- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
- Konu Sahibi NightStalker
-
hadi bakalımOle demiştin ama afedersin domuz gibiyim tık yokbirazdan hastahaneye gidicem bakalım ne dicek daktır bey
kız lekelerden n hbr bu arada ilgisz oldu amahadi bakalım
ne diycek daktır.
haber ver bize
lekelerim azaldı . ama daha tam geçmedi benim . yerleşik bi lekeydi sanırsam.kız lekelerden n hbr bu arada ilgisz oldu ama
yok cnm kremi kullanmayı bıraktıktan bayagı bi sonra hamiş kaldım ewett 7+1 olduklekelerim azaldı . ama daha tam geçmedi benim . yerleşik bi lekeydi sanırsam.
senin ne durumda.
seni başka topikte gördüm kk da
hamile misin
hamile iken kullanma bence bu kremi.
oh hayırlı olsun canım hiç sinirini bozma.. geçen de söylemiştim.. ablamın da aynen böyleydi.. bir gün toplaştık artık gel kızım diye seveee seveee o gece sabaha karşı pat diye suyu geldi güle oynaya ağrısız sızısız doğuma gitti.. hastaneye vardık 10 dakkada doğurduArkadaşlarsöylemeye dilim varmıyor artık eve dönüyorum prenses domuzcuk gibi doktor da diyo bunun çıkası yok keyfi yerinde diye sinirlerim çok bozuk diski yeme riskinden bahsetti istersen yarın sabah sana sezeryan da yaparım ama iyi giden birşeyi sezeryanla sonlandırmaya gerek yok yine siz bilirsiniz dedi suyu muyu herşeyi iyi dedi 14 gün daha bekleyebilirsin dedi ben dedim haftaya pazartesi geleyim yok dedi sen bu,hafta perşembe gel. Bi de ben sana suni sancıyı veririm ama %50 şansın olur dedi yani yeteri kadar acilmayip yine sezeryana dönebilir. Bende bekleme kararı aldım eşimin morali bozuldu benim sinirlerim bozuldu öyle işte
oda iyimişşş siz hamişmisinizoh hayırlı olsun canım hiç sinirini bozma.. geçen de söylemiştim.. ablamın da aynen böyleydi.. bir gün toplaştık artık gel kızım diye seveee seveee o gece sabaha karşı pat diye suyu geldi güle oynaya ağrısız sızısız doğuma gitti.. hastaneye vardık 10 dakkada doğurduen doğrusunu yapmışsın beklemek iyidir seninki gelmiyor, benimkini içerde zor tutuyoruz sonumuz hayrolsun
evet 36+3 teyiz.. ben de ablam ve anneme bakarak genetik kolaylık var yaaaa diyodum hatta Linam07 gibi olur diyodum geçen :) ama o gece sancılar başladı.. 38+3 ü görmeye çalışıyoruz :)oda iyimişşş siz hamişmisiniz
hayırlısı cnm allah sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsinn..evet 36+3 teyiz.. ben de ablam ve anneme bakarak genetik kolaylık var yaaaa diyodum hatta Linam07 gibi olur diyodum geçen :) ama o gece sancılar başladı.. 38+3 ü görmeye çalışıyoruz :)
Kızlar vallahi mutsuzum yav40+3 3 kg 180 gram olmuş. Eve geldim annem diyo ki yürüyüş yap biraz. Bennde isyan ettim dedim ki yürümüyorum yürümicem gelmezse gelmesin aaaaa sıktı valla beceriksiz alt tarafı yolunu bulup çıkacak dedim kizima trip attım annem nasıl guluyo dedim ya sinirlerim çok bozuk. Kafamı asansörün kenarlarına vurdum valla
biri bana yürüyüş yap dedikçe çikolata yiyesim geliyoKızlar vallahi mutsuzum yav40+3 3 kg 180 gram olmuş. Eve geldim annem diyo ki yürüyüş yap biraz. Bennde isyan ettim dedim ki yürümüyorum yürümicem gelmezse gelmesin aaaaa sıktı valla beceriksiz alt tarafı yolunu bulup çıkacak dedim kizima trip attım annem nasıl guluyo dedim ya sinirlerim çok bozuk. Kafamı asansörün kenarlarına vurdum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?