- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
NightStalker hurma ye canim. Doğumu başlatıp kolaylastiriyomus. Bak bide sana dua sümmes Sebila yesserahu:) internetten bi arastir
Yaşam hastanesi Caner Sönmez bende memnunum şimdilik ama nolur nolmaz araştırmaya devam ediyorumÂmin inşallah canım. Akif kösekahyaoğlu ofm hastahanesinde. Sen nereye gidiyordun?
Yaşam hastanesi Caner Sönmez bende memnunum şimdilik ama nolur nolmaz araştırmaya devam ediyorum
evet hamilelikten önce gidiyordum hamilelik öncesi hormon testleri yaptırmıştım fazla konuşmuyordu o zamanlar ancak sorarsam cevap alıyordum ama hamileliğimde hiç öyle olmadı her konuda bilgilendiriyor psikolojik olarakda rahatlatıyor bende hem doğum korkusu var hemde otizmli ve downsendromlularla çalıştığım için hamileliğim baya stresli geçiyor malesefİnternette görmüştüm nasıl biri peki guleryuzlu mu ilgili mi ?
evet hamilelikten önce gidiyordum hamilelik öncesi hormon testleri yaptırmıştım fazla konuşmuyordu o zamanlar ancak sorarsam cevap alıyordum ama hamileliğimde hiç öyle olmadı her konuda bilgilendiriyor psikolojik olarakda rahatlatıyor bende hem doğum korkusu var hemde otizmli ve downsendromlularla çalıştığım için hamileliğim baya stresli geçiyor malesef
NightStalker sırf sen bugün doğurdun mu acaba diye heyecanla girdim baktım yine tık yok galiba :)
Tabiki normal doğum en çok tavsiye edilen ve sağlıklı denilen ama eğer bebeğin ve senin sağlığın tehlikeye girecekse sezeryan ol canım hatta ben olsam Perşembe'ye kadar bile bekleyemezdim
Bence şu zamana kadar durmuş olman bile çok büyük cesaret şahsen ben hayatta bekleyemezdim. En çok korktuğum olayda kakasını yapıp yeme ihtimali. Ben yapmışım mesela acil suni sancıyla doğurtulmuşm zorla. Ya yeseymişim? Allah korusun. Bende arkadaşa katılıyorm ben olsam perşembeye kadar bile bekleyemem.. Riske atma canım annen ve eşin haklı.Malesef. Çok mutsuzum hiç bişey yapasım yok. Esim annem hiç dogurucak gibi gözükmüyor diye konuşuyorlar. Esim çok gergin özellikle doktora çünkü bebegin dışkısını yeme ihtimali var ve bizim doktorumuz bizi perşembe çağırıyor. Yani beraberce kumar oynuyoruz resmen. Perşembe gidicez açılma falan yoksa sezeryan olcam sanırım. Hiç olmak istemiyorum ama eşim kızıyor ve hayır bekleyelim dersem kızacak gibi
haklısın canım, Ben de bebek isteyen biri olarak bu konularda hiçbir bilgim olmadığı halde bu başlıktaki bütün yazıları merakla okuyunca bu bebeğin kakasını yeme ihtimali olsun, sezeryan sonrası ömür boyu kalıcı olan bel ağrısı olsun, saatlerce çekilen suni sancılar olsun bunları öğrendikten sonra hem sezeryandan hem de normal doğumdan acayip korkar oldum. İnsan güzel şeyler okumak istiyor ama bunlar da hayatın gerçekleri. Konu sahibi normal doğuma kendini hazırlamış inşallah bu gece hafif bir sanciyla uyanır suyu gelir hastaneye gider doğum yapabilecek kadar açılma gerçekleşir ve çok çok kolay doğum yapıp hepimize müjde verir. İsmini de merak ediyorum prensesin hem ben.Sezeryan yada normal ne fark eder canım sen aldırma bu tarz konulara önemli olan bebeğin ve sensin sezaryan olmuşsun yada normal doğurmuşsun ne fark eder yeter ki bebeğini kollarına al .
Malesef. Çok mutsuzum hiç bişey yapasım yok. Esim annem hiç dogurucak gibi gözükmüyor diye konuşuyorlar. Esim çok gergin özellikle doktora çünkü bebegin dışkısını yeme ihtimali var ve bizim doktorumuz bizi perşembe çağırıyor. Yani beraberce kumar oynuyoruz resmen. Perşembe gidicez açılma falan yoksa sezeryan olcam sanırım. Hiç olmak istemiyorum ama eşim kızıyor ve hayır bekleyelim dersem kızacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?