- 3 Eylül 2014
- 276
- 162
- 23
- Konu Sahibi valar morghulis
-
Mevsimsel olabilir bu aylarda benimde basladi dokulmeye ayni dediginiz gibi takmayin bence gecici bi durumdur
Stres gerçekten etkili olabiliyor. Benim sınav dönemlerinde vücudumda dokunacak yer kalmaz komple döker. Stres unsuru ortadan kalkınca düzelir hemencik.
Eskiden yüzümde çıkıyordu yüzüm için sivilce/döküntü karşıtı ürünler kullanmaya başladım bu sefer yüzümde çıkamayan vücudumda çıkmaya başladı. Kendinizi yormayın engellemek için. Sorunlarınızı halletmeye bakın kafa rahatlarsa vücut da kendine gelir.
Yok sakin olun geçecektir.Oyle mi ya cok mutlu oldum yani sizde olmasina degil tabi stresten olabiliyo gercekten demekki. Kuruluktan kalici kirisiklik yasicam diye korkuyorum
Yok sakin olun geçecektir.
Doktor kurutsun diye antibiyotik falan verdi bana kullanmadım bile kendiliğinden geçti. Şimdi ufak bir stres belirtisi göstersem omuzlarım kaşınmaya başlar pıtır pıtır çıkıyorlar hemen.
Kendinizi bir de bunun için üzmeyin.
Bende bu sorunu yaşadım. Her saç derisi farklı reaksiyon verir ama yılan yağı genelde herkese olumlu etki eder. Bunu deneyin bu birinci tavsiyem olsun. İkinciside sarımsak şampuanı. Gratislerde vs var. Marka belirtemiyorum heralde ama özelden yazarsan sana kullandığım markayı söylerim. Çok memnun kaldım dökülme durdu diyebilirim. Son olarakta keratin bakımı. Onu denemedim onu da yapıcam. Dökülmeyi sıfıra indirdiğini söylüyor deneyen arkadaşım.
Üzmeyin kendinizi bu kadar her şeyin çözümü var..
Ne stresi bu?
Duruma gore ozelden resim gonderecegim
Yaa cok sevindimm ama keratin bakimi nasil oluyo acaba:/ hemen alicam yarin yilan yagi
Ayrıca saçınızı kestirdiğinize üzülmeyin çünkü kınalı kısmın gitmesi iyi olmuş. Kınayı saça sürmek saç açısından çok sağlıksız-mış. Kuaförüm öyle demişti bir müşterisinin saçını boyarken. Kına üzerine boya yapmak kaç ay ya da yıl geçmiş olursa olsun saçı çok döker ve yakarmış. Ona üzülmeyin saçınızı çabuk uzaması adına bahsettiğim şampuanın içine keratin ampülleri kırabilirsiniz. Nemlendirme konusunda da kayısı çekirdeği yağı inanılmaz bi tedavi. Sivilcelerede çok iyi geliyor
Kuaförlerde yapıyorlar canım. Ama istersen evde kendinde yapabileceğin deneme setleri var. Hatta forumda saç bakımında bununla alakalı topic var ona bi bak arkadaş detaylıca anlatıyor. Yılan yağınıda güvendiğin bi aktardan ya da eczaneden al cüzi bi rakam zaten. Haftada bir ya da iki kez saç derine uygulayıp iki üç saat bekle. Irsi olan saç dökülmesine bile iyi geliyor
Benimde iki ay boyunca avuç avuç döküldü ama geçti mevsimseldir diye düşünüyorum her sene oluyor bana çünkü
Tabi stres falanda varsa tetikleyebilir.inşallah en kısa zamanda geçer
Bak tatalim bildigimiz elma sirkesi varya onu kullan. Her banyo yaptiginda bir tasa yarim cay bardagi dom durulamadan cik 1. Ay boyunca yap bak bakali. Saclarin nasil oluyo ben denexim saclarim 2 kat gurlesti ve uzadi uzulme bence ve bana dua ediceksin yaksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?