Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Zamana bıraksam iyi olucak, hayırlısı ne ise o olsun.
Ben elimden geleni yaptım içim rahat ya, gerisi teferruat. :114:

ekmek yapma mak. yeni pişmiş ekmeğin kokusu benim midemi bulandırdı ve gittim kustum iyice dengem şaştııı

hala daha kokuyor ev camı kapıyı açtım ne zaman gidecek bu kokuuuu...

belimin ağrısı ne zaman geçicek acaba :97::97:

off hemen kış gelse ya hiç sevmiyorum ben bu sıcakları

Aklıma geldikçe heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyor offf bi an önce yarın olsunnnn

Ay cok sevindim, ne kadar mutlu oldum, yok boyle birsey
Cok sevdigin bir insanin sana iyi ki varsin demesi cok guzel bir duyguymus, birini sevindirmek, sevildigini hissettirmek... Hep ben soylerdim, soylemesi de guzel ama duymasi da bir baska. Allahim

Boncuk ölünce bu kadar bağıra bağıra ağlayacağımı bilmezdim.Alt tarafı bir kuş der kimileri, ama öyle değilmiş ...6 yıl boyunca Varlığı bana yetiyormuş,şimdi anladım.. Çok geç oldu. Demek ki neymiş? Bu hayatta birbirini kırmak, birbirinle küsmek çok gereksiz saçma bir şeymiş... Evet o "bir kuş" un beni bu kadar ağlatabileceğini daha önce hiç bilmezdim ... Ve insanın ölümün karşısında bu kadar çaresiz olduğunu ... Gözlerimin önünde kanatlarını çırptı ve ben onun o haline çare olamadım. Yardım edemedim. Ne kadar aciz olduğumuzu fark ettim. Her şeyi yapabiliyoruz, ama ölüme engel olamıyoruz ...

Sevmek/ sevilmek nasil bir sihirdir yahu. Gercekten de inanilmaz duygular, baska hicbir duyguya benzemiyor.

Bir değil iki değil üç değil bu kaç oldu yahu Kısmetlerim iyice arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…