Şu ana kadar kaç kilo aldınız

55 kılo ile hamile kaldım 53 e dusmustum 21. haftadayım ve 1 kılo almısım 54 olmusum hareketlide değilim istarahat etmem gerekiyor cnku surekli.Ben niyei kılo alamıyorum ama bebeğimin kılosu normalmiş oyle dedi doktorum.

Son düzenleme:
66 ile hamile kaldım... en son 74 idim... şimdi bilmiyorum haftaya cuma dr kontrolünde ne kadar aldığım belli olcek...

kızlar bende 24 kılo aldım hamılelıkte bebeğım 3 aylık oldu ve 11 kılo gıttı henuz..baklaım diğerleriş ne zamn gıtcek ayy ne sınır bozuyo yaaama kızım çok sağlıklı masallah kıloda cok ii alıyo emerek.ondan kısmıyorum yememi henuz.6.ayda işallah

55 kilo ile hamile kaldım 60 kilo ile doğuma gittim.bebeğim 3 kilo doğdu. doğumdan sonra 45 kiloya düştüm ama şu an 49 oldum nihater :)

ayyy masallah ben daha 6,5haftalik hamileyim, normal olarak kilo almadim ilerleyen zamanlardada cok fazla almak istemiorum, yani en azindan 7-8 kilo almak istiorum sana hayran kaldim bebeginde 3 kilo dogmus zaten MASALLAHHH...a.s

19 haftalık hamileyim ... 49 kilo ile hamile kaldım şu an 59 kiloyum...10 kilo birden aldım...ama zayıf ve minyon tipli olduğum için pek belli olmuyor ...

arkadaslar merhaba ben yeni uye oldum ben 32.haftaya giriyorum hersey cok yolunda allaha sukur ama kilolalarimla basim dertte tam 15 kilo aldim ( herkes fazla kilo almadin diyo ama jinekologum dikkat etmemi soledi moralim bozuluyo ne yapicam galiba derhal bi beslenme uzmanina danismamiliyim

ilk hamileliğimde 25 kilo aldım.çok zor verdim.şimdi 5 haftalığım kilom aynı.umarım ilki gibi olmaz..

hiççç 34+5gunlugum 67 ıle basladım hala 67 yım buna sevınsemmı uzulsemı bılemedım gebelık sekerı var dıyetten dolayı

hiççç 34+5gunlugum 67 ıle basladım hala 67 yım buna sevınsemmı uzulsemı bılemedım gebelık sekerı var dıyetten dolayı

Canım nasıl bir diyet bu ya gerçekten merak ettim...Neticede bebeğin bile bir ağırlığı olmalı, suyunun ağırlığı olmalı, senin değişen kan hacmin var, nasıl hiç almadın, ne yedin ne yemedin yazar mısın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…