Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sabah sabah annemın bosbogazlıgınımı yazsam kardesımın aptallıgını mı bılemedım ama suan uyandrıldgım ıcın cok sınırlıyım

Lütfen Allah'ım yardım et bana...Duamı kabul eyle

askerdeki sevgilim geçiyo aklımdan zaten hiç çıkmıyo aklımdan çok özledim onu ,,onunla vakit geçirmek hatta gögsünde uyumak istiyorum

cok bunaldım artık hıc bırsey yolunda gıtmıyor dert pesımı bırakmıyor nasıl bı kaderım sansım var olesım var bıktımmmmmmmmmmmmm artıkkkkkkkkkk bu hayattan yaşamaktannnnnn offfffffffffffffffffffffffffff

Haftalardır ağlamıyordum belki de. Çok fazla dolmuş olmalıyım bugüne kadar. İçim çok huzursuz ben tekrar nasıl mutlu olacağım?

Hangi eyalete/sehre tasinsam ki... San diego sanki biraz daha aklima yatti ama....

Biri bana bir şey anlatırken ,onu neden hiç dinlemiyorum ki ? 😝Zihnim başka dehlizlerde geziniyor. 😃

New York'a tasinsam daha iyi sanki. California biraz uzak kaliyor.

Belki dusunmeden herseyi zamana birakmali..
Dusunsem ne olacak ki?
ittirmekle ne kadar yol alabiliriz?
Bosverrrrrrrrrrrrr

bana kim kötü dua ediyorsa,kim dibe batırmaya çalışıyorsa kim beddua ediyorsa ona 10 katı olsun ömür boyu çeksin,bedduası ona geri tepsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…