szin gebelik oluşmuştur inşallah...o kadar zor bir sınav ki bu.... belki de dünyada bnun bi benzeri daha yok. düşnsenize ev araba mal mülk ne olur olsun, hiç bir şey bir evladın yerini tutmuyor...
oluştu şükürler olsun....daha yeni keseyi gördüm darısı başına inşş....dediğin gibi hiç birşey evlattan önemli değil...zaten önemsiz olsa bunları yaşarmıyızz..o kadar iğne yermeyiz...en önemliside bu sitresi yaşarmıyızz....rabbim herkesin hepimizin emeklerii boş çıkarmasın...
Gözün aydin insallah sonuna kadar devam eder allahim kolay hamilelik gecirmeni saglar insallah
mrb arkadaşlar,,
böyle bi konu açtım çünkü şuan tedavideyim. dün yumurta toplama işlemi oldu. transfer ne zaman olacak hiç bi bilgim yok. henüz aramadılar. heem korku, hem heyecan içindeyim. bi yandan moralimi yüksek tutmya çalışıyrum bi yandan dualar ediyorum... Rabbim bize kolaylık versin inşallah. benim gibi şu an tedavide olan aradaşlarımız varsa yaşadıklarımızı paylaşmak istiyorumm.
sevgili laubali bu kaçıncı denemeniz tüp bebekte?
herkesin farklı farklı sıkıntıları olyor işte. kiminin yumurtası çok oluyor tutunması zor oluyor.... kiminin yumurtası az oluyor. benim tedaviyle sadec 2 yumurta oluştu. yumurta rezervinde azlık var dedi. yaş 25 ama erken menopoz işte....
laubali çok ilgimi çekti sendede sorun yok eşindede anladığım kadarıyla tüp bebek deniyosun embriyolar güzel ama hamileleik oluşmuyor doktorlar bi açıklama yaptımı bukonuda bünye barındırmıyodur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?