laubali sagol canim insallah oyle olur.
evet ilk denemem . yas 31 esimde sperm az morfoloji 0 . bende de yumurta rezervi az
inşaallah laubalinin hamile olduğunun haberlerini alıcaz buradan. ve krishazelin.krishazel tedavin nasıl ve nerede yapılıyorsun bize anlatır mısın?
slm kıslar benım yumısler hayırlısıyla salı gunu toplanıcak
Simdiden hayirli olsun insallah bebeklerin gelir
yazmıştım ama heralde gözünden kaçtı benim yumurtalar zaten 2 taneydi. kalitesiz oldukları için döllenmemişler. doğuştan gelen bişey varmış bendeolmadı anlayacağın. öğle üzeri aradılar. dünya başııma yıkıldı... inşallah bidahaki sefere kaldı umutlarım...
melisesra seninklirde hayırlı olsun kaç yumurtan var? nerde tedavi olyon?
canım inşallah bu sefr daha iyi şeyler yaşarsın.kucağına almak da nasip oluur. inşallah benimkide 3. seferde olur...melisesra Alıntı:
saol canımm tam sayıyı bılmıyorum ama 15 den fazla sanırımyarın yıne kontrolum var
amerıkan hastanesınde canım bu 2.denemem ılkınde hamılekaldım 2.5 aylıkken kaybettim
canım valla bende bilmiyorum tedavisi ne olacak? doktorla henüz ayrıntılı konuşamadık üzüntüen... araştırıyorum ama femera diye bişey duydum benim gibi yumurta sayısı az ve kalitesi düşük olanlara veriliyormuşşş:? ne kadar doğru bilmiyorum kullananlar yazsa bizde bilgileniriz, sen ne yaptın ağrın çok var mı? nasıl oldun, elinden geliyosa hiç kalkma yat. o zaman tutunma daha kolay oluyomuş..laubali Alıntı:
atmosfer kullanıcısından alıntı
yazmıştım ama heralde gözünden kaçtı benim yumurtalar zaten 2 taneydi. kalitesiz oldukları için döllenmemişler. doğuştan gelen bişey varmış bendeolmadı anlayacağın. öğle üzeri aradılar. dünya başııma yıkıldı... inşallah bidahaki sefere kaldı umutlarım...
Yok canim görmedim hatta sayfalarida gezmistim demekki gözümden kacmis. Peki tedavisi nedir ne olacak?
canım valla bende bilmiyorum tedavisi ne olacak? doktorla henüz ayrıntılı konuşamadık üzüntüen... araştırıyorum ama femera diye bişey duydum benim gibi yumurta sayısı az ve kalitesi düşük olanlara veriliyormuşşş:? ne kadar doğru bilmiyorum kullananlar yazsa bizde bilgileniriz, sen ne yaptın ağrın çok var mı? nasıl oldun, elinden geliyosa hiç kalkma yat. o zaman tutunma daha kolay oluyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?