Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

kalp:seviyorum..
akıl:şimdiye kadar sustum sen hükmettin..ne geçti elimize???
kalp:sevgi..sadece sevgi..
akıl:biliyorum ama bak gör değdi mi???
kalp:evet haklısın..ama seviyorum!
akıl:sende haklısın..ama yorulduk kabul et..
kalp:evet..yorulduk..hemde çoook..
akıleki ya şimdi???1
kalp:bilmiyorum..ama..
akıl:ama???
kalp:seviyorum!!!
akıl:beyin terk!!!

Aklima dun gece benim de akil ve duygularimin yaptigi sohbeti getirdiniz. Benimkiler de anlasamadi celisti de. :) Sizinki de benimki gibi mi olacak diye merakla okudum yorumunuzu. Gulumsetti. Yazasim geldi. :)

Normalde birisine sinirle birsey soyledigim ya da soylemeyi dusundugum zaman, hep 1-2 gun icinde ya pisman olurum, ya da "aman soylenir mi oyle der" yumusarim. Ama ilk defa bir kisiye sinirlendim, ve bunu az belli ettigimi dusundum. Ilk defa keske daha sert olsaydim dedim. Saskinim yani. :):26:

bi vanilyalı sigara bulamadım ya.neymiş kaçakmış o sigaralar.ulan mal ! Türkiye'de hangi iş kaçak değil? alt tarafı vanilyalı sigara,getirt şunu ya!!!

Nerelere yazsam, kimlere anlatsam... Icim sıkılıyor bu konuda. :26:

Işyerimden nefret ediyorum arkadaşlarımı seviyorum müdürlere sinir oluyorum... Herkez birbirini kullanıyoo kadınlar için ne kadar zor bu hayat canım.... Hergün işten ayrılcam diyorum ayrılamıyorum bi türlüü... çalış çalışş sigorta için 50-60 yşaa kadar bekle ne anlamı kaldı şimdi. çalışmanın... Milletin kahrını çek...bayramda istemediğin yerlere git gel görüşmek istemediğin insanların yüzüne gül hiç bişey istediğimiz gibi değil... Tatilden bişey anlama daha çok yorularak işe dön herkezin gönlünü yap ama senin gönlün olmasın..olan hep sana olsun... Puffff..biraz rahatladım sanırım.... Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin inş... Millet üç kuruş para veriyoruz diye köle yapıyolar insanları kendilerine... Allah bildiği gibi yapsın inş...

Bebegm uyuyor..
Bu arada dinlensem mi, yemek mi yapsam, temizlik mi yapsammm
Suan dinlenyrmmmmmm

Gerçekler insanın canını acıtır derler ama onun ki normal bi acı değil ne yazık ki..
Umarım herşey gönlünce ve istediğince olur kardeşim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…