- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
eneeem ben bugün tartıda tammm 87 çıktııım :) ömrümde görmediğim kilo yaa, 22 kg aldım teyteyteyAhahahahahaha valla yatıyom cips yiyom oh sefam olsun azcık daha kilo alcam azcık daha zorlaşacak doğumum ooooooohhhhh missssss
eneeem ben bugün tartıda tammm 87 çıktııım :) ömrümde görmediğim kilo yaa, 22 kg aldım teyteytey
Hamileliğinin kaçıncı ayında kilo almaya başladın canım?Bende tam 87 çıktım ve 25 kg almış oluyorum3 kg sonrası 90 çok şeker değil mi ya
Bende tam 87 çıktım ve 25 kg almış oluyorum3 kg sonrası 90 çok şeker değil mi ya
canim ya bnde takipteydim hakkinda hayirlisi yalniz iliskiye girmenin faydasi varmis bi dene istersenBende tam 87 çıktım ve 25 kg almış oluyorum3 kg sonrası 90 çok şeker değil mi ya
Hamileliğinin kaçıncı ayında kilo almaya başladın canım?
canim ya bnde takipteydim hakkinda hayirlisi yalniz iliskiye girmenin faydasi varmis bi dene istersen
Anladım canım hayıtlı doğular sana doğurunca buraya lütfrn yaz merak ediyorum ciddenHiç hatırlamıyorum ki gülüm ya ilk 4 ay kusmakla geçti zaten ilk zamanlar hiç almadım diye biliyorum 1,2 2,3 kg falan sonra bi anda kilo almaya başladım haftada 1 falan
ay bu kızlar bu cimcimeler yokmu banada kızım ilk 3 ay kusturdu acabaaa diyorum kızlar kusturuyor erkekler çok mu yediriyorr biri beni durdursunnnnnnnn
desene lohusaliktan sonra halimiz niceAhahha dün bunu düşündüm ama afedersin doktor çatı muayenesi yaparken bile çok canım yaniyo diğer türlü nasıl olcak kendimi kız oğlan kız gibi hissediyorum aciyo yani 9 aydır bişey olmayıp bi anda 2 parmakla kontrol edilince
Anladım canım hayıtlı doğular sana doğurunca buraya lütfrn yaz merak ediyorum cidden
Simdi ben hem çok kustum hem çok yedim hatta tatlıyı da çok yedim eksiyi de. Benimkinde bi anormallik olduğunu burdan anlamalıydım
Boşver sıkma canını son hamile günlerinin tadını çıkar. Bende 39 40 haftayı görmek istiyorum . 37 ye kadar çalışıcam bi iki hafta da hazırlıklara ayırmak istiyorum.Arkadaşlarsöylemeye dilim varmıyor artık eve dönüyorum prenses domuzcuk gibi doktor da diyo bunun çıkası yok keyfi yerinde diye sinirlerim çok bozuk diski yeme riskinden bahsetti istersen yarın sabah sana sezeryan da yaparım ama iyi giden birşeyi sezeryanla sonlandırmaya gerek yok yine siz bilirsiniz dedi suyu muyu herşeyi iyi dedi 14 gün daha bekleyebilirsin dedi ben dedim haftaya pazartesi geleyim yok dedi sen bu,hafta perşembe gel. Bi de ben sana suni sancıyı veririm ama %50 şansın olur dedi yani yeteri kadar acilmayip yine sezeryana dönebilir. Bende bekleme kararı aldım eşimin morali bozuldu benim sinirlerim bozuldu öyle işte
Nazlı mı olacak bu zilli acabaKızlar vallahi mutsuzum yav40+3 3 kg 180 gram olmuş. Eve geldim annem diyo ki yürüyüş yap biraz. Bennde isyan ettim dedim ki yürümüyorum yürümicem gelmezse gelmesin aaaaa sıktı valla beceriksiz alt tarafı yolunu bulup çıkacak dedim kizima trip attım annem nasıl guluyo dedim ya sinirlerim çok bozuk. Kafamı asansörün kenarlarına vurdum valla
Canım doktoruna yaklaşımına hayran oldum gebeliğin basında Antalyalı olarak ismini alabilir miyim
Bu arada Allah kolaylık versin hayırlısıyla hemen olur inşallah doğumunNightStalker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?