Şu ana kadar kaç kilo aldınız

gebelık sekerı var insulın kulanıyorum diyetısye ve dıyabet dr verdıgı dıyet tatlı meyvesuyu hamurisi vs yasak makarna 2kasık patates pilav yok mesela sabak 1kıbrıt kutusu peynır 5zeytin 1yumurta 1subard sut 4tane meyve oglende 3kofte buyuklugu et 4yemek kasıgı sebze 3ınce dılım ekmek kepek ekmegı beyaz ekmek sekerı yukseltıyor1kase yogurt salata 4adet meyve her meyveyıde yıyemıyorum uzum 15 tane nar yarım vs aksamda aynı gunde 4subardagı sut cok zor oluyor bu dıyete uymak ac kalıyorum ama alıstım bebgın kılosu normal bende sasırıyorum boyle olmasına ama yuzum bacaklarım kollarım cok zayıfladı sadece karnım var ben zayıflıyorum galıba bebek kılo alınca aynı kalıyor kılom bende cozemedım

Son düzenleme:
Aliyecim bence süper bişi bu..Sevinmelisin durumuna, neticede bebeğin gelişiyor, ona olumsuz bi etkisi yok ve ne güzel sen hiç almıyosun.
Şeker çıkması başda canını sıkmıştır ama bebeğin sağlıklı ya olsun bu süreçde geçecek nasılsa.
Ben de 25 haftalık hamileyim, toplamda 6 kilo aldım ama nasıl olduysa bunun 3 kilosunu son 35 günde almışım(
Doktorum kilon toplamda normal ama son ayki gibi almaya devam etme, az dikkat dedi.
Zaten ben de üzüldüm ve de anlamadım nasıl aldığımı bu nedenle sormuştum ne yiyorsun diye.. Ben de daha dikkatli olayım en iyisi.
ınşallah sağlıkla kucaklasın tatlım bebişini:)

Son düzenleme:
pek guzel durum degıl hamılesın canın herseyı ıstıyor pasta cıkolata ama hıç bırsey yıyemıyorsun bu cok uzucu ama azcık kacırsam sekerım fırlıyor buda bebege zararlıymıs erken dogum rıskı obez olma rıskı vs bebısım asırı kılolu degıl cok sukur normal benım ılk hamılelıgımde 15kılo almıştım bundada alırım dıyordum aksıne zayıfladım az kaldı cok sukur 1ayım kaldı

Çoğunu tamamlamışsın canım, iradene de hayran kaldım..ınan bana herkes bu kadar dikkat edemez, inşallah kalan bir ayı da sağlıkla tamamlarsın.:Saruboceq:

32+4 üm ve 7 kilo aldım dr um normal diyo 10-11 kiloyla tamamlarsın diyo kaydirigubbakcemile2

ayy nasıl ozenıyorum az kılo alanalara keske bende ole olabılsem bu asırı kılo almam cok moralımı bozuyor kızlar bende yapıyorum dıyet ama ınan hıc ıse yaramıyor ne yapsam anlamadım doktorumda kızıyor sureklı kılo alıyorsun dye heryanımda derın derın catlaklar olmus :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar.. ilk üç ay hiç kilo almadım.. 55 kilo ile başladım.. ve şuan 27. haftadayım 61 kiloyum... altı kilo almışım toplamda.. ama son zamanlarda çok kilo alınıyo die yazılmış sürekli.. o yüzden korkuyorum.. çok mu sizce aldığım kilo.. ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim.. yorumlar için şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar bende 15+3 haftalık mikroenjeksiyonla ikiz hamileyim 1,67 boyum 60 kiloda hamile kaldım..Şu an 66 kiloyum ...birde bişi sorucam ikiz olduğu için acaba bu kilolar normalmi bilen varsa yazsın lütfen .....Benim kusma gibi şikayetlerimde olmadı..Sadece sağlıklı beslenerek aldım bu kiloları...

ben 4.aya kadar 1 bucuk almistim ama sonraa firladi suan 24 ün icindeyim ve 8 kilo aldim

24,haftam bitiyor 3,5 kilo aldım.. herşeyi yedim desem yalan olur.. dikkat ediyorum... bundan sonra nolurum bilmem..

49 kilo ile hamile kaldım şuan 31. haftamdayım 60 kilo oldum kilo almak bi insanın bu kadar hoşuna gidermi kaydirigubbakcemile3 ama benim gidiyo boyum 1.75 anca normal kiloma geldim 70 e kadar yolu var

arkadaslar hıc korkmaın kılolardan.cevrtemde 35-40 kılo alanlar var.ve dogumdan sonra eskı hallerıne 4-5 ay ıcerısıb-nde donduler. zaten 10 kg ı dogum da gıdıyor..bebegınız
saglıklı olsunda...onemlı olan o.bende 7 haftalık hamıleyım. bulantılarınız nasıl arkadaslar benım arada gelıyo gıdıyo kokruyorum bırde calısıyorum ... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…