• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

hadi esini hice saymasını gectim de bir insan cocuklarını nasıl yok sayar anlamıyorum bu tam bir karaktersizlik ..
emin ol ki yarın senden sıkıldıgın da baskasına da senın hakkın da böyle yalanlar uyduracak ..
ve sen bu kadar yalan söylemiş bi insanın söylediklerine nasıl inanacaksın artık....
güven olmazsa sevgi olmaz ..........

"Siz haklıydınız her şeyi itiraf etti" deyince adamın foyası ortaya çıktı sandım, evliliğinin formalite olmadığını falan itiraf etti sandım, ama bariz başka yalanlar uydurmuş sen de inanmışsın. Başkasından olan ikiz bebekleri nüfuzuna alıyor, karısı aldatıyor dalavereler çevirip kocasının üzerine atıyor, adamın annesi de yuvanı yıkma diyor. Yalanlara bak. Eğer birinin karakterinde yalancılık varsa, karşısında da kanacak saf biri varsa , öyle bir zincirleme yalanlar uydurur ki kendi bile şaşırır. Bu adamda böyle olsa gerek. Sende bunca zamandır adamı ve evliliğini araştırmıyorsun, hala yalanları üzerinden çıkarımlar yapıyorsun. Misal zerre tanımadığın bir kadın için karaktersiz diyorsun. Ama sevgilin cim karnında bir nokta hayatın silsilesini yemiş bir zavallı vahhh yazık ona....

Son düzenleme:
yaaa çok yüce gönüllü bir adammış sevgilin :ssz:sadece bir çocuğu değil iki çocuğu birden nüfusuna geçirecek kadar soyadını verecek kadar yüce gönüllü(!)

Hiç boşyere yormayacağım kendimi
Arkadasım senin adına çok üzüldüm içinde durduğun çukuru genişletmeye çalıştıkça dahada batıyorsun
hep empati kurmaya çalıştım aynı olay en yakınımın başına geldi ve ben araştırıp adamın evli olduğunu çocuğunu
v.s bissürü yalanını ortaya çıkardım ama benim canım kardeşim inanmadı küstüm olmadı konustum sabahlara kadar anlattım olmadı
biz hepimiz yalan söylüyorduk birtek o körolasıca doğru söylüyordu neyse
birgün evlenmeye karar verdiler tatm dedik gelsin istesin ailesiyle aaa birde öğrendikki annesi babası ölmüş tabi koca bir yalan neyse bir akrabasıyla dedik
olmadı olmadı sonunda kardeşim gitti
çok kırıldık hepimiz bize inanmadı telefon ettim dedim ne olursa olsun sen kardeşimizsin dön telli duvaklı gelin ol öyle çık bu evden
döndü hazırlandı ama nafile, dualarımız kabul oldu hayırlısını istedik rabbimden oda öyle yaptı
adamdan o günden sonra ses seda çıkmadı bilmem belki karısına dönmüştür belkide başkalarını kandırmakla meşguldür

Şimdi hiç neyapman gerektiğini söylemeyeceğim sana ama şunu bil yalanla başlayan yalanla biter kardeşim nasıl olsa birkere sana yalan söyledi
gene söyleyecek .neolduki bak sen hep yanındasın hazır ol YALANLA yaşamaya
Rabbim sizin için hayırlısnı versin Böyle yalancılarıda ıslah etsin işallah

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..

Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..
Kaderime bugün yüzbinlerce kez lanet okudum...

Bu evlilik olayını öğrendiğim andan itibaren hep inkar etti..Formaliteydi kağıt üstündeydi vs. yalanlar yalanlar...Kalbim hep inanmak istesede mantığım hic kabul etmedi..Ve sonunda bugün herseyi itiraf ettirdim ona..

Konumu bilmeyenler için kısaca tekrar anlatmak istiyorum..
2 yıl oldu tanısalı ve neredeyse tanıstığımız günden bu yana birlikteyiz diyebilirim..Beni tanıdığı günden beri bana dört elle sarıldı bir ilişki ne kadar mükemmel olabilirse o kadarını yapmak için çok caba gösterdi.. Tabi ben de ona karsı öyle oldum..Çünkü ilk kez böylesine asık oldum birine..
Herkesin gıpta ettiği bir asktı bızımkı ama rüya kısa sürdü..

3-4 ay sonrasında evlilik olayı kulağıma geldi üstüne gittim doğru mu dıye hep ınkar etti sadece kağıt üstünde bir evlilik dedi..Üstelik bu evlilikten ikiz bir de cocuklar vardı..Onlar da evlendiğim kişinin eski evlililiğinden cocukları ben nüfusuma aldım dedı..

Ve en kötüsü ne biliyomusunuz ben bunlara 1.5 yıl boyunca hep ınandırdım kendımı.
O yapmaz dedim doğru söylüyodur bu kadarını yapamaz cunku ben haketmiyorum dedım..
Kıyamaz bana böyle temiz bi aska bu kötülüğü layık göremez dedim. Ama görmüs! Saatlerce ağladım bugün onun yanında..Neden dedım neden ben? Neden anlatmadın en basında neden karım cocuklarım var demedın dedim.. Diyemezdım cunku seni cok sevdim beni bu hayatta bır tek sen mutlu edebilirdin ben bir tek seni sevebildim dedi.. Bunları anlatırken o benden daha cok ağladı..

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)

Şimdi derin bir çıkmazdayım..Çırpındıkca batıyorum..Bildiğim tek bisey var onsuz yapamıyorum herseyın ilkini onunla yasadım..Bir yandan aptal yerıne koyulmus gibi hissedip olanları hazmedemıyorum.Bir taraftan herseyı seni üzmemek için seni kaybetmemek için sakladım diyince içim cızz edıyo.. Ne yana gitsem uçurum..Bir tarafta ailem bir taraftan onun hayatı kendımı coktan unuttum zaten.. Biliyorum doğru olan ayrılık diyeceksiniz yol yakınken dön diyeceksenız bıle bıle atese atma kendını diyeceksiniz belki de herkes gibi..Gercekten buraya akıl almak için mi dertleşmek için mi yazdım onu da bılmıyorum sedece konusmaya ihtiyacım var..Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...

bover uzulme ogrendın ıste bas tekmeyı o sana basmadan

Hiç boşyere yormayacağım kendimi
Arkadasım senin adına çok üzüldüm içinde durduğun çukuru genişletmeye çalıştıkça dahada batıyorsun
hep empati kurmaya çalıştım aynı olay en yakınımın başına geldi ve ben araştırıp adamın evli olduğunu çocuğunu
v.s bissürü yalanını ortaya çıkardım ama benim canım kardeşim inanmadı küstüm olmadı konustum sabahlara kadar anlattım olmadı
biz hepimiz yalan söylüyorduk birtek o körolasıca doğru söylüyordu neyse
birgün evlenmeye karar verdiler tatm dedik gelsin istesin ailesiyle aaa birde öğrendikki annesi babası ölmüş tabi koca bir yalan neyse bir akrabasıyla dedik
olmadı olmadı sonunda kardeşim gitti
çok kırıldık hepimiz bize inanmadı telefon ettim dedim ne olursa olsun sen kardeşimizsin dön telli duvaklı gelin ol öyle çık bu evden
döndü hazırlandı ama nafile, dualarımız kabul oldu hayırlısını istedik rabbimden oda öyle yaptı
adamdan o günden sonra ses seda çıkmadı bilmem belki karısına dönmüştür belkide başkalarını kandırmakla meşguldür

Şimdi hiç neyapman gerektiğini söylemeyeceğim sana ama şunu bil yalanla başlayan yalanla biter kardeşim nasıl olsa birkere sana yalan söyledi
gene söyleyecek .neolduki bak sen hep yanındasın hazır ol YALANLA yaşamaya
Rabbim sizin için hayırlısnı versin Böyle yalancılarıda ıslah etsin işallah

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler canım bizde ne kadar doğruları göstermeye çalışsak olmadı o adamın her söylediği doğruydu. İlk başlarda bir kız çocuğunun resmini göstermişti hastaymış babası ölmüş annesi de çalışamıyormuş adam o aileye bakıyormuş bütün masraflarını karşılıyormuş yani biizm arkadaşa öyle anlatıyor birgün baktığı kıızn yanındayken telefonla konuşuyorlar kız adama baba diye sesleniyor arkadaş duyuyor bunu tabi adamaın yalan yine hazır babası yok ya beni babası gibi görüyor demiş. Çoluğunu çocuğunu bu işlere karıştıran adamlardan ne hayır bekliyorsunuz ki?? koca mı olur allah aşkına yarın aynısını size yapacak.Bu kadar saf olmayın safı oynamayın erkek, baba diye dolanır ortalıkta bu şahsiyetsizler

Yaşadığınız bu iğrenç ilişkiye bakmadan,hala sizi ilk günden beri kandıran adamın karısı hakkında anlattıklarına inanıp karaktersiz demeye utanmıyor musunuz?

Bu ilişkide karaktersiz olmayan tek kişi sevgilinizin karısı.

harikasınn canımmm yorumun için tebrik ederimm

1.Yıllardır ayrı evlerde yaşıyolarmıs.
2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.

Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..

kocası kendinii aldatıyorsa kadınıı tebrik ettim malları üstüne aldığıı içinn

canım arkadaşım

benim yanlış ilişkim tam 2 sene sürdü evli bir adamın söylediği her şeye inandım ve nerdeyse yuvalarını bitirecektim.ama söylediği ve inandırdığı herşeyin bir yalan olduğunu ondan ancak ayrılınca farkına vardım.karısıyla mı konuşmadım,ailesiyle mi karşılaşmadım,onun için ailemi mi karşıma almadım açıkcası yapmadığım b.. kalmadı.ama hayatımın o dönemini ben şimdi pişmanlıkla anıyorum ve yaptıklarımdan sebep olduklarımdan utanıyorum.hayatıma ondan sonra insanlar çıktı ve 3 sene önce evlendim.Mutluyum.ama dediğim gibi onunla yaşadıklarımın günahı sırtımda kambur olarak duruyor.Hayatımı mahvetti, kendime olan güvenimi kaybettim onun yüzünden.senden ricam geri dönüpte bakma bile hayatına daha kimler çıkacak sen mutluluğun tadını huzurda bulacaksın.şimdi yapacağın her yanlış benim gibi sırtına kambur olacak.gel vazgeç.bırak o hayatına kaldığı yerden devam etsin.. sende kendine sıfırdan yeni bir hayat kur.her şeyin ilkini onla yaşaman hayatının kalanını onun için mahvedeceğin anlamına gelmiyor.çünkü devam edersen elinden sadece yılların,huzurun değil yaşama sevincinde gidecek. ben seni bu yanlıştan vazgeçirmek için sayfalarca yazmak isterdim ama bugünlük bu kadar yazıyorum.seni takip edecek elimden geldiğince destek olucam arkadaşım....

canım arkadaşım

benim yanlış ilişkim tam 2 sene sürdü evli bir adamın söylediği her şeye inandım ve nerdeyse yuvalarını bitirecektim.ama söylediği ve inandırdığı herşeyin bir yalan olduğunu ondan ancak ayrılınca farkına vardım....

Sizin tam olarak durumunuzu bilmiyorum sadece bu cümle üzerinden konuşmak istiyorum.

Neredeyse yuvalarını yıkacaktım diyorsunuz ya işte aslında ayrılsanızda o yuva yıkılıyor.
O evdeki kadın bir daha asla toparlanamayacak bir enkaza dönüyor.
Devam eden birşey kalmıyor ortada. Sadece mecburiyetten ya da başka nedenlerden dolayı evlilik devam ediyor.

Yani ayrılık olsada olmasada, '' hadi dön yuvana, çocuklarına'' sözde masumiyet sözleri ! havada uçsada uçmasada o yuva yıkılıyor.

Bir yuvaya ufacık bir şüphe düşmesine neden olan insanlar hayatları boyunca vicdanlarıyla başbaşa kalsınlar.

adamın eşi adamı mı aldatıyomuş? peki adam senle beraber olunca bu eşini aldatmış sayılmaz mı? "sevgilin" doğru da söylüyo olsa bile eşinden daha boşanmamışken senle olması doğru mu?
hadi hepsini geçtim o çocukların günahı ne ki bunları yaşıyo ?

birseyler yasamanizi es geciyorum ben, hadi sevdiniz diyeyim..ama onca yalan affedilecek gibi birsey mi? yani once evli degilim diyor sonra formalite diyor cocuklari uzerime aldim diyor -ki sonradan ogreniyorsun cocuklar bu adamin. bu kadar yalana ne gerek vardi??? madem bir ask yasiyosunuz saygi gosterseydi askiniza ve gercek bir erkek gibi soyleseydi bastan. bu kadar can yaktiktan sonra aglamanin sizlamanin ne faydasi var?...bu adam seni kullanmak mi istemis anlamadimki, amaci neymis? buarada ciddi birseyler dusunuyorsan bu adamdan ne koy olur ne kasaba? bugun bunu baskasina yapiyorsa yarin sana yapmayacaginin garantisi mi var? ustelik onca sana onca yalan soylemisken...

Back
X