bugün aklımdan geçen tek düşüncem hamile kalamamamdı
eğer 15 temmuzda tüp bebek tedavisinden pozitif sonuç alsaydım benle aynı zamanlarda tedavi olupta pozitifsonuç alan arkadaşlar gibi şu an 5 , 6 haftalık hamile olacaktım 2014 annesi olacaktım mart ayında kucağıma alıcaktım bebişimi.ama olmadı ne zaman olacak orası mechul 7 yıl geçti önümde bir on yıl daha var ALLAH nasip ederse 40 yaşına kadar olursa olur olmazsa bidaha olmaz tabi kaç defa daha gücümüz yeter bu tedaviye bilemiyorum
AMİİİİİİN....Allah razı olsun sağolun...evet 30 olmak üzereyim....bilmiyorum en son aldığım negatif sonucundaninşallah en hayırlı zamanda bebeğin olur canım.. bak şöyle düşün şu an 30 yaşındasın sanırım 7 yıldır denediğine göre 23 yaşında evlenmişsin yani iyiki erken evlenmişsin zaten şuan insanlar genelde 30 dan sonra evlenebiliyorlar.. tabiki zordur 7 yıl az değil inşallah en kısa zamanda yılmadan sonuç alırsınız hayırlı evlatlarınız olur
AMİİİİİİN....Allah razı olsun sağolun...evet 30 olmak üzereyim....bilmiyorum en son aldığım negatif sonucundansonra bırak artık dedim nasılsa olmuyo ama sonra biraz toparlayınca asla vazgeçmemeliyim dedim...
biraz zaman geçsin inş, yine başlıyacaz tedaviye inş bu tedavi son tedavimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?