Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Turkulere bagladim yine...simdi canli canli dinlemek ne iyi olurdu yaa....
Neredesin sen???

çok acıktım canım da tramisu çekti, profiterolde olur, olsa da yesem of ya of yarın kesin alıp yiyicem diyorum ozaman da canım istemiyo, şuan deli gibi canım çekiyo ama yok, keşke internetten indirebilsek canlı anında yiyebilsek

şu an tam da şuan Diyarbakır da olmak isterdim o türkü kokusunu o şiir kokusunu içime çekmek isterdim..

şu an tatilde olmak isterdim... güzel bi otelde akşam yemeğine inmek için hazırlanmak isterdim... (havuzun yanında canlı ile sakin arası yoğunlukta sarı ışıklar ve karanlığın hakim olduğu bir yer) hafif meltemmm

tatilde anneannemin evinde balkonda oturup bi yandan denizi izlerken bi yandan da o güzel sofrada eşsiz bi kahvaltı yapmak belki biraz dedikodu ve günün planı

Suanda deniz kenarinda bir koyde kendime ait pempe panjurlu bir ev ve ciftlikte butun hayvanlara bakiyor olmak isterdim.nerde ac hasta insan ve hayvan varsa hepsine yardim etmek ve Rabbime bolca şükür , dua etmek isterdim..

Yagmur yagiyor ev buzz oldu....oysa gecen hafta sicacikti..off sevmiyorum soguk havalari..simdiden yazi geri istiyorum..gunesli civil civil bi sabaha uyanmak...tum camlar acik balkonda kahvalti yapmak...oysaki usuyorum simdi ben.....

paramı, yani hak ettiğimi alabildiğim bi iş yerinde olmayı isterdim! burda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…