• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu çılgın mesajlara ihtiyacım var yoksa....

Ben ailenle evlenmedim seninle evlendim de bu laf sokmalarından bıktım usandım artık de, ben kendi evimde oturup yemeğimi yiyemeyeceksem, rahat edemeyeceksem,haftanın bir günüde evimde yiyorum diye türlü laflara maruz kalacaksam benim burda işim ne de ,yeter artık yüz verdikçe astarını istiyorsunuz ben artık hep evimde yeyip içmek istiyorum Ailemede söylüycem bu böyle devam edecekse gideceğim de ,bıktım artık baskılarınızdan de

Son düzenleme:
İnsan kendi evinde yemek yiyebilmenin bile pazarlığını yapıyorsa o evlilik midir, günün bilmem kaç saati diğer evde kalacaksan orda yiyip icilecekse ayrı evin ne gereği var

Şu hayat mı yaa, sen hiç evinde donla gezdin mi mesela, yazın sıcaklarda böyle sere serpe oturdun mu hiç

Hayır yani kocan Brad Pitt olsa çekilmez, daha mı yakışıklı, daha mı kaslı, adam Yunan heykeline falan mı benziyo nedir?

İnsan gençken geçen günlerine acımıyo heralde, nasılsa genç gücü var ama bugünün yarını da var, 10 sene 20 sene sonrada ay bu gelin de artık 15lik genç kız değil demeyecekler, aynı işi gücü hizmeti gene bekleyecekler

Ya ben bu kadının yüzünden kalp krizi geçirecem yada bu kadını ben boğacam.
Saygı denen bir şey bırakmadı bende ya. Bir gün için ayırmışım ben yemeğimi kasıla kasıla millete anlatıyor bide bana diyor git herkese anlat evimi ayırdım diye katlanamıyorum ben bu kadına ya yeter artık gerçekten bıktım bi gün çekip gidecem habersiz kimseye bir şey demeden bunu istiyor o.
3 - 4 gündür uzaktan yatılı misafir geldi. Onlarla beraber olmak için sabah iniyorum aşa akşam çıkıyorum evime, eşimde 12 saat çalışıyor bu sıra o gelene kadar oturuyorum. Dün misafirler geçici olarak başka bir yere yatılı misafir gitti bende gün öldü zaten biraz daha kalayım çıkarım evime diye oturdum 15 :30 civarı sonra kayın peder geldi derken akşam oldu saat 7 gibi kız kardeşiyle konuşuyor, kocam, ben, beynel var diyo
-onlar yemeği ayırmamışmıydı. Diyo
Yok bacım haftada bir gün işte öyle anlaştık diyo.
Haftada bir gün ben evimde yicek mişim ben saygısızlık olmasın diye duruşumu bozmak istemiyorum. Bizde evin içinde ne olursa olsun misafire yansıtılmaz bu kadın benim sınırlarımı zorluyor.
Olmuyor böyle gerçekten artık bitirmeyi düşünmeye zorluyor bu kadın beni bıktım ya gercekten bıktım
Canimmmm tipik kv vakası. O ne derse desin kendi bildiğini oku. İster inersin ister inmezsin. Bir şey soylediginde de cevabını ver. Nispet yapıyor resmen izin verme.

Ya ben bu kadının yüzünden kalp krizi geçirecem yada bu kadını ben boğacam.
Saygı denen bir şey bırakmadı bende ya. Bir gün için ayırmışım ben yemeğimi kasıla kasıla millete anlatıyor bide bana diyor git herkese anlat evimi ayırdım diye katlanamıyorum ben bu kadına ya yeter artık gerçekten bıktım bi gün çekip gidecem habersiz kimseye bir şey demeden bunu istiyor o.
3 - 4 gündür uzaktan yatılı misafir geldi. Onlarla beraber olmak için sabah iniyorum aşa akşam çıkıyorum evime, eşimde 12 saat çalışıyor bu sıra o gelene kadar oturuyorum. Dün misafirler geçici olarak başka bir yere yatılı misafir gitti bende gün öldü zaten biraz daha kalayım çıkarım evime diye oturdum 15 :30 civarı sonra kayın peder geldi derken akşam oldu saat 7 gibi kız kardeşiyle konuşuyor, kocam, ben, beynel var diyo
-onlar yemeği ayırmamışmıydı. Diyo
Yok bacım haftada bir gün işte öyle anlaştık diyo.
Haftada bir gün ben evimde yicek mişim ben saygısızlık olmasın diye duruşumu bozmak istemiyorum. Bizde evin içinde ne olursa olsun misafire yansıtılmaz bu kadın benim sınırlarımı zorluyor.
Olmuyor böyle gerçekten artık bitirmeyi düşünmeye zorluyor bu kadın beni bıktım ya gercekten bıktım
Aslında iş eşinde bitiyor. Sen tavrını net bir şekilde koyacaksın eşinde senin arkanda duracak. Ha eğer durmuyorsa burda kararı sen vereceksin ya herşeyi kabul edip onların senin için belirledikleri hayatı yaşayacaksın yada mutsuzluğundan çekip gideceksin!!! Bu tarz insanlardan gerçekten nefret ediyorum. Ne sanıyorlar kendilerini sanki dünya onların etrafında dönüyor!!! Çocuklarının üzerinde hakimiyet kurmaya çalışarak egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar... Sonrada yaşlılıklarında hürmet beklerker bakım beklerler.. Yahu sen daha en başta bıktırdın kendinden geriye ne bıraktında ne bekliyorsun??? Kim kimin bakımına muhtaç olur tabiki Allah bilir ama biraz yarınlarını düşünseler ya!

Gün oldu diye aksama kadar onların başında oturursan her lafı duyarsin

İnsan kendi evinde yemek yiyebilmenin bile pazarlığını yapıyorsa o evlilik midir, günün bilmem kaç saati diğer evde kalacaksan orda yiyip icilecekse ayrı evin ne gereği var

Şu hayat mı yaa, sen hiç evinde donla gezdin mi mesela, yazın sıcaklarda böyle sere serpe oturdun mu hiç

Hayır yani kocan Brad Pitt olsa çekilmez, daha mı yakışıklı, daha mı kaslı, adam Yunan heykeline falan mı benziyo nedir?

Onu ben de merak ediyorum, neyi var bu vazgeçilmez adamların. Neden çekilir böyle insanlar.

Evet öyleydi ama ben sıkıldım her gün yediğim ekmeği boğazıma diziyor eşime yemeği ayırLım diye uzun süre tartıştık işte hanım efendi oğlu ile anlaşmış haftada bir gün müsade etmiş. Yok sabrımı sanıyorlar ama benim dayanacak gücüm kalmadı aileme de gidince söylicem bitsin artık dayanamıyorum ne saygı ne sevgi hiç bir şey bırakmadılar bende alsınlar şaşalı hayatlarını başlarına çalsınlar.

haddini bilsin musade etmek ne demek miş ,kim oluyor ne sanıyor kendini,oğlu tek başına karar veremez artık bunu kabullenmsi lazım bunun içinde sesini çıkar biraz.

Vay arkadaş kv konusunda benden dertlileri varmış ,Ne hadsizlik hafta da bir gün mü izin veriyorlar eşinle başbaşa yemek yemene yuh diyorum k bakma ,eşinle konuş böyle devam etmeyi düşünüyorsa kendini yıpratma, çekilir mi ya :stop:

Boyle sayilarla rakamlarla evlilik olmaz duruma gore degisir ben esimle beraber evimizde yemek yicez diye evlendim de oyle isteseydim kendi ailemlede hergun yemegimi yerdim evlenmezdim de esine

burda bazı konuları okuyunca vay be Nasıl evlilikler var diyorum. Ben olsam oturur kendi yemeğimi yerim eşimde istiyorsa orda yer istiyorsa benle yer. En azından benim tavrımı net görürler.

Back
X