Dertsiz tasasiz uykuya dalmak. Dusunmemek, dusunmekten yorulmamak, yuzume coken huznu gondermek...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ne derdin var okadar..paylaştıkca hafifler dertler
İmza
Ben de! Hayırlısıyla...Evli mutlu cocuklu olmak isterdim ...;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
11 yillik mutlu oldugunu sandigin evlilik 1 gunde nasil altust olur, diye merak edenlere canli ornegim de...
11 yillik mutlu oldugunu sandigin evlilik 1 gunde nasil altust olur, diye merak edenlere canli ornegim de...
Aaa çok üzüldüm..neler oldu peki nasil 1günde altüst oldu..aldattimi yoksa
İmza
Aldatma sonrasinda duydugum seylerin yaninda devede kulak kaldi. Megerse 11 yildir kafasinda soru isaretleri varmis, sanki ben kafasina silah dayayip seni seviyrm, aaman ilskimiz soyle iyi boyle iyi dedirtiyordum. Neyse artik az mutlulukla yetinmek istemiyormus ya da mutsuz olmak. Oyle yani. Ben gerizekali da 11 yildir mutlu evliligim var sanarmisim. Ee o kadar sene belli et, soyle hissettir degil mi... Aklin nerdeydi senelerdir... Boyle bir sacma durumun icerisindeyim.
Napmayı dûşünüyosun peki..zor bir durum aldatılmaktan beter gercekten..şuan böle bir durumda napardım bilemiyorum..bunu en bastan söyleseydide yıllarını boşa geçirmeseydin keske..son zamanlarda böyle hissediyo olabilir belki 11 yıl rol yapmış olamaz
İmza
Ne yapacagim ayriliyoruz. Adam yalan soyleyecek degil ya diyorum, senelerce gizlemis. Benim hayal kirikligimda zaten senelerce benimle olmasi ve sevgi eksikligi yasatmamasi. Aklin nerdeydi, zamaninmdan hayatimdan niye caldin. Ve daha neler neler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?