Şu an tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlar, yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

Su an transferimin 4.günü transferden sonraki 3. günüm.

Dün ara sira karnima batmalar girdi ve bütün gün acaip karnim kasinti. Acaba tutunmami??

TEDAVIDE OLAN VEYA GIRECEK ARKADASLARA BOL SANS ALLAHIM YANINIZDA OLSUN

sevgili krishazel inşallah hayırlı haberlerini alırız, bebişlerine kavuşursun inşalah. bbeğim sana femera nasıl ve neden diye sormuştum ama bi cevap yazmadın henüz bekliyorum.. eğer bana uygunsa bende bidahi tedavimde femera istiycem. bide nerde yaptırdığını sorununuz yazasan sevinrim.

inşaallah laubalinin hamile olduğunun haberlerini alıcaz buradan. ve krishazelin.krishazel tedavin nasıl ve nerede yapılıyorsun bize anlatır mısın?

yazmıştım ama heralde gözünden kaçtı benim yumurtalar zaten 2 taneydi. kalitesiz oldukları için döllenmemişler. doğuştan gelen bişey varmış bende olmadı anlayacağın. öğle üzeri aradılar. dünya başııma yıkıldı... inşallah bidahaki sefere kaldı umutlarım...

Yok canim görmedim hatta sayfalarida gezmistim demekki gözümden kacmis. Peki tedavisi nedir ne olacak?

melisesra seninklirde hayırlı olsun kaç yumurtan var? nerde tedavi olyon?

saol canımm tam sayıyı bılmıyorum ama 15 den fazla sanırımyarın yıne kontrolum var
amerıkan hastanesınde canım bu 2.denemem ılkınde hamılekaldım 2.5 aylıkken kaybettim

melisesra Alıntı:
saol canımm tam sayıyı bılmıyorum ama 15 den fazla sanırımyarın yıne kontrolum var
amerıkan hastanesınde canım bu 2.denemem ılkınde hamılekaldım 2.5 aylıkken kaybettim
canım inşallah bu sefr daha iyi şeyler yaşarsın.kucağına almak da nasip oluur. inşallah benimkide 3. seferde olur...

canım valla bende bilmiyorum tedavisi ne olacak? doktorla henüz ayrıntılı konuşamadık üzüntüen... araştırıyorum ama femera diye bişey duydum benim gibi yumurta sayısı az ve kalitesi düşük olanlara veriliyormuşşş:? ne kadar doğru bilmiyorum kullananlar yazsa bizde bilgileniriz, sen ne yaptın ağrın çok var mı? nasıl oldun, elinden geliyosa hiç kalkma yat. o zaman tutunma daha kolay oluyomuş..

Femara sanki duydum gibi ismini ama suan hic aklima gelmiyor. Peki yeni bir topik actinmi bu ilac ile ilgili? Sogan kürü veya incir kürüde yapabilirsin bunlar yumurta gücünü artiriyor ben cikolata kistim icin yapmistim ama malesef hic bir faydasini görmedim. Allaha sukür simdilik agrim falan yok transferden beride yatiyorum galiba test sonuna kadarda yatacam artik bizde biktik bebek gelsin sabirsazlaniyoruz.

melisesra senin gözünü korkutmak istemiyorum ama:) yumurta toplama sizin nasıl yapıldı kızlar? anestezi aldınız mı? benim anestezi olmadan yaptılar ama ne kadar ağrım oldu o anda anlatamam..o gece yatana kadar karnımın ağrısından duramadım ama ertesi güne geçti çok şükür.işlemdeyken hocam çok ağrıyor dedim. biliyorum kızım biraz dayan dedi oda. nerdeyse ağlayacaktımm.. sonra hemşire sordu nasılsın diye, yeterki olsun da dedim razıyı bu ağrılara.... ama olmadııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…