Çağımızın hastalığı zatenŞuanda değil genelde her zaman aynı şeyi yapar. Bilgisayarı, telefonu, kumandayı alır dünyayla iletişimi keser.
(Bu arada bizde 6 aylk evliyiz daha ama 6 senedir evli gibiyiz sanki)
Ayy ne şirinsiniz siz yaBizde gezmek isteyen eşim ben istemeyen taraf.çünkü onun gezme anlayışı Koçtaş ,Tekzen vs.vs. ben nefret ediyorum öyle yerlerden.bir mobilya veya musluk veya avize başında dakikalarca beklerben söylenince de senle gezmeye gidilmez der.
Ben öyle yapıyorum ve hiç te problem etmiyorum.Ben de oğlumun yürümesini bekliyorum biz gideriz gelirse gelir pesimizden ama o uyananana kadar dönmüs oluruz diye düşünüyorum
Bu arada beraber evde yiyin için film izleyin en güzeli
Oralara ben de bayılırımBizde gezmek isteyen eşim ben istemeyen taraf.çünkü onun gezme anlayışı Koçtaş ,Tekzen vs.vs. ben nefret ediyorum öyle yerlerden.bir mobilya veya musluk veya avize başında dakikalarca beklerben söylenince de senle gezmeye gidilmez der.
Ay ne güzel bizde adamı bulsam razıyım tavşan keklik peşinde koşmaktan öyle yerlere gidemiyoruz ki musluk başında saatler geçirelim. Çocuk bile babası çalışıyor mu avda mı karıştırıyorBizde gezmek isteyen eşim ben istemeyen taraf.çünkü onun gezme anlayışı Koçtaş ,Tekzen vs.vs. ben nefret ediyorum öyle yerlerden.bir mobilya veya musluk veya avize başında dakikalarca beklerben söylenince de senle gezmeye gidilmez der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?