Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

canımı çok yakmış bir insanın yüzüne tükürmek ,onu aşalamak isterdim. ondan nefret ettiğimi yüzüne haykırmak isterdim.ve tabi bu rahatlama üzerine güzel bir yolculuk sonrası huzurlu bir tatil:)

Dugunumde sevdigim adamla dans ediyor olmak istiyorum.....o gunlerde geliyor hazirim evren calismana esmer kara yagiz bi adamin hayatima girmesine hazirim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

12 temmuz 2014 teki sayısal lotoyu tutturmuş olup şimdi süper bir tatil planı yapıyor olmak isterdim

eşimi çocuklarımı alıp başka bi şehirde yaşamak isterdim
üst merciilere duyurulur...

Kordonda kahve keyfi yapmak isterdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaahh ne güzel başlık okuyunca bile içim ısındı. yapmak istediklerimin hayali bile güzelmiş onu farkettim.

Arabamla basıp gidiyor olmayı isterdim çıkıp karşısına içimde kalanları söylemek isterdimmm yada boşverin eski kırıntıları sadece şuan mutlu huzurlu olmak isterdim

Yeni bi hayat yasamak isterdim.sifirdan..hatasiz..pismanligi olmayan..sadece digru kararlarla yola ciktigim bi hayattt

Gitmekkkk cooooook uzaklara gitmek isterdim.....

Şuan bebeğimin kucağımda olmasını ve deniz kenarında keyif yapıyo olmayı isterdim ☺️👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sinirsiz param olsada hep gezsem...bunladim artik ;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…