şu filmlerdeki gibi tesadüf aşklar niye yok:((

çok güzel bi hikaye daha işte:)aşk geliyorum demiyo önceden doğru zamanı beklio dediğin gibi veeee buluo seni.yaa insan böle şeyler istio işte:)

ben lisede bir çocuktan hoşlanıyordum ama öle havalı popülerdiki çocuk bense silik bi tiptim etrafında birbirinden güzel kızlar vardı beni hiç farketmemişti bile sonra o bi kızla çıkmaya başladı kızda çok güzeldi ben hep onu izliyordum ama sonra okulum değişti daha göremiyordum ama aklım hep ondaydı bana bakmazki diodum ümidim kalmamıştı sonra okul bitti ben yazın kursa gidiyordum aileme ısrar ettim ben kursa gitcem tatile gitmiycem diye ailem beni bıraktı gitti ve hergün kursa giderken o çocukla karşılaşıyorduk hep aynı yerde birbirimizin gözlerinin içine bakıyorduk niye bakıyor bana bakmaz beğenmez bile diye düşünüyordum uyuyordum onun gözleri aklıma geliyordu ama olmuycak bişeydi arkadaşıma anlattım onun sevgilisi var çok seviyolar halen çıkıyolar dedi ben artık bakmıyodum ama o bakıyordu aradan 5 sene geçti ama ben artık hiç görmüyordum bi gün aynı otobüse bindik arkamdaydı baktı baktıı ama ben bakmıyordum bigün ben arkadaşımlaydım benim doğum günümdü yolda onunla karşılaştık meğersem en yakın arkadaşımın çok yakın arkadaşıymış bana baktıı elimi sıktı nasılsınız dedi gözleri hep bendeydi nese ayrıldık ben arkadaşıma dedim ben bu çocuktan hoşlanıyordum ama sevgilisi vardı dedim oda evet çıkıyolar halen dedi aradan 6 ay geçmişti bi telefon geldi seninle konuşmak istiyo dedi tamam dedim faceden msj attı ben o sırada ameliyat oldum 1 ay bakamadım nete 1 ay sonra msj attım nese konuştuk ben senin gözlerini unutamadım senelerdir dedi kıyafetlerime kadar söledi böle yapardın şöle yapardın diye meğersem oda benden hoşlanıyormuş çekiniyomuş beni çok güzel buluyomuş sevgilisi vardır diye konuşamıyomuş ben kız arkadaşıyla buluşmalarını görüyordum evde camdan bakarken tesadüfen imkansız biz olamayız diyodum hep ama tam 7 sene sonra çıkmaya başladık öle seviyordumkii ve sonu bi aldatmayla bitti.... beni aldattı :'( sanırım ben hiç onu unutamıycam hep kalbimde olcak :'((((

oyy canımm yaa,ne güzel okuyodum hikayeyi hani film izlerken olduğu gibi sonunu bekliyosun merakla,ama pislik işte anlayamamış kıymetini,oysa nekadar da haketmişsin onunla güzel bi ilişkiyi yıllar sonra.demekki o hakeden biri diilmiş boşver.Boşver diyorum da buna çok benzeyen bişe de ben yaşamıştım,sonu da aynı malesef.çocukluk aşkım yıllar sonra karşıma çıktı,ozamanlar ben de senden hoşlanıyorum diyerek ama ben büyünün etkisiyle(tabi buna aptallığın etkisiyle desek daha doğru olur:) )ona nasıl davranmam gerektiğini karıştırdım,çünki 5 yılık bi ilişkiyi yeni bitirmiş ve üstüne onunla kurmaya çalışıyodum bişeleri.olmayınca olmuo derler yaa olmuo valla,naparsan yap,kitlendiyse kaderin açamaz hiçbişe..ama daha çok heyecan duyacağımız işte bu yaa dedirtecek bi tesadüf karşımıza çıkar umarım..

Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Zamanla unutursun. Ama gerçekten olağanüstü bir hikaye. 7 sene sonra çıkmanız. Sen kendini çirkin bulurken aslında onun da gözünün hep sende olması falan. Gözlerim doldu gerçekten. (( Keşke sonu böyle bitmeseymiş.

Son düzenleme:
işte bende diyorum hep kendime bu böle bitmemeliydi bunca yıldan sonra birbirimizi bulmuşken kader bizi birleştirdi herşey bukadar güzelken niye diyorum bu soruların içinde boğuluyorum mükemmel bi insandı ne olduda deişti bilemiyrum sorular sorular ben bana bakmaz derken ben onun gözünde ulaşılamaz biriymişim meğersem hayat size hiç ummadığınız anda öle güzellikler yapıyoki olayın güzelliğiyle büyülenirken bi gözünüzü açıyosunuzki yok olmuş bu rüya olamaz diosunuz ama malesefki rüya deil herşey gerçek... okadar dua ettimki allahım son kez görüyüm diye aynı mahallede olmamıza rağmen 1 aydır bi kere bile göremedim hayat işte ne olacağı belli olmuyo ...

Ya ama çok romantik bea...

yurtdışında yaşayan yabancı bir çift bir şekilde karşılaşıyorlar aşık oluyorlar ve evleniyorlar. evlendikten kısa bir zaman sonra erkeğin ailesinde bulunan eski fotolara kadın bakarken eşinin kresşteki bir doğum günü partisinde çekilmiş fotosuna rastlar işin güzel ve ilginç tarafı aynı fotoğraftan kadının kendisinde de olmasıymış. meğer 5-6 yaşlarındayken okul arkadaşıymışlar

bu da bana çok romantik ve çok değişk gelmişti. dünya küçük işte kiminle nerede nasıl karşılaşacağımızı kim bilebilir

bu da güzelmiş gerçekten,bazen olaylar insana dünya çok büyük nerdeeee dedirtio bazen de senin anlattığın olaydaki gibi dünya nekadar küçük dedirtebilio..

Tatlım yanlış anlamadıysam zaten sana da sevgilisi varken bakıyormuş.Sevgilisi varken seninle konuşmuş.Bİ başkasını seninle konuşarak aldatan sana da aynı şeyi yapar ki yapmış. Sonu farklı olsaydı şaşırırdım zaten. Her şerde bir hayır vardır derler. Bazen şükredip yaşadıklarımızdan dersler çıkarmamız gerekiyor bence. Sende bir ders çıkarmışsındır umarım bu yaşadıklarından ve bir daha sevgilisi olan birine bakmazsın. Zaten Sende bu AŞk değil takıntı olmuş. Umarım gerçekten birine Aşık olursun. Bu yaşadıklarına o zaman güler geçersin eminim.

Son düzenleme:
ben sevgilisi olduğunu öğrendiğim andan itibaren ümidimi kesmiştim ve o baksa bile ben bakmadım hiç zaten oda sevgilisi varken konuşmadı benle ayrılmışlardı biz konuşmaya başladığımızda.. sevgilisi olan bi insana bakmam asla... ben sevgilisi olduğunu bilmeden önce bakıyordum..

neden bilmiyorum şöyle bir inancım var benim, eğer hoşlandığınız kişiyle alakalı alakasız bir yerlerde karşılaşıyorsanız kader sizin bir araya gelmenizi istiyor gibime geliyor..
yok hoşlandığınız kişinin okuluna işine evine mahallesine kadar gidip gezip dolanıp hiç karşılaşmıyorsanız o iş olmayacak derim ben..
böyle bişi işte..

Ben de böyle düşünüyordum ama artık düşünemiyorum. Zamanında 'vay be ne tesadüf' diye nitelendirip mucize sandığım şeylerin sonu kötü bitti. Aslında sanmadım, onlar gerçekten mucizeydi ama 'demek ki kader birleşmemizi istiyor' gibi bir yorum çıkarmanın yanlış olduğunu anladım. ( Eğer bu mucizeler olduysa, onunla biraraya geldiysem devamına ne oldu bu işin? Boşu boşuna mı girip çıktı hayatımdan? Demek ki bu işte yanlış bir şeyler var. :// Sürekli 'madem çok kötü olacaktı neden bir sürü olayın vesilesiyle girdi hayatıma' diye sordum kendi kendime. Cevap bulamıyorum. Yaşadığımdan büyük ders almış olmam cevabı olabilir belki de, bilmiyorum. Sonuç olarak hiç öyle büyük anlamlar yüklemiyorum bundan böyle. (

hemde aynen böyle ..
Evlerimiz karşı karşıya , hergun sabah o işe gidiyor , ben okula . ama bırkez bıle karsılasmazmı ınsan ?
karşılaşmıyoruuz işte ..
Allah karşılaştırmıyor .. vardır bır hıkmeti deyıp boyuun eğiyorum

Atladigin birseyler var ama. kader sizin karsilasmanizi istemis bir suru tesadufler olusturmus olabilir ama netice olarak sizin secimleriniz sizin davranislariniz belirleyecektir iliskinizi. Eger ki ikinizde hatali davranmis yikici olmussaniz bu iliskinin kotu bitmis olmasi tamamen sizin secimleriniz neticesidir. Yok eger yapici davranmissaniz iyi gidiyorsa bu da sizin seciminizdir.
Ben de eski sevgilimle gecenin saat on unda ayni otobuste alakasiz bir bicimde karsilastigimizi bilirim. cok sasirmistim kendi kendime. benim de iliskim cok kotu bitti, ama cikardigim cok fazla ders var. evet Allah karsilasmamizi istedi, o benim sansimdi, karsilastik tanidik ama bunlarin arasinda oyle hatalar da vardi ki bizi bu sona goturdu diye bakiyorum..
Yani acikcasi sadece tanismas fasli icin boyle bakiyorum olaya.. Sevgili oluktan sonrasi icin baska dinamik etkiler soz konusu..

6 gün önce ayrıldığım sevgilim bana nasıl aşık olduğunu anlatmıştı..

kız kardeşi habire kızların fotosunu gösterip bu arkadaşım beğendin mi falan diyormuş zorla..
bir gün gece yine demiş abi bi kız göstereyim mi bu önce hayır dicekmiş sonra iyi hadi bugün gösterde yarın rahat bırak beni son olsun bu demiş..

ve benim fotoğrafımı göstermiş o an bakakalmış.. ben bu kızla evleneceğim diye ağzından çekıvermiş.. bunu kız kardeşide hemen bana yetiştirdi sonra kendiside anlattı..bu çocuk akrabam ve kuzeni eski sevgilimdi her düğünde her toplu olayda karşılaşmamıza rağmen görmemişiz keşke daha önce karşılaşsaymışız..

sonuç çok güzel giden bi ilşkimiz vardı ama aileler yüzünden olmadı..:2::2:

Oooofff haklısın, doğru. Hiç hatalı olabileceğimi düşünmediğim için öyle düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…