Anket Şu anda bekar olmanızın en büyük nedeni ne olabilir?

Şu anda bekar olmanızın en büyük nedeni ne olabilir?

• Ankete Katılan
    120
Bonus soru;

Bekarlık?

• Sultanlıktır
  • Geçici bir boşluktur
  • Kişisel gelişim fırsatıdır
  • Eğlencedir
  • Yorucu ama idare ediyorum
  • Bitse de fena olmaz
Bekarlık hem sultanlık, hem eğlenceli, hem bitse fena olmaz.
Doğru kişiyle olmadığım sürece bekarlık güzel.

Ama o doğru kişi de neredeyse gelsin artık yeter da ahshf

bence bekarlik harika bir seydir:)
sıfır sorumluluk, hayat her an yeni suprizlere açık, her kose basinda yeni bir ask hikayesi seni bekliyor olabilir, paran sana ait, izin gunlerine tatillerinde kendin karar veriyorsun, birisine danismadan kararlar alabiliyorsun.
misss gibi bir dönem vallahi, ben cikmak istemedim kolay kolay bu guzel donemden, 34ümde anca veda ediyorum.
umarim özlemem:))

IQ testinde kaldı ve flörtü unuttum bekarlık sultanlıktır kraliçeliktir diyerek ayrılıyorum :D

Bonus soru;

Bekarlık?

• Sultanlıktır
  • Geçici bir boşluktur
  • Kişisel gelişim fırsatıdır
  • Eğlencedir
  • Yorucu ama idare ediyorum
  • Bitse de fena olmaz
Ayrıca bekarlık kişinin kendisiyle bolca vakit geçirmesi için güzel ve kişisel gelişim fırsatıdır bence diye düşünüyorum.

Tanışmak isteyen, ciddi ilişki düşünen çok kişi var ama hiçbiri tam anlamıyla içime sinmiyor. Hepsinde illa bir sıkıntı çıkıyor, günümüz erkekleri eski erkekler gibi değil toplumda kadın için de erkek için de büyük bir değişim var. Ve yaş ilerleyince farkındalık arttıkça evlilik fikri daha zor ve uzak görünmeye başlıyor. Bir süre sonra insan yalnızlık konforuna da alışmaya başlıyor sanırım.

Aslında arkadaşlar bakın burada bu kadar kadınız.
Forumdaki konularımızdan, mesajlarımızdan iyi kötü birbirimiz hakkında fikrimiz var.

Herkes el atıp gözüne kestirdiği üyeye abisini, kardeşini, kuzenini; yaşı büyük üyeler için dayısını amcasını ayarlasa gerçekten bekar üye kalmaz.

Hadi Türkiyem, el ele hep beraber evliliğe.

Back
X