sevgili pearl 35, gullucan, bebiş_asuman, bungee, laubali hepiniz hoş geldiniz. hepinize kocaman günaydınlarr.... :)
bişey merak ediyorum. tedavide olduğunuzu ailelerinize rahatlıkla söyleyebiliyor musunuz?
ben şahsen söylememeyi tercih ediyorum çünkü onlarda bilince ikidebir arayıp durumu soracaklar, bi beklentileri olacak. a sorun neydi kimde ne vardı gibi sıkıştırmalar olacak diye düşündüm. tabi bu durumda üzüntünü paylaşacak kişi sayısı çok az oluyor ama sanırım bu daha stressiz. siz neler yaptınız? bu konuda da paylaşımda bulunalım.
yazık yine ümitlerim boşa gitti, yumurtalar kalitesiz olduğu için döllenme olmamışş. 2. sefer dünya başıma yıkıldı. ama heralde insanda biraz alışma oluyor. içim çok dlu çok yorgunum ama tek damla gözyaşı gelmedi...
yazık yine ümitlerim boşa gitti, yumurtalar kalitesiz olduğu için döllenme olmamışş. 2. sefer dünya başıma yıkıldı. ama heralde insanda biraz alışma oluyor. içim çok dlu çok yorgunum ama tek damla gözyaşı gelmedi...
bungee canım enin için ve şu an yine günün bekleyen herkes için dua edicem. Rabbim yardımcınız olsun. benim bebeişim olmadı yinee, inşaallah siznkiler olur.
laubali söylediklerin çok doğru, önemli olan Rabbimin dilemesi.
Endometriozisin bi tedavisi yok mu? bu konuda açıkçası çok bilgim yok.heralde endometrium tabakası çok kalın olduğu için embriyolar tutunamıyor mu? bi şekilde demekki hakkımızda hyırlı olmadığı için çeşitli sebepler çıkıyor. biz ilk denememizde olmadığı zaman eşimle şöyle düşündük: belki şu an olsaydı sakat, hasta veya hayırsız olacaktı. tabiki bizim bilmediğimiz yani işin birde hakikat boyutu var. o yüzden dua ve tevekkül ile....
Arkadaslar merhaba . Az once doktordan geldim tedavimin ve ignelerimin 4. gunu. ilk ultrosonumda sagda 1 solda 3 yumurta goruldu doktorumda yumurta sayimin az oldugunu soyledi ileriki gunlerde ne yapacagimiza karar verecegiz dendi belki dondurabiliriz dedi. . Ben bu duruma cok uzuldum sayi gercekten az mi? Tedavim de en yuksek dozdan devam ediyormus bu benim ilk denemem ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?