su gıbıye katılan ????

onay123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
79
0
36
İstanbul
yaşım 21 evlenmeyı cok ıstıyorum ama kımseye guvenemıyorum en sonunda su gıbı ye falan cıkmayı dusunuyorum o derece en azından evlılık nıyetıyle baslamıs olur dıye dusunuyorum hıc burdan sugbıye katılan varmı

Daha çok gençsin ama sen
Lütfen gitme o programlara
Çok çok erken yaşın
İnşallah kaderindeki seni bulacaktır ama böyle bulma lütfen

Benim arkadaşım oradan evlenecekti ama olmadı

Son düzenleme:
Yapmayın Allah aşkına.
Daha yaşın kaç ki senin otur oturduğun yerde.
Aptal saptal insanlar katılıyo.
Bazen başka bişey bulamayınca sırf ibret olsun diye açıp bakıyorum.
Her şey yapmacık..

Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmayın, aman diyeyim...

Evet aynen öyle arkadaşım esraya gitti adı ömürcan mıydı neydi öyle birşeydi
Adam ben zayıf isterim dedi istemedi kızı
Hem ailesiyle arası kötü oldu, hemde çevresi ile.

Kamera arkası nasıldır bilemem ama önü çok iyi değil o belli bir şey.
Lütfen gitme

Sapla samanı karıştırmadan yazmak isterim ama malesef %99'unun orada niye var olduğunu biliyoruz.
İşin ilginci, böyle saf ve temiz duygularla oraya giden insanların, düşürüldükleri hal ve durum...
Karşılarındaki herkes kendi çıkarı peşinde, kanal öyle, sunucular öyle, katılımcılar öyle...
Eee bunun neresi evlilik programı?
Evcilik olmasın o...

orada ki kişilere güvenecek misiniz :26:
normalde o programa katılan kişilere aklım ermiyor da

siz bide 21 yaşındasınız ne bu acele
hee evi olsun arabası olsun 5 bin maaşı olsun diye kriterleriniz varsa bilemem

senın bu yaşta hangi okulu okumalıyım , kendı ayaklarım uzerınde nasıl dururum, kımseye muhtac olmadan

nasıl yaşarım dıye dusunmen gerekıyor..

nasıl koca bulurum dıye degıl.....

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım yasın ne daha basın ne otur
okula fılan hazırrlan unuye calıs yanı senın yanı
Bu yasta cocuk gelınler ewlenmeyın dıye tv ler bagrıyoooooo bangır bangır

Acıkcası ewde kalıcamı bılsem o tip programlara cıkıpta kendımı rezıl etmem haaaa !!!!! Abidik gubidik tıpler gelıyo hep

ızlıyomuyum evet ama asla cıkmam bu benım kararım gercı senınkınede saygı duymak lazım ama yasın cok kucuk!!!!!

Hele bıde mınyon tıplısen fılan esra erol dıyo derdın nede bu yasta evlenıyosn dıyıp gonderıo
Onu bırak Türk miieti ızleyenler seyin mi yandı koca ıstıoyon derler derler yaaniiiiiii her seyı derler
Ayrıcaaa bu yasta koca elıne bakıcana kolay yoldan her gun para dılencennnnn ondan !!!!
Gıt bı yerde calıs heralde ewde oturyosun ewde otura otura bunalıma gırmıs olabılırsın

Nenem hep derdi ewlendım ewlendım kızım ala degısen tek sey yastıgım oldu. Baba ewındede koca evındede aynı!!!!!

Son düzenleme:
Babam zuhal topal'a çıkmıştı.

Çoğu kişi kendini farklı tanıtıyormuş dışarıda güvenemediğin birini televizyonda bulamazsın yaşın daha genç elbet birini bulursun.

İzdivaç programları ikinci baharı yaşayacaklar için bana göre gençler çıkınca ne işleri var burada diyorum.

Yaşın o kadar genç ki evlilik hayalin olabilir bu normal hepimizin hayalinden var çünkü.
Fakat daha bu gencecik yaşında neyin acelesi programa çıkacak kadar canım ya.
Elinde daha tüm olanakların varken önce eline mesleğini alıp emin adımlarla ilermeyi dene bence.
Okumak gibi bir düşüncen yoksa da ne bileyim kendine farklı etkinliklere yönlendir.
Çünkü daha çok gençsin önüne daha ne insanlar çıkacak kim bilir

Ah canım kardeşim..

21 yaşında evlilik programlarında çare arayacak kadar evlenme hevesi nedir?

Sanırım yapacak hiçbir işin yok da, bari programlarda vakit geçireyim dedim..bunu gayet iyi niyetle söylüyorum, söylemek için değil yanii..
yoksa bu yaşta insan neden böyle birşey düşünür?
Çalış işe gir, çalışmıyorsan kurslara katıl, yaşa, başka şeylerle uğraş,nasıl olsa birgün evlenirsin..Ne bu acele?

Ayrıca o programlara çıkanların çoğunluğunun niyetlerinin evlilik olduğuna asla inanmıyorum..orda reklam yapıp, tv de ya da yakın çevrelerinde ünlü olmak çoğunun niyeti..

Boşver canım ya..

Bence hiç katılma derim
ama illa katılacaksanda Esra Erol'un programını tercih et
Orası daha güvenilir sanki

Televizyona çıkmayı göze aldığına göre annenlerin durumdan haberi var herhalde. Eğer öyleyse annen bi kendi çevrenizde yoklama yapsın, bi baksın ailesi düzgün sana uygun birileri var mı diye. Bu televizyona çıkmaktan çok daha sağlıklı bi yöntem bence.

Benim erkek kardeşime kız arıyoruz.
Ünv. mezunu Ziraat Mühendisi. Tarımla ugrasır.

Su gibi' den daha hızlı yaparım aranızı :)

markette calısıyorum bu haftalık ıznmde ızledım su gıbıyı evlenn bı cıftı gordum ne bılıyım bı garıp oldum falan fılan sevgılı bulmak kolayda evlenmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…