Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Bari loto ciksinda gezip tozup derdimi unutayim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esim olaydi sahilde mehtabi izlemek isterdim....yalnizlik dus yakamdan dussssss....

Esimle tatilde olmak isterdim. Her seye yeniden baslamis, bosanma fikrinden uzakta, vajinismusu yenmis bir halde cocugumuz olsun diye dualar ediyor olmak isterdim bir de...

Istemenin sonu yok nihayetinde.

Bana Allah yeter...

Annemle babamin aski gibi bi evliligim olsun isterim..kimbilir belki olur...allah buyuk...

sahılde gunesın altında serılıp uyumak ısterdım

zihnimdeki tüüümm sıkıntılardan kurtulmuş bir biçimde kocişimle hyalimizdeki yere gidiyor olmak isterdiimm....

Loto falan ciksinda param olsun defolup gidiyim buralaradan.yeni bi hayat yeni cevre yenilikler istiyorum artik...soyle sahil kasabasinda bi hayat....ahh ahhhh bide gonlume gire birini bulaydim...dahada gozum acik gitmezdi...

Yazlıkta deniz kenarında oturup , uzun uzun denizi izlemek , hiç bir şey düşünmeden o huzuru yaşamak isterdim

Bende evli mutlu cocuklu kervanina katilmak istiyorumkiii...cok bisey degil be allahim nolur duy sesimiiii

Önce spor ve duş. Sonra da deniz, kum, güneş, buzlu içecekler ve dondurma sefası yapmak isterdim. :..(((( :84:

sahilde güneşlenipdenize girmek isterdim ama malesef evden ile çıkamıyorum hamileliğim yüzünden

Deniz,gunes,kum.........allahim loto ciksin nolurrrr ciksinda hep gezip toziyimmm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…