Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Vallahi tatilde olmak isterdim
egeden başlayarak akdenize doğru
fethiye çeşme bodrum alanya belek hobaaa
ama bu bir hayal çünkü hamileyim ve hamileliğim ağır geçiyo bahçeye bile inemiyorum yani

Evli mutlu cocuklu olmak isterdim ...;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uyuyor olmak isterdim.

Evli mutlu cocuklu olmak isterdim ...;(

Ben de! Hayırlısıyla...

11 yillik mutlu oldugunu sandigin evlilik 1 gunde nasil altust olur, diye merak edenlere canli ornegim de...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Aaa çok üzüldüm..neler oldu peki nasil 1günde altüst oldu..aldattimi yoksa

İmza

Aldatma sonrasinda duydugum seylerin yaninda devede kulak kaldi. Megerse 11 yildir kafasinda soru isaretleri varmis, sanki ben kafasina silah dayayip seni seviyrm, aaman ilskimiz soyle iyi boyle iyi dedirtiyordum. Neyse artik az mutlulukla yetinmek istemiyormus ya da mutsuz olmak. Oyle yani. Ben gerizekali da 11 yildir mutlu evliligim var sanarmisim. Ee o kadar sene belli et, soyle hissettir degil mi... Aklin nerdeydi senelerdir... Boyle bir sacma durumun icerisindeyim.

Napmayı dûşünüyosun peki..zor bir durum aldatılmaktan beter gercekten..şuan böle bir durumda napardım bilemiyorum..bunu en bastan söyleseydide yıllarını boşa geçirmeseydin keske..son zamanlarda böyle hissediyo olabilir belki 11 yıl rol yapmış olamaz

İmza

Ne yapacagim ayriliyoruz. Adam yalan soyleyecek degil ya diyorum, senelerce gizlemis. Benim hayal kirikligimda zaten senelerce benimle olmasi ve sevgi eksikligi yasatmamasi. Aklin nerdeydi, zamaninmdan hayatimdan niye caldin. Ve daha neler neler...

Öliyim yaa ben...;( yaslandikca hayat agir gelmeye basladi..kaldiramiyorum bu kadarini...PES...

düğünlerimi sağ salim bitirp balayında Aşkımla olmayı çokkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkk isterdimmmmmm

Cok üzüldüm arkadaşım Allah sabır versin cocukta vardır ama geçiyo hersey biliyosun..arkadaşım var eşi yakin bir komsusuyla aldatti senelerce tabi..baska kadinlarlada aldatmis bosandılar 16 yil evli kaldiktan sonra..zamanla arkadasim genclesti güzellesti nesesi yerine geldi daha enerjik oldu 42 yasin ama 27-28 yasinda gibi enerjik ve güzel..begenenide cok kendisi istemiyor kimseyi..yani simdi kendini cok mutsuz hissedebilrsin ama zamanla hersey düzelecek eskisinden daha iyi olacak

İmza

Hayatimin erkegini bulmak isterdim..ama denk gelmiyor..sanirim ben bekar olucem ;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…