Şu an o kadar sinirliyim ki !!!

Cudana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5.595
88
0
İstanbul
Bugün Oglumun anaokulundan mezuniyet gecesi vardı.

Nasıl anlatacagımı da bilemiyorum.
Çok çok sinirliyim

Okulun bayan bir müdür yardımcısı var. Yaşı bize göre oldukça fazla üniversiteye falan giden kızları var.
Düşünün yani...

Oglum 2 yıldır o anaokuluna gdiyor ve bu bayanın eşime resmen asıldıgını hissediyorum zaten.
Ne zaman oglumu almaya gitsek veya sabah bırakacak olsak, hemen odasından çıkar gelir eşime selam verir ben yanında oldugum halde bana hiç selam vermez.Bunun gibi çok daha başka şeyler vs. Çok da umrumda degil aslında.

Neyse geceye gittik, eşim oglumun fotograflarını çekmek için ön tarafa geçti.
Bu bayan da etrafta dolanıp duruyor zaten görevini yapıyor.
Önde eşimi farkeder etmez hemen gülücükler kahkalar atmaya başladı o kadar kalabalık içinde.
Eşim de merdiyen korkuluguna yaslanmış oglumun gösterisi için çıkması bekliyor.
Kadın gidip gelip, eşimin oldugu tarafa geliyor eşime bakarak gülücük atıyor vs.

Tabi ben sinirimden kudurdum. Eşim baktı mı bakıyor muydu bilemiyorum ama bildigim tek şey onun da bunu farkedip
bir tavır sergilemesiydi.

Oglum çıktı gösterisi bitti anons yapıldı gösterisi biten çocukları arka kapıdan aileleri alsın diye
eşim bekliyor. Kalabalıkta seslensem duymayacak bekledim.
Sonra ne olduysa biz aklına geldik heralde (kucagımda kızımla) döndü bizim tarafa, ters bir bakış attım ki bunu çok iyi bilir
geldi hemen ne oldu dedi.

Ben de milleti kesecegine anonsu dinleseydin, git oglumuzu al gel dedim.
Ne diyorsun sen dedi?
Evde hesaplaşacagız senle dedim.

Bozuldu gitti, oglumu aldı geldi falan.

Neyse benim surat bir karış gece boyu.
Hala çok sinirliyim.

Yolda gelirken ogluma , oglum çok güzel yaptın aferin sana dedi,
Ben de sen de milleti çok güzel kestin helal olsun sana dedim.
Aşkım ne diyorsun lütfen kendine gel dedi ki çok nadir sinirlerim,
Ne dediğimi çok iyi biliyorsun dedim.

Eve geldik ben kızımı uyuttum, o da oglumuzu yanında yatıyor ve eminim onun yanında sızacak, canı sıkkın oldugunda hemen uyuyan bir tip.

Ben o sorana kadar konuşmamayı, konuşmak isteginde de çok sert konuşmayı düşünüyorum.

Sizce?

Yapmayın ne olur burda eşinizin suçu ne.
Boş yere kendinizi üzüyorsunuz ve eşinizi üzeceksiniz.
Hic gerek yok, böyle kendini bilmez tipler heryerde var.
Ben eşimle alisverise giderim, yaninda ben oldugum halde ona
kizlar bakar hangisine sinirleneyim demi :)

Abartilcak bi durum yok bos yere huzursuzluk cikarmayin.kadin bakiyordu falan filan demissiniz yasida buyukmus belkide siz yanlis anladiniz.

Bence de eşinin pek bir kabahati yok. Fevri davranmışsın. Eşin nezaketen bakıp gülümsemiştir. Eşinin oğlunun güzel anlarını fotoğraflamaktan başka amacı olduğunu sanmadım.

eşin bişey yapmamış ki. ters tepki verse kadına olmaz okulun müdürü ne de olsa, çocuk oraya devam ediyor.

Belki de eşiniz olayın farkında bile değil siz kendi kendinize gereksiz yere kızıp köpürüyorsunuz

" Onun da bunu fark edip bir tavır sergilemesi " dediğiniz tam olarak nedir acaba?

evet bende bu sorunun cevabını merak edıyorum nasıl davrandığını .
yazdıklarından cokta sınırlenecek bır durumm goremedım
sen kadının eskı davranıslarnı bıldıgın ıcın belkı son yaptıgı tuz bıber olmustur
ama esınınıde sucu yok gıbı

Son düzenleme:
Eşimin başka amacı yoktu zaten.

ben en azından farkedip bir tepki göstermesini beklerdim.

Zira kadının kendisine olan ilgisinin pekala farkında!!!

İyi de napabilir ki? :26: Allahtan okulun müdür yardımcısı genç bir bayan değilmiş

hep derim evli adamlar yada parmağında yüzüğü olanlar daha çok dikkat çekiyor diye... kişiliksiz kadınlara bu tarz erkekler daha cazip geliyor...

Lütfen yanlış düşünmeyin hakkımda

Hasta miyim neyim ? Eşimle ilgilenen biri oldugunda pek memnun oluyorum kendi kendime ben de pek bı zevkliyim diyorum

Ama esime hiç belli etmem fark ettigimi de fark ettirmem kendi kendine havaya girmesin ona hissettirsem demek ki kadinlar bana ilgisini bu kadar cok belli ediyor ki benim karim bile bunu fark ediyor demesin

Hem eşinizin sucu yok ki orta yasli bir kadın esinizi beğenmiş ne var bunda 2 evladınız var esınız yanınızda

Sizi seviyor niye o güzel gecenizi ziyan ediyordunuz ki oğlunuz mezun oldu cok rahatsız oldu iseniz kızınızı o ana okuluna vermezsiniz

Üzmeyin kendinizi

eşinizin bir suçu yokki.. farkettiğinde de ne yapabilirdi onu da bilmiyorum, fotoğraf çekmekten vazegeçip yanınıza gelse oğlunuz çok üzülürdü fotoğrafı çekilmedi diye..

siz kadına sinirlenmekte çok haklısınız, yolunacak kadınlardan ama eşinizden çıkarmayın bu sinirinizi..

farketmemiş de olabilir ama farketse de bişey yapamazdı diye düşünüyorum sonuçta kadınla konuşmamışlar bile..bilemedim, bence üzmeyin kendinizi

öneri olarak da; eşinizle tatlı tatlı kadını, hissettiklerinizi falan anlatın. eğer birlikte bırakıp alıyorsanız bundan sonra eşiniz kapıda beklesin siz gidin alın, bunu eşinizden isteyin ama onu suçlayarak değil, kadından rahatsızlık duyduğunuzu belirterek..

Nasıl bir tepki vermeliydi sence?
En öne fotoğraf çekmek için geçmiş eşin, ne bakıyorsun falan deyip münakaşa mı etmeliydi?

Bence hiç uzatma bu konuyu boş yere eşinin üzerine gitme? kadının davranışlarından rahatsız olup kıskançlık damarın kabarmış. Hıncını eşinden almak üzeresin gibi geldi bana. Bence kapat bu konuyu gitsin...

Son düzenleme:

Bence de.. Üstelik araba da çocukların yanında eşinizle böyle konuşmanız hiç hoş olmamış..

Angeldreams ;
Siz mantikli bir arkadasimizsiniz, nasil böyle fevri bir cikis yaptiniz anlamadim.
Aceba esinizle daha önce kadinin ona olan ilgisi hakkinda konusma mi yaptiniz?
Onun icinmi tepki beklediniz? Tepki geleyincede sinirlendiniz?
Aksi taktirde esinizin hicbir kabahati yok.

bencede eşinizin bir suçu yok bu durumda...
erkekler böle konularda çok çok saf oluyorlar maalesef....
kadın ağzının içine düşse farketmiyorlar bence siz bu kadını bi ters köşeye yatırıp haddini bildirin...

bencede eşinizin bir suçu yok bu durumda...
erkekler böle konularda çok çok saf oluyorlar maalesef....
kadın ağzının içine düşse farketmiyorlar bence siz bu kadını bi ters köşeye yatırıp haddini bildirin...

Ben hep mantıklı bulurum sizi, görüşlerinizi vs. bu sefer fevri davranmışsınız gibi geldi. Eşiniz farketmemiş olabilir, farketse bile nasıl bir tepki verebilir ki okul müdiresine karşı. Belki haklısınızdır gerçekten de eşinize karşı ekstra yakınlık gösteriyor olabilir o bayan, ama her ekstra yakınlık gösterene de ortada somut birşey yokken ben evliyim davranışlarınızı düzeltin tarzı çıkışlar yapamaz ki insan, bazen profesyonel ilişki içinde olduğumuz insanların ilgisini yok saymamız tepki göstermekten daha doğru ve daha makul oluyor.

Hem oğlunuz için de heyecanlandığı özel bir günmüş, gerginliği o da hissetmiştir, keşke arabada ona yansıtmasaydınız. Ortada ailenizden kimsenin suçu yokken boşuna büyütmeyin bence olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…