Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şimdi aklım başıma geldi adam demekki eve gitmek istiyomus zaten erkenden hah, fasulye kendini nimetten sayarmis kendimi ne vazgeçilmez sanmışım

Şimdi aklım başıma geldi adam demekki eve gitmek istiyomus zaten erkenden hah, fasulye kendini nimetten sayarmis kendimi ne vazgeçilmez sanmışım

Lütfen lütfen lütfen iki ay sonra istediğim gibi şekillensin. Şu an oturduğum terastaki gibi mutlu olayım. Lütfen.

Şuan ki hevesim ve enerjim bitmesin daha da artsın inşallah!
Bir olumsuzluk görünce de hemen çökmeyeyim lütfen!

Sonunda keyfim yerine geldi azıcık
İyi geldi kız kıza takılmak
Ama aklımdan çıkmayan konuyu da hala çözümleyemedim
Şu an olanlardan ne çıkarmalıyım bilmiyorum
Dahası bundan sonrasını hic düşünmemiştim işe kalkışırken bu yüzden gergin ve düşünceleyim
Emin olduğum tek şey ben nasıl diken üstünde beklediysem sen de bekleyeceksin

bana bunları yaşatmaya hakkın yoktu abv

ben bu kadar kötü bir insan mıyım ki herkes bana sırtını döndü

yeter artık herkesten nefret ediyorum

en çok da kendimden

Sabahın şu saatinde kafamı meşgul ediyon zıkkım herif....
Azcık olgun olaydın ne vardı.
Pöff...
Binecen üstüne vurcan kırbacı vurcan kırbacı...

iş için her gün sabahın köründe uyanınca uyuyabileceğin vakitlerde bile yine sabahın köründe dikiliyorsun.

inşallah bütün işlerimi bugün hallederim.
ve yarına sadece zevk-i sefa içinde hazırlanması kalır.
yoğun bir gün olacak.

her sabah sabahın 6:30 uyanmaktan nefret ediyorum bıktım çalışmaktan artık bende diğer normal evli kadınlar gibi öğelene kadar yatmak istiyorum aynada sürekli kendime bakıp süslenmek istiyorum

Iyki dogdun kizim.. Devamli bu cumle geciyor .. Kizimada soyledigim halde

hayat çok yoruyor beni daha ne kadar yoracak acaba velhasıl sen kendini düşünmeyi bilmessen kimse seni düşünmek için zaman harcamaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…