20 hazirana kadar yolla demiş ben 19’u 20’ye bağlayan gece yollayıverdim.

Ahahahahahah net olarak o periler ve gitmiyolar

Mesai saati ya da 23.59 falan dememiş ya.
20 hazirana kadar yolla demiş ben 19’u 20’ye bağlayan gece yollayıverdim.
Tamam ben saygı duydum, işini son gece halleden herkese güvenirim ben
İşte adamlık, işte feraset, işte cesaret

Misal 5 kiloya kadar yük kaldırılır dese bir uyarı, 5 kg da kaldırır anlarım ben
Bu başvuru bir işeyse ben derim ki ik olsam mesela, sonu 20 haziransa 19'u 20'ye baglayan gece mail aldiysam sinirlari zorlayan, yumurtayi kapiya dayatan ama halleden bir eleman gorurdum ben
Bizde böyle bir mertlik var ajdjfjf

Bence de sıkıntı yok valla kafayı vurup yatcam şimdi
Bir de çok strict bir deadline vereceksen tarih ve saat yaz kardeşim ya

Bence 20 haziran dahil başarılar dilerim

Öyle manyak bir insanım ki bana bir tarih verilmişse onu bir an önce göndermem gerek gönderdiğim güne kadar rüyalarıma girer 2 dakikada bir aklıma gelir . Aynı şeyi maalesef çocuğumada yaparım bunaltırım o derece o evrak belirtilen günden önce gidecek. Mümkünse hele ki önemli birşeyse önceden gönderilmeli. Son gün terslik olabilik hastalık var sağlık var

bende öyleyim çocuğumu da darlarım ama o aladağdan serin ve böyle olan insanlara ayrı bakıyorum
randevu saatine önce gitmeleyim devlet özel tüm işlerim saatinden gününden önce olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…