su gıbıye katılan ????


sım canım ben markette calsıyorum market ortamı cok kotu bı kız arkdasım var markette 5 kısıyle cıkmıscocukların hepsıde arkdas konusmayada devvam edıyorlar daha neler neler .... hıc bır market dısardan gozuktugu gıbı degıl valla ıkı yıldır markette calsıyorum :)) hanı cok carpık ılıskıler var dogru duzgun bı bulmak ıstıyorum oncelıkle ama okul bıttı markete gırdım baska bı ıs bılmıyorum acıkcası ne ypaıcam bımıyorum marketten cıksam ortamları cok kotu cunku
 
hayatın marketten ibaret sanırım senin..Etrafında sürekli birileriyle çıkmayı marifet sana cahil kızlar ve salak oğlanlar... sen ise hepsinden saf salak bişeysin belliki bu yaşta nasıl koca bulurum diye buraya konu açtığına göre
 

Anladım tatlım fakat bu konuyu iyi düşünmelisin orada senden cok cok büyük insanlar var lutfen oraya güvenip gençliğini atma ama olur mu bence sen bi sınava gir derim ben . öpücük
 
arkadaş reşit ve evlenmeye karar vermiş. onu tanımayan insanlar olarak ''daha yaşın kaç, evlenip ne yapacaksın?'' gibi yorumları gereksiz buluyorum.
 

Ya biraz kırıcı konustun ama suan doğru yada yanlıs dusunuyor olabilir Landfloves fakat en azından biz bunu gözümüzle görüyorsak kendimizce dogruyu kırmadan anlatmalıyız belki ozaman bişeyler güzel gider birinin hayatında .. :))) belki birini bi uçurumdan kurtarmış oluruz.
 

konu açmak için üyelerin sizden izin alması gerektiğini bilmiyodum.yaptığını doğru bulmadığınız konu sahibine salak deme hakkını vermez size.saçma buluyosanız cevap vermezsiniz olur biter, herkesin derdi kendine büyük biraz saygı lütfen.
 

tamam gerginlik yaratmayın arkadaslar biri kırıcı oldugunda onu güzel bir dille uyardıgınızda herşey çözümleniyor olduğu üzere :) konuyu saptırdık.
 
Kimseye güvenemiyorum diyorsunuz ama oradakilere hiç güvenmeyin bence...
Hem daha yaşınız 21 nedir bu acele?
 
açıkçası ben gencecik insanların o evlilik porgramlarına katılmalarına anlam veremiyorum
ayrıca ordakilerede pek güvenme
sonuçta onlarda senin gibi başvuranlar her geleni yalan makinasına sokup karakter analizi yaptırmıyorlar..
 
Bu yaşta evlilik programına mı katılınır ya.. Bence ÖSS'ye katıl
 
Ay bu yaşında alışveriş yapar gibi birbirlerinin mesleğini, boyunu posunu milletin içinde tartıp kendine seçen insanlar arasında ne işin var senin. Bir de sanki seni çok tanıyormuş, en iyisini senin için seçebilecekmiş gibi sunucular her lafa atlıyorlar. Ne gereği var kendi hayati kararlarını milletin reyting malzemesi yapmaya.

Bir de normal olan şu yaşlarda sevgili bulmak zaten. Sevgilin olsun, gez toz, çok bağlanma öyle. Sevgili dediğin karşılıklı çekim hissettiğin arkadaştır, ayrıldıktan sonra arkadaş kalabileceğin ilişkiler yaşa, daha şimdiden kendini bir ömür boyu birine bağlamanın ne anlamı var ki?
 
Son düzenleme:
Yavrucugum, cocugum daha yasin 21 sen hele bir meslegini eline al. Hayti tani, yasa ve su hayatda bir emek sarfet. Okulunu bitir yasin gelsin söyle 28-30 ondan sonra evlenirsin. Acelen ne???
Sen simdi koca bulsan bile mutlu olamazsinki, sen cocuk, karsindaki cocuk, evcilikmi oynayacaksiniz???
Okul durumu ne hallerde?
 
....Bak canım ,,
* evlenmek mağrifet değil....
*küçük bi çocukken bahçelerde oynadığımız evcilik oyunu gibi Hiç değil...
*karşıdan pembe masal gibi görünse de , Çok ReNgi var evliliğin....
*İki insanın uyum sağlaması çok zor bir süreç...
*Bu süreç boşanmadan atlatılabilirse tabi....
*Evlilik er ya da geç olur....Ama meslek sahibi olmak , kariyer yapmak evlendikten sonra çok zor....
*Şimdi bir düşün lütfen:44: :44: :44:
*Bir de burdaki ablalarının ruya gibi başlayan mutluluklarının nelerle sonlandığını oku ve ver kararını öyle ver......
Hiç evlenme demiyorum..Ama bu yaşında da oraya buraya katılman , gereksiz acele etmen çok yanlış inan...
 
Son düzenleme:

kimseye güvenemiyorsan orada tanıdığın birine nasıl güveneceksin hemen. üstelik kameralar önünde.
evlenmeyi çok istiyorsun ama yaşın o kadar küçük ki.. senin yaşında insanlar hala okuyor... bu acele ne?
 
Daha 21 yaşındasın
Bence bu kadar aceleci olma
Oku, çalış, kurslara git arkadaşlarınla gez eğlen
Evlilikte en son iş, birini seversen tabi..
Öyle ısmarlama boyu şöyle olsun, kılsız olsun, 2 dairesi olsun vs. diye sipariş usulü olmaz..

Ama yok yine illa gideceğim diyorsan
Bize de el salla ben işteyim görmem ama kk dan arkadaşlar duyurur
 
tatlım bir de diyorsun ya sevgili bulmak kolay evlenmek zor diye. Genelde sevgili olmak isteyenler sen yaştaysa evlenmek istemez karşı taraf iş güç vs meseleleri hayatı yaşama arzusundan. Sen biraz bekle evlenmeyi düşündüğünü yakın çevrene söylediğinde evlilik niyetiyle gelecek insanlar olacaktır. Programa çıkmak çok zor bir karar olsa gerek en azından ben kendimi o kadar özgüveni görmem tüm hayatımı herkesle paylaşmak çok garip geliyor
 
canım bende 22 yasındayım 2.5 senedir süren cok güzel bi ilişkim var okulum bitti calısmaya basladım erkek arkadasımda calısıyo benimle evlenmek ıstıyo evet desem bugun evlenelım dıcek ama ben ıstemıyorum neden biliyomusun artık hersey cok zor ınsanların bırbırlerıne tahammullerı azaldı bırde bunun ıcıne gecım sıkıntısı aileler girince daha da zor olucak dıye dusunuyor evet benımde arkadaslarım evlenıyo evet bende özeniyorum bu cok normal her genc kızın hayalidir gelinlik giyiyim gözler üstümde olsun ama sonrası icin kendine güvenin var mı ? ömür boyu markette mi calışmak istiyorsun bence sınava gir iki yıllık dört yıllık bi üniversite sana iyi gelecektir o ortama girdiğinde yasıtlarının evlilige ne kadar uzak oldugunu ve bunun icin ne kadar erken oldugunu daha iyi anlarsın sevmek sevilmek cok güzel sey ama bu konuların üstüne düstükce olmazmıs diye bilirim herseyi zamana bırak önce kendin icin birseyler yap emin ol gerisi gelecektir :) hakkında hayırlısı olsun sevgiyle kal :)
 
Ne bu acele yahu ?

Sizi bu kadar evlenmeye iten sebebi cidden merak ettim..Ailenizde aranızda sorun mu var yoksa cinsel olarak kendinizi artık dizginleyemiyor musunuz ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…