Su gelmiş olabilir mi ?

Stres yapma ya neymiş o sezaryen özentisi yapmış. Bak ben 1. sezaryen sonra 3 normal doğum yaptım. Hala iğrenç ameliyat izini taşıyorum. Mantar olabilir. Sana verdiği ilaç zararsızdır yoksa verir mi ? Akışına bırak. Bir de onlar tecrübeli ne olacağını tahmin edebilirler. Seni çok iyi anlıyorum. Son zamanlar geçmek bilmez. Ama çok yakın bence sen 2 gün gitmezsin. ( Ben ebeye gidip oturup ağlıyordum doğumu başlat diye. Kadın bana böyle teselli veriyordu )

cnmsın ideolum oldunnn benim kızım ayın 9 da 2 yaşına girdi şuan 6+4 haftalık hamişim ve normal dogum istyrm n olurn yapmam lazımm.tavsiyelerin ndr

cnmsın ideolum oldunnn benim kızım ayın 9 da 2 yaşına girdi şuan 6+4 haftalık hamişim ve normal dogum istyrm n olurn yapmam lazımm.tavsiyelerin ndr
Hayırlı olsun bebişlerin. 1.sezaryen mi oldu ? Hiç birşey yapma . Kendini normal doğuma ne kadar hazırlarsan hazırla normal doğum anı geldi mi aceba sezaryen mi olsam diyorsun . Şaka bir yana bol bol yürüyüş yap. Ama yine hamile kalsam kiiii Allah korusun ama normal derim. Kendini toparlama sürecin çok hızlı oluyor. Ha bir de kızlar logusa depresyonu niye oluyormuş biliyor musunuz? Küçük canavarlar tüm omega falan ne varsa vücudumuzda toplayıp öyle çıkıyormuş. O yüzden depresyona girmişiz hep. Siz aman vitamin , demir ve omega haplarınızı almayı ihmal etmeyin.

Güvenin sarsılmasın
Suyun geliyor
Ama böyle az az gelmesi doğum yakın anlamına geliyor zaten
Alttan muayene etmiş
Doğum büşlayabilir

Canım ben akinti var deyince doktor turnusol kağıdı verdi. Akıntıya dokunuyosun kağıdın rengi mavi olursa amniyon sıvısı olduğu anlaşılır dedi seninki niye öyle bişey yaptı ki

sizin 1. ile 2. çocuk arası kaç yaş bide inan çoookkk istedim normali ama dr beni tongaya düşürdüü allah biliyo kalbimi helal etmiyorum hakkımı bundada ev içerisinde inan hiç boş duran biri değilim yaz ayı gelsin başlayacagım yürüyüşlere 01 yaşıyorumm bizde çok çabuk geçer kışlarr allahım banada nasip etsin tabiki önce herşeyin hayırlısı veeeee en sağlıklı ebişler nasip etsin rabbimmmm

Doğurmaya mı gittin inşallah acaba ? Ayy ben stres yaptım vallahi

Amin. Benim kızım popodan doğacaktı mecbur kaldık yani. 1. İle 2. Arası tam 3 yaş 1 hafta . 3 ile 4 arası 16 ay . Ama 2. De sancı ya da kanama başladığı an hastaneye alınıyorsun seni eve falan göndermezler ve etrafında dönerler . Rahim yırtılma riski olduğu için. Merak etme senin işine yarayacak bir risk. Korkma hiç birşey olmaz. Ama doğum yaparken fazla çırpınma dikkat et. Benim gezmeme, suda doğum yapmama, duş almama ve fazla çırpınmama izin vermediler. Ya uzandım ya oturdum. Herhangi bir durumda müdahale edebilmek için seni dikkatle incelerler. Valla yazarken karnım ağrıdı . Çok zor birşey ya Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamilelere kolay doğumlar sağlıklı güzel bebekler nasip etsin.

yanii 2.ye hamiş kaldıgında doktora belirttin mi işte ben bunu normal istyrm diye falan vs ve kızım 38+5de sabah suyumu patlattı beni hiç hareket ettirmediler suni sancı istedimm gelen giden açılman yok falan dedi dr bk bebegi riske atıyorsun diyince mejbur kaldık hareket ettirmeleri yürümem gerek mişş burda bi bayanınyazısını okudum resmen yürüyüş yapmış doğurmuş ben yattım hareketsizzz(((

Ebe sordu nasıl doğum istiyorsun diye kocam sağolsun kendi çok normal doğum yaptığı için tecrübesine bağlı olarak direk normal dedi . Ama çevremde sezaryenden sonra normal doğum yapan ilk bendim ve herkese tavsiye ettim. Daha çok erken ama sana sorarsa fikrini hemen söyle dosyada başından itibaren kaydedilsin. Ben de yurt dışındayım burda ebeye gidiyorsun doktordan ziyade.

Günaydın arkadaşlar. Doğum olmadı hâlâ şimdi duşa giricem bol bol hareket edicem sezeryan mi olsam diye düşünmüştüm dün abim için ama 2 dk sonra bu kararımdan vazgeçtim. Göremicek olsa da artık fotoğrafını gönderirim napayim :)) en son pazartesi gidicem bişey olmazsa. 3 kg 200 gr olmuş bu arada benim minnoş

Kilosu normal doğum için ideal
3 kez normal doğum yaptım

Ne kadar agzersiz ,ne kadar duş yapsamdan benim doğumlarım başlamadı
Vakti gelmeden hiç bir şey olmuyor
2. Ve 3. Doğumlarım 40 hafta dolunca oldu

canım maşallah rabbim sağlıklı dogum nasip etsin inşallah bir avazda kurtul .

doguma girerken lütfen banada dua edermisin , isim istersen özelden atabilirim . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…