Öyle bayanlar var gerçekten ben de sinir oluyorum bazen, mesela bayan komşular gibi..Eşe selam var ben yanındayım bana yok...Hatta bir keresinde bir bayan ben eşimin yanında olduğum halde beni görmemiş sonradan fark etmişti. YUH artık değil mi?
Bence hislerinizde yanılmıyorsunuzdur ama eşinizin TAM Suçu var mı yok mu kestirememişsiniz zaten. Konunun ortalarını okuyamadım ama eğer konuşmadıysanız eşinizle konuşup bu durumdan hoşlanmadığınızı bildirin.
Ve ben de erkeklerin genelde kadınların ilgisini fark ettiğini düşünürüm ama kadın yaşlı olunca belki eşiniz KONDURAMAMIŞTIR....
Ama en son olayda eşinizin kadınla soğuk konuşması iyi olmuş. Kadına sınırını bildirmek gerekiyor.
Aslında biliyorum sinir bozucu ama ben olsam, kadın bana selam vermiyor mu, zorla her sabah ya da akşam ben de size de merhaba tarzı iğneleyici bir iki lafı GÜLÜMSEYEREK söylerdim herhalde!
Bazen istemeyerek eşlerimizi yargılayabiliyoruz, bazen erkeklerin bizim gibi düşünmediği de oluyor...
Çok büyütmeden halledersiniz dilerim
Konuşmak ne kelime eşimle bu nedenle 8 yıllık evliliğimizin en büyük kavgasını yaptık.
Tabi bize göre böyle çünkü kavgaya bagırmaya alışkın degiliz.
malesef oyle cagladan
Esimle her zaman cok iyi bir iliskimiz ve iletisimimiz oldu
8 yillik evliyiz. fakat 15 yildir beraber bu iliski evlendikten sonra da degismedi hic...
ama su sorudan kurtulamiyorum
neden anonsu duymadi
neden oradan ayrilip yanimiza gelince kadin esimi goremeyince etrafta arandi ?
tabi bu son olay
bu kadinla ilgili daha once de boyle seyler oldu fakat o durumlari hic dillendirmedim
son olay tuzu biberi oldu
simdi dusundukce hatirliyorum kavga esnasinda da belki de hakliligimi cikarmak adina esime bagirarak kadinin onceki yaptiklarini da soyledim
amacim esimin farkinda oldugunu itiraf etmesini saglamakti ama olmadi israrla farkinda degilim dedi
. Bence kadın eşini gözetleme altına almıştı zaten. Sen bakarken o da tam , dur bakalım hala orada mı gibisinden, ya da bir an gözünden kaçırdığından tekrar aramaya koyulduysa, sen de bunda eşinin de parmağı olup olmadığını sorgulamaya başlamışsındır.
.
Evet ve ben en çok buna takıldım.
Kahretsin ki Hala içimden atamıyorum
Yani diyorum ki kendi kendime eşim de ona bakmasa kadın ne diye oradan ayrıldıktan sonra tekrar onun bulundugu noktaya dönüp göremeyince etrafı araştırsa?
Çünkü eşim benimle göz göze gelip benim bakışımı görene kadar kadın hiç gözlerini ayırmayıp arada gülücükler saçıyordu.
Bir an gözden kaybetti çünkü o an eşim yanıma gelmişti...
Ya bu kadınla ilgili 1,5-2 yıllık birikim ben de bu son olayda patladı.
Fakat ben hala eşime karşı sogugum
Yok hiç bir zaman yakalamadım.
Ama o gün baktıgına öyle kanaat getirdim ki ve kendimi buna o kadar inandırdım ki
sinirimi alamamanın sonucunda en büyük kavgamızı yaptık.
''Öyle kadınlar yok mu sence? Karşıdaki adamın dikkatini çekene kadar binbir şekle giren adam bakmadıkça DAHA SIK BAKIP KONTROL EDEN? ''
Ben de kendim Şu sözünü düşündüm ve evet dedim belki de iyice dikkatini çekmek için bakınıyordu
ve gözden kaybedince de etrafta aradı.
Ve ben artık bugün nihayet normale dönebildim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?