Bu aralar çok fazla romantik film izledim galiba:)Ama neden erkekler bukadar cesaretsiz,filmlerdeki gibi tesadüflerle gelmiyolar?Ewt onlar ancak filmlerde olur dediğinizi duyar gibiyim kızlar,içsesim de diyip duruo ama duymazdan gelesim var.şu filmleri andıran tesadüf aşkları olanlar yazın bişeler oluyo di mi böle şeyler?????
cok merak ettimFilmlerdeki tesadufi asklar nadirde olsa var,tecrubeyle sabittir!!!
cok merak ettim
Filmlerdeki tesadufi asklar nadirde olsa var,onemli olan dogru zamanda, dogru yerde olabilme sansi ...
bence vardır:) tam öyle olmasada benimki birazcık tesadüfler sadece
cok merak ettim
Sourcream'cim şu uzun ve hoş hikayeyi dinlemek pardon okumak:)isterdim valla ben..Sevgili Asmin...bu konu beni birkac yil oncesine, bir Pasabahce onundeki bulusmaya goturdu ama hikayem cok hos ve uzun..sadece soyle soyleyebilirim;hayatimin tek askini bulacagimi kim soylese inanmazdim...
çok özel diilse anlatsana canım?gerçek hayattan gerçek hikayeler lazım:)
harikaymışsınız siz yaa
Benimki Tesadüf değildi ama 100 kişinin içinde aynı anda başımızı döndürüp birbirimize bakakalmıştıkElektrik diyorlar ya o sanırım... Bir anda dünyada sadece ikinizin kaldığı hissine kapılıyorsunuz.
wauwww!!işte benim de istediğim tarzda bi elektrik olayı daha:)ne güzel tatlım,çok şanslısın,o ilk aldığınız enerji hiiiç bitmesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?