su gıbıye katılan ????

Sana evlilik değil, koluna bir sevgili lazım. Anlaşıldı.
Bak kardeşimin mail adresini vereyim yazış olur mu

nasıl aşık olduğun adamla evlenmek yerine programın tekinde palavra sıkan bi adamal evlenmeyi tercih edebilirsin?

hayatın akışı içinde yaşanan aşkın yerini tutmaz hiçbir sunii evlilik, anlıyorum evlenmek istiyorsun ama önce aşık ol,sonra tanı,güven sonra evlen.

Senin yaşındaki bir genç kızın bu telaşını anlamak mümkün değil.
Evlenmek için erken bir yaş.
Otur kendini geliştir ve para kazanma gayreti içinde ol.
Böyle boş düşüncelerle ancak kendini kandırırsın.
Yine de kendin bilirsin tabii.

Ben bile senden 3 yaş büyüğüm hiç düşünmedim böyle birşeyi aman yapma yazık ya Esra Erol'un programına 19 yaşında kızlar geliyor evlenmeye acıyorum valla.

Su gibi vs. programları bence, insanlarla ALAY etmekten başka bir şey değil.
Nasıl bir düşünce ile oraya çıkılabilir ki.
Beni evlendirin diye 2-3 ay oralarda nasıl durabilir ki insan?
Misal Konya dan kalk İstanbul da 3 ay programda geçir zamanı.
Bence %90 ı reklam için orada.
%9 unun kafası basmıyor dalga konusu olduğuna.
%1 de bu arkadaş gibi saf, gerçekten evlenmek isteyenlerden oluşuyor programa katılanlar.

Herkesi genellemek istemem ama bizim eski komsu cikmis boyle programa annemler anlatti

Araba evler cocugum olmadi hic dulum vs demis

Halbuki orda burda kalan

Karisi olmus ve hasta kizina bakmayan

Kizina komsularinin baktigi bir adammis

Guven evliligin temeli

Eski tarz gorucu usulu evlilikler daha guvenilir bence

Sen bilirsin ama yasin gencken kariyerine odaklansan

Yasi daha buyuk olanlarin katilmasi daha uygun bence. Daha karsina kimler cikar bence sabret karsina cikacak kisiyi bekle. Calisiyomusun bilmiyorum ama is ortaminda daha cabuk karsina cikabilir.

Ben bile senden 3 yaş büyüğüm hiç düşünmedim böyle birşeyi aman yapma yazık ya Esra Erol'un programına 19 yaşında kızlar geliyor evlenmeye acıyorum valla.

yaşlı insanları bi derece anlarım da ben de o genç kızları görüyorum kadın kadın giyinip çıkıyorlar ya yazık günah Allah akıl fikir versin.

21 yaşında gerçekleştirilmek istenilen tek hayal evlilik olmamalı bence

Mahalleden bir adam esra erola çıkmıştı, binam var, emekliyim ama binamın altında bakkal dükkanım var, çalışanlar var ben sıkılınca inip bakıyorum gibi şeyler söylemişti, halbuki hepsi yalandı. bi barakada yaşıyordu ve evlendi, nasıl inandırdı bilmiyorum, sonra evlendiği bayan durumu anlayıp adamı terketti falan filan.
diyeceğim o ki, normal hayatta kimseye güvenemediysen orda nasıl güveneceksin ki?
bence de çıkıp kendini rezil etme.

haklısınız vazgectım :) markette asılan cok oluyoo dıyorum ya sevgılı bulmak zor degıl.bı cıktıgım vardı cok ama cok sevıyodum aılesı sorun yaptı ben bartınlıyım dıye o amasyalıydı :S corumlu bırıyle cıktım oda aynı kapalı ıstıyo mus aılesı bıde ben sarısınım hanı esprlı sıcak kanlı bırıyım bu yuzden hep dıkkat cekmısımdır bana asılırlardı yuz vermesem bıle o corumlu cocuk hep bana kızardı dıkkat cekıyosun dıye :S ben anlayamıyorum bu ınsanları kapalı olunca duzgun oluyo sankı markette kapalı arkdslarım varr cok beterler :s

düzgünlüğün açıklık kapalılıkla bir alakası yoktur erkek arkadaşında saçmalamış şimdi sende saçmaladın..
o bana baktı bu bana teklif etti bilinciyle evlenemezsin bence o yüzden şimdilik evlenme fikrini ertele..
biraz kişisel gelişimine bak ve çevrende daha akıllı insanların çoğalmasını bekle..
sonra maazallah hakikaten su gibi'ye katılmak zorunda kalma nacizane abla tavsiyesi sana..

Son düzenleme:
açık söyleyim.hiç evlenmemiş olsam çıkmam ne öyle kimseyi bulamamış da buralara düşmüş der millet.ama ikinci evlilik durumu olsa o zaman büyük ihtimal çıkarım.ohh orada otel beleş,yeme içme beleş,kıyafet onlardan,süper bir macera olur en azından.yalanlara da girmem neysem o olarak tanıtırım kendimi.çok iyi biri çıkarsa evlenirim ama kolay kolay da evlenmem oradan.bu şekilde yapabilirim yani.kimseyi de sallamam gibime geliyor.

Canım daha cok cok gençsin ne bu telaş. Benim bi arkadaşımın babası katılmıştı orda tanışmadı biriyle ama bilinçli olara kçalıştıgı yerin adını reklam olarak vermişti sonra işyerine bi sürü telefon geliyor haliyle ve bi ok kadınla görüşmüştü.Su an o arayan kadınlardan biriyle evli cok mutlu görünüyolar nekadarını görebiliyoruz o meçhul ama evliliği oradaki insanlar maddi acıdan arıyorlar manevi acıdan arayan insan yok sen de kalacak evim olsun sadece gelir olsun diye istiyorsan katıl derim ama ynlıs anlama oraya cıkan bi cok insan maddi acıdan cıkıyor

Bence oraya cıkmak yerine yeni güzel arkadaslıklar edin kendine - elbet birgün bulacaksın eminim.

Temiz kalbinin hoş ve mutlu olması dileğimle.

Aynen aslında evlenmeyi düşünmeyen bile gidip orda uzun zaman otelde kalıp bi tatil yapabilir belki de yapan vardır bilemiyorum Haklısınn- Harika bir mazcera olur belki de şans kapısını çalar ve güzel bir insanla tanışadabilir.

akıllı ınsan sayısı azalıyo malesef guleryulzuyum dıye benı ona buna asılan bırı ılan etmıslerdı eskı calsıtıgım yerde :S o gun cok uzulmustum hanı ben ıkı yuzlu degılım kedımı farklı gostermem oldugum gıbıyım . bende para bırıktırıyorum bu ara suan gelecekle ılgılı planlarımı ertelemıs bulunmaktayım en zından bırıkmıs pram olsun saol abla :))

aslında bakarsan bu yazını okuyunca hala cocuk oldugunu anladım sakın öyle birşey yapma - bence bi üniversiteye gir orada bi cok insanla tanısır ve dogru insanı belki orada bulursun.Dogru insanı bulamasanda bilgi eğitim ve birikim sahibi olmuş olursun.Öyle bana su markette baktı bu göz kırptı gibi cümleler kuruyorsan hala olmaz derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…