Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Eee herkese anladigi dilden konusacasin.

Dünyayı yesem doymam, yemek nekadar güzel birşey...
Ama zayıf olup bluzların üzerinde tril tril durması da ayrı bir güzel. ahhh ahhh

Şanssızlığa bak. Sen bayramdan eve gel ertesi gün yine git(4 gün kal), yine gel sonra "sabah geliyoruz" diye arasınlar. Şimdi de su gidecek gibi...
Hayır işin en kötü yanı annem huzursuzluk çıkarıyor bize de.

İş yerimde Game of Thrones'u izleyip gözyaşlarına boğuldum.
Çoookkk üzgünüm.
Çok etkilendim.

Yine bi ayaklarimin geri gitmesi soz konusu...hadi bakalim bu kez hayirlisi....;((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dualarım kabul olsun ve bugün sesini duyayım istiyorum Allah'ım

eskiden mutluluğu taa en küçük zerremde hissederdim
şimdi ise bedenimden ruhumu söküp almışlar gibi hissizleştim
mutlu değilim , eskiden mutlu olduğum biriyle konuşmak,paylaşımlar,hayal kurmak hepsi terk etti giti sanki

İnsanlara içten davranamayacaksam, güvenemeyeceksem, suistimal edilecekse bunlar, ne yapayım ben yakın iletişimi?

Su ikiyuzluluk nasil birsey yahu!
Yazık size harcadigim zamana bundan sonra yoook oyle..

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Son düzenleme:
Kişisel mutsuzluklarımı abarttığımda kendimden tiksiniyorum. Gün içerisinde, sürekli başkalarıyla (bilinçli bilinçsiz) kıyaslamalar yapıyoruz ya da başkaları tarafından kıyaslanıyoruz. Akşam eve gelince aslında hissettiğimiz eksiklik, mutsuzluk tam olarak bu. Bütün kıyaslar yerin dibine batsın.

Sebebini bilmediğim bir heyecan var içimde.Bıraksalar kahkaha atacağım delirdim mi yoksaaa....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üstte kıyaslamalardan bahsettim ama yine de bunu yazacağım...

Arkadaşlar hayattaki tek derdi, korkusu, endişesi, kaygısı vs. hayvanları "mal" olarak gören pet shoptan, fahiş fiyatla aldığı kedisinin, sokak kedisiyle çitfteşmesi olan üst sınıfa mensup kadın gelip bana mutlulukla ilgli tavsiyeler veriyor. Çok acayip arkadaşlar çok.

Son düzenleme:
Haksız konuşmalara gelemiyorum, sussan ya gönül sussan ya. Sonunda hep suçlu sen oluyorsun, sus bi. Hoş konuşmasam da oluyor bazen ama.

Sürekli anlatmak zorundayız dimi.. Şu şöyle oldu bu böyle oldu.. Bir gün bir şey olursa bak haberiniz olsun ben böyle yapmıştım aslında..
Neden? Çünkü herkes ön yargılı, herkes suçlayacak yer arıyor....

Bu hayati ben secmedim ki...

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bir şey on kere söylenmez.. söylenmemeli...
Benimle ilgili şeyler benim kararıma bağlıdır...

En az bulutlar kadar gri içim..
En azından onlar içini boşaltabiliyor. Hemde ağlayarak, gürleyerek...
Ben ise içime akıtıyorum kederimi sıkıntımı.
Insan yeri geliyor bir bulut olmak istiyor..

Hala eve çok uzaktayım.
Hala yolda bekliyorum.
Artık bıktım. Eğer bu işte bir ihmal varsa, ihmal edenlerin Allah belasını versin!!
Hava da iyice soğudu. Ooofffff!!
[emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]

Öyle şeyler olmalı ki benim yerime o geçmeli
aptall..
güçsüz ve beceriksiz degilim.bak buraya yazıyorum.gün gelecek seninle hesaplasacagım.
hemde çok yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…