şu filmlerdeki gibi tesadüf aşklar niye yok:((

eflaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
44
0
36
Ankara
Bu aralar çok fazla romantik film izledim galiba:)Ama neden erkekler bukadar cesaretsiz,filmlerdeki gibi tesadüflerle gelmiyolar?Ewt onlar ancak filmlerde olur dediğinizi duyar gibiyim kızlar,içsesim de diyip duruo ama duymazdan gelesim var.şu filmleri andıran tesadüf aşkları olanlar yazın bişeler oluyo di mi böle şeyler?????

melekler sehrı nı de ızledın mı

Sen iste ve inan, bulursun filmlerdeki gibi aşklar.
Filmler de gerçek hayatın bir kesiti sonuçta. Gerçekten var öyle aşklar.
Ben bulamadım şimdiye kadar ama inancımı da kaybetmedim.

ne güzel demişsin -iste ve inan- diye.ahh ah! umudu kaybetmek yok güzelim karşımıza çıkacak inş aradığımız tesadüf

Filmlerdeki tesadufi asklar nadirde olsa var,onemli olan dogru zamanda, dogru yerde olabilme sansi ...

Son düzenleme:
Benimki Tesadüf değildi ama 100 kişinin içinde aynı anda başımızı döndürüp birbirimize bakakalmıştık Elektrik diyorlar ya o sanırım... Bir anda dünyada sadece ikinizin kaldığı hissine kapılıyorsunuz.

Sevgili Asmin...bu konu beni birkac yil oncesine, bir Pasabahce onundeki bulusmaya goturdu ama hikayem cok hos ve uzun..sadece soyle soyleyebilirim;hayatimin tek askini bulacagimi kim soylese inanmazdim...
Sourcream'cim şu uzun ve hoş hikayeyi dinlemek pardon okumak:)isterdim valla ben..

çok özel diilse anlatsana canım?gerçek hayattan gerçek hikayeler lazım:)

öle çok özel bi yani yok canım aslında filmlik bi yanıda yok:)
sadece farklı ben yapmam benim başıma böle ebişey gelmez diyenlerdendim:)
bundan 6 sene önce lisedeydim öle komikler diye siteye üyeydim bi kaç kişyle msnde konuşuyodum ama sürekli değil arada sırada.sonra kuzenim kullandı msnimi herkesi silmiş bi kaç kiişşi kalmış.bende yeni msn alınca ordaki adresleri almak için tekrar msni açtım o anada aşkımı msni açıktı ama bu arada 2 yıl geçti ben ünv.deyim ben seni hatlrıyorum fln derken biraz konuştuk 1 hafta kadar sonra o bana bi gece hikaye anlattı sonda erkek kızı çok seviyo ya kız? diye msj attı ve bende kızda onu seviyomuş diye yazdımsonra 8 ay devm ettik ama garip tarfı 8 ay sonra telfnda konuştık:) sonra o benim olduğum ünv. kazzandı ve yanıma geldi. şimdi inş. martta 4 yıl olcak ünv. bitirdik ve o askerde şimdi.inş. döndüğümde ailelerimizi tanıştırcaz film gibi değil ama bırazcık farklı heralde

harikaymışsınız siz yaa

teşekkür ederim canım valla su gibi akıp gitti zamn onu otogarda canlı canlı gördüğüm günü hatılıyorumda çok tuhaf bişeydi ya aslında hem çok iyi tanığın bi insan hemde sana bi okdarda yabancı oluodu:86: benim başıma gelemz demiyorum artık:)

canım tesadüf mesadüf ama hoşmuş seninki yine de.ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin hep.

wauwww!!işte benim de istediğim tarzda bi elektrik olayı daha:)ne güzel tatlım,çok şanslısın,o ilk aldığınız enerji hiiiç bitmesin inş.

Benimkide tesadüflere üzerine kurulmuş bir hikaye..
Farklı zamanlarda , aynı yerlerde çalışmışız biz :) daha önce çalıştığım işten ayrılıp buraya geldiğimde oda buradan ayrılıp oraya gitmiş :) Hı bu arada geçiş dönemlerimizde şirket kurduk ikimizde aynı sektörde :) birbirimizi görmeden .. defalarca kez telefonla musteri ilişkisi olarak görüşmemize rağmen yıllarca yüzyüze gelmedik. Yazın çeşmede aynı yerde denize girmişiz birbirimizi bilmeden.. ama rabbim yazmış bi kere. yine bizi aynı çatı altında buluşturdu.. şimdi aynı yerde çalışıyoruz çunki o buraya geri geldi bizdede aşk başladı...

Herşey kurgu gibi geliyor bana hayatta.. doğru zamanı bekliyor sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…