Su gelmiş olabilir mi ?

İnternette görmüştüm nasıl biri peki guleryuzlu mu ilgili mi ?
evet hamilelikten önce gidiyordum hamilelik öncesi hormon testleri yaptırmıştım fazla konuşmuyordu o zamanlar ancak sorarsam cevap alıyordum ama hamileliğimde hiç öyle olmadı her konuda bilgilendiriyor psikolojik olarakda rahatlatıyor bende hem doğum korkusu var hemde otizmli ve downsendromlularla çalıştığım için hamileliğim baya stresli geçiyor malesef

Anladim gülüm, hayırlısı olsun pozitif yaşa hamileliğin iyi geçsin sağ saglim kucağına al küçük minnoşu insallah

NightStalker sırf sen bugün doğurdun mu acaba diye heyecanla girdim baktım yine tık yok galiba :)

Malesef. Çok mutsuzum hiç bişey yapasım yok. Esim annem hiç dogurucak gibi gözükmüyor diye konuşuyorlar. Esim çok gergin özellikle doktora çünkü bebegin dışkısını yeme ihtimali var ve bizim doktorumuz bizi perşembe çağırıyor. Yani beraberce kumar oynuyoruz resmen. Perşembe gidicez açılma falan yoksa sezeryan olcam sanırım. Hiç olmak istemiyorum ama eşim kızıyor ve hayır bekleyelim dersem kızacak gibi

Tabiki normal doğum en çok tavsiye edilen ve sağlıklı denilen ama eğer bebeğin ve senin sağlığın tehlikeye girecekse sezeryan ol canım hatta ben olsam Perşembe'ye kadar bile bekleyemezdim

Tabiki normal doğum en çok tavsiye edilen ve sağlıklı denilen ama eğer bebeğin ve senin sağlığın tehlikeye girecekse sezeryan ol canım hatta ben olsam Perşembe'ye kadar bile bekleyemezdim

Ya açıkçası normalden korkmuyorum ama sezeryandan cekincelerim var nedense. Yarı baygın olup o elleri hisseden bi insan tanıyorum panik atağı varmış kadının bi de bağırıp çağırıp durmuş. Ya da ne bileyim komple bayilsam acaba hisseder miyim yarısında ayilır miyim diye korkuyorum

Bence şu zamana kadar durmuş olman bile çok büyük cesaret şahsen ben hayatta bekleyemezdim. En çok korktuğum olayda kakasını yapıp yeme ihtimali. Ben yapmışım mesela acil suni sancıyla doğurtulmuşm zorla. Ya yeseymişim? Allah korusun. Bende arkadaşa katılıyorm ben olsam perşembeye kadar bile bekleyemem.. Riske atma canım annen ve eşin haklı.

Sezeryan yada normal ne fark eder canım sen aldırma bu tarz konulara önemli olan bebeğin ve sensin sezaryan olmuşsun yada normal doğurmuşsun ne fark eder yeter ki bebeğini kollarına al .

Sezeryan yada normal ne fark eder canım sen aldırma bu tarz konulara önemli olan bebeğin ve sensin sezaryan olmuşsun yada normal doğurmuşsun ne fark eder yeter ki bebeğini kollarına al .
haklısın canım, Ben de bebek isteyen biri olarak bu konularda hiçbir bilgim olmadığı halde bu başlıktaki bütün yazıları merakla okuyunca bu bebeğin kakasını yeme ihtimali olsun, sezeryan sonrası ömür boyu kalıcı olan bel ağrısı olsun, saatlerce çekilen suni sancılar olsun bunları öğrendikten sonra hem sezeryandan hem de normal doğumdan acayip korkar oldum. İnsan güzel şeyler okumak istiyor ama bunlar da hayatın gerçekleri. Konu sahibi normal doğuma kendini hazırlamış inşallah bu gece hafif bir sanciyla uyanır suyu gelir hastaneye gider doğum yapabilecek kadar açılma gerçekleşir ve çok çok kolay doğum yapıp hepimize müjde verir. İsmini de merak ediyorum prensesin hem ben.

NightStalker valla iyi cesaret bekliyorsunuz ben heralde hastane kapisinda yatip kalkmaya baslamistim. Ben de bu hafta normal dogum yapacagim insallah, darisi basiniza

Suni sancı vermeyecek mi?

Yarın devlet hastanesine git, nst ye gir durum riskliyse suni sancı verirler, çatır çatır doğurursun. Tek doktora bağımlı kalma birinin görmediğini diğeri görür. Ben hem devlet, hem özele gidiorum. Artık doktorlardan güler yüz de beklemiyorum ebelere bırak kendini. Normal doğum istiyorsan ebeler yapıyor o işi. Sancı boyunca saatlerce onlarla muhattapsın. Doktor son 5 dk geliyor kesip biçip gidiyor.

Ayrica su sizintisi varsa 24 saati gecirmez doktorlar, benim ilk dogumumda bu sebeple suni sanci vermisti doktorum ki sadece 12 saat gecmisti. Riske girmek istemiyorum demisti. Bence sizin olayda bir yanlislik var gibi, niye bekliyor ki dr?

Canım iyi cesaret doktorunda. Perşembeye kadar demesi ayrı saçmalık. Ben spinal anestezi oldum öyle korkulacak gibi değil. Bu kez de spinal olacak. Sende su sızıntısı var gibi daha ne bekletiyor anlayamadım. Suni sancı ile doğmazsa sezaryen olur müdehale neden etmediğini anlamadım. Herkes normal doğum yapamaz ki. Ben yapamazmışım mesela. Başka doktora git derim

cesaretinize hayran kaldım 40 bile geçmişsiniz nedir yani normal olsun demek ,çocuğun hayatı söz konusuysa bu kadar taşımışım karnımda tereddüt etmeden girerrdm sezeryana eşin haklı ,doktorunda rahatlığına bak yani hoş ben 32 haftanın üzerini görmediğim için 40 hafta ben de doğmuş 2 aylık çocuğa benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…