Şu an tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlar, yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

kızlar gunaydın asuman ne alemdesın bızım topıge daha gelmıyon bendedım su kzıı takıp edeyım nerlerde geldınmı buraya ne yaptın nezman yumurta toplama gunun canım

laubalı canım allah sanada bızede guc versın cok zor yaa bu senın 10.denemen derken herdefasında taa bastanmı basladın yoksa donmuslardanmı kullandın canım cok zor yaa senın butun testlrını yaptılarmı guvenılır bır merkezdemı yaptırıyon canım yaa allah yardım eysın ınsaalh bukez olur canım

laubali söylediklerin çok doğru, önemli olan Rabbimin dilemesi.
Endometriozisin bi tedavisi yok mu? bu konuda açıkçası çok bilgim yok.heralde endometrium tabakası çok kalın olduğu için embriyolar tutunamıyor mu? bi şekilde demekki hakkımızda hyırlı olmadığı için çeşitli sebepler çıkıyor. biz ilk denememizde olmadığı zaman eşimle şöyle düşündük: belki şu an olsaydı sakat, hasta veya hayırsız olacaktı. tabiki bizim bilmediğimiz yani işin birde hakikat boyutu var. o yüzden dua ve tevekkül ile....

sevgili pearl 35, gullucan, bebiş_asuman, bungee, laubali hepiniz hoş geldiniz. hepinize kocaman günaydınlarr.... :)
bişey merak ediyorum. tedavide olduğunuzu ailelerinize rahatlıkla söyleyebiliyor musunuz?
ben şahsen söylememeyi tercih ediyorum çünkü onlarda bilince ikidebir arayıp durumu soracaklar, bi beklentileri olacak. a sorun neydi kimde ne vardı gibi sıkıştırmalar olacak diye düşündüm. tabi bu durumda üzüntünü paylaşacak kişi sayısı çok az oluyor ama sanırım bu daha stressiz. siz neler yaptınız? bu konuda da paylaşımda bulunalım.

yazık yine ümitlerim boşa gitti, yumurtalar kalitesiz olduğu için döllenme olmamışş. 2. sefer dünya başıma yıkıldı. ama heralde insanda biraz alışma oluyor. içim çok dlu çok yorgunum ama tek damla gözyaşı gelmedi...

biz soyledik eşimin ailesinede kendi ailemede bilmeleri daha iyi oldu bence diğer türlü bebek ne zaman gelio diye sıkıstırıyorlardı ama şimdi herşeyi biliorlar. çok sıkılınca en azından onlarla bu konuyu konusuyorum. ben açmassam konuyu onlar açmıyor.yani bilmeleri bizi strese sokmadı daha cok stresimizin bi kısmını aldı

üzülme canım kendini rahatlatmaya calış biliyorum zor ama.....

Merhabalar.. Bende bugun tup bebek icin Femaraya basladim.. Ikikez asilama ve bir kez tup bebek yaptirmistim..Insallah bu sefer allah banada anne omayi nasip edecek.. Femara ile kisa protokola baslayan var mi aranizda? Selamlar

bilmiyorumkismilebursa jinemed tüp bebek merkezinde tedavi olan varmı?ben 2.tüp bebeğimi yaptırıcam ve yıne aynı yerde düsünüyorum 1.tutmadı bilgi verirseniz sevinirim morale çok ihtiyacım var.

Atmosfer.. Tedavilerim basarisizlikla sonuclandiginda bende cok cok uzuldum .. ama biliyormusun suna inaniyorumki allah neyi nasip ettiyse o oluyor.. Bigun sende bebeklerini kucagina alicaksin ama nasip oldugu zaman.. sabirla bekle canim.. Dualarim seninle..

Canim benim sakin üzme kendini.Allahim hayirlisini versin.Bir daha denersiniz ins.Allahim ins bir gün bizede verecek.Sakin stres yapma kendine,cik dolas farkli seyler yap.Kafani dagit.Benim ilk denememde olmamisti 2 gün sonra Türkiyeye istanbuldaki ailemin yanina gittim.Bana o kadar iyi geldiki ailemin destegi.Sende paylas yakinlarinla.Sanada iyi gelecegini düsünüyorum.Benimde bu gün 9. günüm.Hayirliysa ins olucak.Allahim verirse Ona güvenmekten ,ondan beklemekten baska caremiz yok.Kendine cok iyi bak ve bizleri yanliz birakma.

kendini üzme bende senin durumunda oldum tutmadı olmadı demekki nasip degilmiş. evet insanın butun umutları kırılıyo ama elimizden de birsey gelmiyor bu durumda insanın morale çok ihtiyacı oluyor canım.rabbim herkeze hayırlısını nasib etsin inş.

hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür edyorum.
yumurtalar kalitesiz diye dölleme işlemini yapmamışlar, acaba yapsaydılar ne olurdu die de düşünmeden edemiyorum. ya gerçekten bu ne kadar zor bir dönem. eşim için de üzülüyorum, aslaında bu durumu çekmek zorunda değil.

bungee canım enin için ve şu an yine günün bekleyen herkes için dua edicem. Rabbim yardımcınız olsun. benim bebeişim olmadı yinee, inşaallah siznkiler olur.

femera protokünden bahseden bi arkadaş vardı. ben ilk defa geçen gün duydum bunu. nedir acaba? bebeklerim neden femera? yani hangi durumlarda kullanılıyo? ben şu andan itibaren yeni bi kaar aldım hiç drmadan devam edeceğim. bu ay olmadıysa gelecek ay inşallah. ne zaman hazır olursam o zaman inşallah.
umutsuzlukla ilgili bişey okumuştum bunu her hatırladığımda kendimden utanıyorum. heralde bir ayet: "umudunu yitirenler bilmiyorlarmı ki Hrşeyi Yaratan Allahtır". diye. bizde umutsuzluğa düşmemleliiz. şu andan itibaren yeni tedavime odaklanmak istiyorum, haklıyım demi kızlar? yoksa bu bir delilik alameti mi?

bungee canım enin için ve şu an yine günün bekleyen herkes için dua edicem. Rabbim yardımcınız olsun. benim bebeişim olmadı yinee, inşaallah siznkiler olur.

Canim seninde olacak ins.Ama bir günü var hepsinin.Suan disarda lapa lapa kar yagiyor.Allahim ins ne kadar cocuk isteyen varsa böyle yagdirsin.Allahimda cok .Isterse olur.Kendine cok iyi bak.

"""Yasemenyusuf tüp bebek

--------------------------------------------------------------------------------
bursa jinemed tüp bebek merkezinde tedavi olan varmı?ben 2.tüp bebeğimi yaptırıcam ve yıne aynı yerde düsünüyorum 1.tutmadı bilgi verirseniz sevinirim morale çok ihtiyacım var.""

sevgili yasemen yusuf ben bugün birkez daha anladım ki başladığımız ve başlyacağımız herşeyde moral çok önemli. moralini yüksek tut. bursa jinemed hakında söylenen iyi şeyler var ama ben birebir orada tedavi olmadım. okuduğum kadarıyla iyi bir yermiş. zaten ilk sefernde sende orada olmuşsun. ben ilkinde ankarada yaptırmıştım ve çok pişmanım o kadar paraya yazık oldu. gerçekten hiç ilgilenmediler. ama 2. yaptırdığım çok iyiydi. 3. de orada düşünüyorum. özellikle doğuda oturan arkadaşlar için" veni vidi diyarbakır" tavsiyem .

sağol bungeecim ne kadar güzel dualar etmişsin. inşallah hepimiz bebişlermizi kucağımıza alıcaz:)

Arkadaslar merhaba . Az once doktordan geldim tedavimin ve ignelerimin 4. gunu. ilk ultrosonumda sagda 1 solda 3 yumurta goruldu doktorumda yumurta sayimin az oldugunu soyledi ileriki gunlerde ne yapacagimiza karar verecegiz dendi belki dondurabiliriz dedi. . Ben bu duruma cok uzuldum sayi gercekten az mi? Tedavim de en yuksek dozdan devam ediyormus bu benim ilk denemem ne dersiniz

Hayir canim cikolata kisti demek Endometriose yani yumurtaliklarda, rahim disinda, kuyruk ucunda böbreklerde hem yapisiklik hemde kist olusmus

Allahim insallah herkese bebegini nasip eder. Mevlam yanimizda olsun dualarimizi duysun

1 yumurta ile 1 sperm seni hamile yapmaya yeterli. Hic yoktan 1 tane yumos bile iyi sakin moralini bozma, bende her seferinde 20´den fazla yumurta cikiyor ama olmuyor keske benimde 1 2 tane ciksa belki olurdu diyorum nasip kismet sans isi kaderimiz cok yumurta sayisinda degil yeterki transfer edilecek yumurtan olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…