- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Senin kıymetini bilsin:) işten geldi yemeğini yedi maç izliyor. TV yok bizde. O yüzden telefondan izliyorevde gelsin de sağsalim varsın dışarı çıkmayalım. Rabbim başımızdan eksik etmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kıymetini bilsin:) işten geldi yemeğini yedi maç izliyor. TV yok bizde. O yüzden telefondan izliyorevde gelsin de sağsalim varsın dışarı çıkmayalım. Rabbim başımızdan eksik etmesin.
Normalde dışarda izleyecektiSenin kıymetini bilsin![]()
Olsun olsun hamilesin 40 hafta hemde yanında olsun canimNormalde dışarda izleyecektiilk defa ben de karışmadım, çık dedim. Garibimin şansına eve birileri gelecekmiş. Çıkamadı.
![]()
Tabi ki. Her an gelebilir bebiş. Yarın izne ayrılıyor çok şükürOlsun olsun hamilesin 40 hafta hemde yanında olsun canim![]()
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin torunlarının torunlarını gör inşallahTabi ki. Her an gelebilir bebiş. Yarın izne ayrılıyor çok şükür![]()
![]()
Aaaaaamin amin. Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsinAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin torunlarının torunlarını gör inşallah![]()