Eşiniz zaten yapması gerekeni yapmış, tepkisiz kalmış.
Farklı bir ters tepkisi gereksiz bir çıkış olurmuş.
Sen bana niye gülüyorsun be kadın, gibi bir çıkış mı yapmalıydı, yani
ne dese olmazmış o konumda.
Eşiniz olumlu bir tavır göstermemiş kadına anlaşılan, o yüzden eşinizin bir suçu yok bence de.
Sert bir tavırda çok gereksiz olurmuş, o yüzden beklentiniz yanlış bence.
Anlaşılan bayağı kıskanmışsınız eşinizi, bu da doğal bir duygu tabi ki, ama eşinizin suçu yokken yansıtmayın bence de.
Angeldreams,ben de yazan diğer arkadaşlar gibi eşinizin bir suçu ve yapacağı bir şey olmadığı görüşündeyim.
Siz de üzmeyin artık kendinizi,iki yavrunuz da var Allah bağışlasın,eşiniizi de üzmeyin.
Merhaba arkadaşlar.
Sorum durum gayet iyiyiz, fakat ben hala dünkü söylediklerimden dolayı ruh halim kötü ve mide agrısından öldüm bütün gün.
Bir arkadaş eşimin yaşını sormuş, ben 32, eşim 34 yaşında.
Pek çok kişi de bayanın yaşına takılmış fakat ben yaşa takılmıyorum açıkçası.
Etrafımızda duymuyor muyuz, kaç yaşında kadınlar gencecik erkekleri kendilerine sevgili/eş yapıyorlar.
Bir arkadaş da benim agresif oldugumu düşünmüş aksine çok sakiin uysal bir insanım,
Yoksa emin ol meslegimi yapamazdım :)
Ayrıca buradan pek çok insan facemde ekli ve benim nasıl bir insan oldugumu gayet iyi bilirler...
yani! ben kezinlikle sana katiliyorum..ben okadar dag kadar yas gormedim..ve hata...bagzi erkekler kendinden olgun bayanlardanda hoslanir ve bu tam terzi bayanlar icinde gecerli, yani kendilerinden taze erkeklerdende hoslana bilir( sen sakin yanlis anlama bu zadece ornek. akilna kotu seyler getirme)
hata ben artik o ozur dilemeleride biraz yanlis buldum..cunku bu durum biraz abartildi.. kezinlikle hic bir sekilde ozur dilemene gerek yok..
zadece sarap esliginde bir yemek hazirlarsin okadar.. cunku oda dedigin gibi biraz dikat etseydi.. zadece orda degil herzaman agzina dusecek gibiymis kadin...kendisi iyi niyetli olabilir.. ama bir baskasi iyi niyetli olmaz herzaman.
aslinda varya ben senin arkandayim..! afferim kiz sana! boyle diyorum ama abartma tabiki ve tekrar soyluyorum onun aklina boyle seyleri sokma.. ama hosuna yada tehlikeli bir sey oldugu bir durum oldugundada hatini bildirirsin.. tabi bu durumda zavali bir sey yapmamis
sanirim artik biraz daha mezafali davranir o kadina karsi.. seninde gozun uztunde olsun...
birde benim ilgimi ceken ne olmusdu biliyormusun.. nasil olurda anons yapildiginda cocuklarinizi almanizi istediklerinde.. bunun akli nerdeydiki duyamadi yani o yuzden dedim ya anliyorum seni.. ama bence bu konuyu gercekden burda kapatmak iliskiniz adina daha iyi olacak..yada durum cirkinlesmeden.
bundan sonra sende oda dikat edersiniz...bos ver bunu artik kiskandim diye yutacaksin..
ama 2,3 olursa tamam artik.. dikat etmen gerekdigi bir sorun var diyeceksin... ve ozaman ona gozterirsin o inci dislerini
O Kadına karşı mesafeli davranmanızı önermem. Aksine daha yakın olun.
Zaten kadin benimle hic muhattap olmuyor ki
bugun sabah oglumu pencereden gorup birakirken yine cikti geldii
gunaydin dedi esime ben zaten alistim artik kafami cevirdim obur tarafa esim de kafasini onune egdi duymazliktan geldi kadin da nakti bekledi surati dustu iceri girdi saniyesinde geri geldi yine esime donerek nasil begendiniz mi gecemizi dedi esim de guzeldi her sey elinize saglik dedi soguk bir sesle sonra bana elini omzuma atarak hadi cikalim dedi ve ciktik
opera1985;
Vallahi acikcasi ben de hala abartmadigimi dusunuyorum
en cok takildigim nokta da esimin anonsu duymamasiydi arkasi donuktu sonucta goremedim bakip bakmadigini ve o an baktigini dusundum cunku bir sonra esim yanimiza geldiginde kadin esimin oldugu tarafa bakip goremeyince biraz daha yaklasi egildi bakindi ve etrafa goz gezdirdi.
iste o an koptum ben demek ki bakiyordu diye dusundum.
Bunu esime soylemedim tabi ...
Ha bir de hala inatla ben esimin de farkinda olduguna inaniyorum tamam yapmaz belki de ama temkinli olmakta fayda var
erkekler aslinda ayrim yapmayalim tum insanlar kendilerine karsi cinsten olan kisinin ilgisinin farkindadir
ama iste erkekler istemem yan cebime koy tavrindadir
bu benim esim de olsa boyle malesef
aslinda hala kirginligimi sinirimi atmis degilim!!!
Ashly Yooo aksine ben soguk davranmadim hic bir zaman ne zaman selam versem benim selamim bosta kaldi
Ben bunlari kafamda kurgulayip duran bir insan degilim kendini bilen biriyim ve iyi gozlemci olduguma inanirim
Neden etrafta o kadar bayan varken bu kadin icin diyorum ki ya bunlari dusunmeme sebep bir seyler var ki olay bu boyuta gelmis...
canım dıger velılere nasıl davrandıgını gozlemledın mı pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?