Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Dün çocukları aldı oyuna götürdü. Bugün kanepe mod on takıldı sonra dışarı çıktı.
Biz 10 yıllık evliyiz pek beklentim yok ama siz dağa yenisiniz o zamanlar farklıydık bizde.
Gerçi evde beraber takılmayı seviyorduk o dönem

Ayy ne şirinsiniz siz ya
Allah bozmasın

Benim esimde izinli.gunubde biraksan gun boyu uyur ama illaki birsey oluyor isimiz oluyor disari çıkıyoruz hemen geri geliyoruz isimizi halledip ona gore bu aktivite iste.ben ise daha 1 haftaolmadi yasli dede gibisin yeter artik diye isyana vurdum kendimi. Esim in cevabi ise "erkekler boyle seyleri dsunemez sen beni yonlendir biraz " oldu

Oralara ben de bayılırımama gezme saymam tabi

Ay ne güzel bizde adamı bulsam razıyım tavşan keklik peşinde koşmaktan öyle yerlere gidemiyoruz ki musluk başında saatler geçirelim. Çocuk bile babası çalışıyor mu avda mı karıştırıyor

Ne bekliyorsunuz şu adamlardan anlamıyorum ki ben. Kanepeye yatmış uyumul ne var bunda? Bunu sorun etmezseniz uyanınca da sizin gönlünüzü yapar, sorun ederseniz ne var bunda uyudum diyip tartışırlar siz de dışarı çıkmadığınızla kalırsınız.
Bizim bugün eşim işten geç geldiği için o evde uyudu tüm gün, ben de annelerle avm ye gittim alışveriş işlerimi hallettim. Eğer işten geç gelmemiş olsaydı tüm günü evde de geçirebilirsek zira hava çok soğuk. He ben dışarı çıkmak istedim eşim de çıkmadı diyelim, tek başıma çıkarım yahu ne var bunda. Göbeğiniz eşinizle mi kesildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…