Su 3gunluk omrune beni sigdiramadin.....lanet olsai adam gittin oldum lan ben...anlamadin su kisacik omrune beni sigdiramadin yaa hakkimi helal etmiyorum sana...offff ne gunahim vardida karsilastimki senle..sonrasi hep pismanliklarla hatalarla dolu zaten..mahvettin beni beter ol insallahhhh....simdi agliyorum yaa hani herkese bi kisiyi oldurme hakki verilseydi su an var ya kapindaydim...once seni sonra kendimi...iste su an ne yapiyor olmak isterdin sorusuna yanitim sanirim katilimin katili olmak isterdim oluyor kisaca ;(((((
Hayatım bir düzene oturmuş, her planım önümde, sevdiğimle evlenmişim, mutlu mesut sarılmış film izliyoruz; aman yarın Pazar nasıl olsa diye saatin geç olmasına aldırmıyoruz... Hayaller, hayaller...
bir orman ormanın içinde küçük bir ev önü deniz, kuş cıvıltıları, ormanın kokusu, denizin sesleri ve eşimle birlikte ahşap evin balkonun da oturmak, birbirimize sarılıp herşey den uzak olmak, kendimizi dinlemek, hiç bir şeyi dert etmemek ,kafamızı boşaltmak ve birbirimize defalarca seni seviyorum demek. sessiz sakin bir yerde herkez den uzak olmak telf kapatmak onun kollarında olmak sımsıkı sarılıp hiç bırakmamak
Yine mi depresyon??yine basladi hep uyuma isteklerim offff...allahim yardim et..simdi isind gucunde coluklu cocuklu sorumluluk sahibi bi anne olup cocugumu ilk gun okulda yaninda olmak isterdim...de...nerdeeeee????
şuan yan masamda oturmakta olan zamanında en sevdiğim çocukluk arkadaşıma "sen bir hainsin ve yalakasın, seni ne çok sevmiş sana ne çok değer vermiştin, lanet olsun o günlere" demek...
Herkesden uzak bir sehirde yalniz olmak isterdim. Kimseye muhtac olmayacak kadar param, kendi evim arabam. Ve su an evimin kapisini acip sessizliginde huzur bulmak isterdim. Cep telefonu olmadan kimse ulasmadan sessiz sakin ve huzurlu.
çok konuşan patronumun keline şaaaappp diye tokadı yapıştırıp kocaman ağız dolusu bi s..... git demek isterdim
sonrada evime gidip yatağıma gömülüp şu ruh halini üzerimden atmayı isterdim