Benim erkek kardeşime kız arıyoruz.
Ünv. mezunu Ziraat Mühendisi. Tarımla ugrasır.
Su gibi' den daha hızlı yaparım aranızı :)
Ben bile senden 3 yaş büyüğüm hiç düşünmedim böyle birşeyi aman yapma yazık ya Esra Erol'un programına 19 yaşında kızlar geliyor evlenmeye acıyorum valla.
yaşlı insanları bi derece anlarım da ben de o genç kızları görüyorum kadın kadın giyinip çıkıyorlar ya yazık günah Allah akıl fikir versin.
:)))) bu superdi yalnizprogramın adı tazyikli su gibi galiba
haklısınız vazgectım :) markette asılan cok oluyoo dıyorum ya sevgılı bulmak zor degıl.bı cıktıgım vardı cok ama cok sevıyodum aılesı sorun yaptı ben bartınlıyım dıye o amasyalıydı :S corumlu bırıyle cıktım oda aynı kapalı ıstıyo mus aılesı bıde ben sarısınım hanı esprlı sıcak kanlı bırıyım bu yuzden hep dıkkat cekmısımdır bana asılırlardı yuz vermesem bıle o corumlu cocuk hep bana kızardı dıkkat cekıyosun dıye :S ben anlayamıyorum bu ınsanları kapalı olunca duzgun oluyo sankı markette kapalı arkdslarım varr cok beterler :s
açık söyleyim.hiç evlenmemiş olsam çıkmam ne öyle kimseyi bulamamış da buralara düşmüş der millet.ama ikinci evlilik durumu olsa o zaman büyük ihtimal çıkarım.ohh orada otel beleş,yeme içme beleş,kıyafet onlardan,süper bir macera olur en azından.yalanlara da girmem neysem o olarak tanıtırım kendimi.çok iyi biri çıkarsa evlenirim ama kolay kolay da evlenmem oradan.bu şekilde yapabilirim yani.kimseyi de sallamam gibime geliyor.
düzgünlüğün açıklık kapalılıkla bir alakası yoktur erkek arkadaşında saçmalamış şimdi sende saçmaladın..
o bana baktı bu bana teklif etti bilinciyle evlenemezsin bence o yüzden şimdilik evlenme fikrini ertele..
biraz kişisel gelişimine bak ve çevrende daha akıllı insanların çoğalmasını bekle..
sonra maazallah hakikaten su gibi'ye katılmak zorunda kalma nacizane abla tavsiyesi sana..
haklısınız vazgectım :) markette asılan cok oluyoo dıyorum ya sevgılı bulmak zor degıl.bı cıktıgım vardı cok ama cok sevıyodum aılesı sorun yaptı ben bartınlıyım dıye o amasyalıydı :S corumlu bırıyle cıktım oda aynı kapalı ıstıyo mus aılesı bıde ben sarısınım hanı esprlı sıcak kanlı bırıyım bu yuzden hep dıkkat cekmısımdır bana asılırlardı yuz vermesem bıle o corumlu cocuk hep bana kızardı dıkkat cekıyosun dıye :S ben anlayamıyorum bu ınsanları kapalı olunca duzgun oluyo sankı markette kapalı arkdslarım varr cok beterler :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?