Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

dunyadakı kendını begenmıs ınsanlar soyle bı tarafa ayrılsa onlar kendı gbı olanlarla muhattap olsalar sadece

inşallah en hayırlı zamanda bebeğin olur canım.. bak şöyle düşün şu an 30 yaşındasın sanırım 7 yıldır denediğine göre 23 yaşında evlenmişsin yani iyiki erken evlenmişsin zaten şuan insanlar genelde 30 dan sonra evlenebiliyorlar.. tabiki zordur 7 yıl az değil inşallah en kısa zamanda yılmadan sonuç alırsınız hayırlı evlatlarınız olur

AMİİİİİİN....Allah razı olsun sağolun...evet 30 olmak üzereyim....bilmiyorum en son aldığım negatif sonucundan sonra bırak artık dedim nasılsa olmuyo ama sonra biraz toparlayınca asla vazgeçmemeliyim dedim...
biraz zaman geçsin inş, yine başlıyacaz tedaviye inş bu tedavi son tedavimiz olur

bence vazgeçme dua ediyoruz sözle ediyoruz ama bir de fiili dua var belki duymuşsundur.. fiili duayla Allah tan iste yani tedaviye devam et inşallah nasip olur canım:109: . bıkmadan vazgeçmeden Allah tan istemeliyiz gecikiyorsa da vardır bir sebebi elbet biz perde arkasını göremiyoruz ki.:101: senin de imtihanın böyle demekki.. vazgeçtim deme ısrarla hem sözle hem fiili olarak duanı et bence Allah senden de razı olsun canım benim için de dua et :128:

Allahım yarabbim ya gene boyayla kafayı bozmuş haldeyim sanırım bi süre daha röflenin tadını çıkarsam iyi olacak..bazen uyuzum kendime

ne bekliyordunuz ki benden ne bekliyordunuz? Türkiye 1.liği mi? ilk girişte 90 vurmamı mı? ben bu kadar yapabilmişim kusura bakmayın özür dilerim. ramazandan sonra alkol-sigara forever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…