Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Çiçek kokusunun bol olduğu bir yerde, herkesden uzak sadece ailemle birlikte olmak isterdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yağmurun yağsa da, bi güzel ıslansam -derken bir den yağmur bastırdı..

Ve ben yağan yağmuru saçlarıma bakım için kullandım, çok faydalandım be çok ..

Beni kimsenin tanımadığı bi'yerde; elimde bira, katlanır sandalyemi denize karşı kurmuş, kulağımda müzik eşliğinde kitap okumak isterdim. Belki oradan kalkınca bi'iki fotoğraf çeker, kedileri severdim.
Biri beni ışınlasııııın

her sabah işe gelmeden önce hayalini kurduğum tek şey denizin güneşin yeşilliğin hatta bazen yağmurun oldugu bir bölgede tatil yapmak yada temelli yaşamak.. ama maleseff hayal işte yine iş yerindeyimmmm =))

şuan tek başıma bir evde elimde buz gibi bir birayla hıçkıra hıçkıra ağlamak isterdim

onunla konuşmak isterdim. onun memleketinde olmak... sonra hiç bilmediğim yerlerin fotoğraflarını çekmek... birlikte gülmek..

Cok yakinimin yada mumkunse (insallahhh en kisa zamanda) kendiminde olabilir dugunumde gobek atmak istiyorum...bi cosup,eglenesim varki sormayin a dostlar.....:)

Deniz kenarinda sevdigim adam ve ben baska kimse olmicak basimi omzuna koyup aglamak sarhos olmak isterdim ikimde susalim sadece aglayslim ve icelim isterdim ama nerde kim kaybetti de ben bulayim off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…