Su gelmiş olabilir mi ?

Ahahahahahaha valla yatıyom cips yiyom oh sefam olsun azcık daha kilo alcam azcık daha zorlaşacak doğumum ooooooohhhhh missssss
eneeem ben bugün tartıda tammm 87 çıktııım :) ömrümde görmediğim kilo yaa, 22 kg aldım teyteytey

canim ya bnde takipteydim hakkinda hayirlisi yalniz iliskiye girmenin faydasi varmis bi dene istersen

Ahahha dün bunu düşündüm ama afedersin doktor çatı muayenesi yaparken bile çok canım yaniyo diğer türlü nasıl olcak kendimi kız oğlan kız gibi hissediyorum aciyo yani 9 aydır bişey olmayıp bi anda 2 parmakla kontrol edilince

ay bu kızlar bu cimcimeler yokmu banada kızım ilk 3 ay kusturdu acabaaa diyorum kızlar kusturuyor erkekler çok mu yediriyorr biri beni durdursunnnnnnnn

Hiç hatırlamıyorum ki gülüm ya ilk 4 ay kusmakla geçti zaten ilk zamanlar hiç almadım diye biliyorum 1,2 2,3 kg falan sonra bi anda kilo almaya başladım haftada 1 falan
Anladım canım hayıtlı doğular sana doğurunca buraya lütfrn yaz merak ediyorum cidden

desene lohusaliktan sonra halimiz nice

Boşver sıkma canını son hamile günlerinin tadını çıkar. Bende 39 40 haftayı görmek istiyorum . 37 ye kadar çalışıcam bi iki hafta da hazırlıklara ayırmak istiyorum.

Nazlı mı olacak bu zilli acaba

Canım doktoruna yaklaşımına hayran oldum gebeliğin basında Antalyalı olarak ismini alabilir miyim
Bu arada Allah kolaylık versin hayırlısıyla hemen olur inşallah doğumun NightStalker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…