aslında bakarsan bu yazını okuyunca hala cocuk oldugunu anladım sakın öyle birşey yapma - bence bi üniversiteye gir orada bi cok insanla tanısır ve dogru insanı belki orada bulursun.Dogru insanı bulamasanda bilgi eğitim ve birikim sahibi olmuş olursun.Öyle bana su markette baktı bu göz kırptı gibi cümleler kuruyorsan hala olmaz derim
sım canım ben markette calsıyorum market ortamı cok kotu bı kız arkdasım var markette 5 kısıyle cıkmıscocukların hepsıde arkdas konusmayada devvam edıyorlar daha neler neler .... hıc bır market dısardan gozuktugu gıbı degıl valla ıkı yıldır markette calsıyorum :)) hanı cok carpık ılıskıler var dogru duzgun bı bulmak ıstıyorum oncelıkle ama okul bıttı markete gırdım baska bı ıs bılmıyorum acıkcası ne ypaıcam bımıyorum marketten cıksam ortamları cok kotu cunku
hayatın marketten ibaret sanırım senin..Etrafında sürekli birileriyle çıkmayı marifet sana cahil kızlar ve salak oğlanlar... sen ise hepsinden saf salak bişeysin belliki bu yaşta nasıl koca bulurum diye buraya konu açtığına göre
hayatın marketten ibaret sanırım senin..Etrafında sürekli birileriyle çıkmayı marifet sana cahil kızlar ve salak oğlanlar... sen ise hepsinden saf salak bişeysin belliki bu yaşta nasıl koca bulurum diye buraya konu açtığına göre
konu açmak için üyelerin sizden izin alması gerektiğini bilmiyodum.yaptığını doğru bulmadığınız konu sahibine salak deme hakkını vermez size.saçma buluyosanız cevap vermezsiniz olur biter, herkesin derdi kendine büyük biraz saygı lütfen.
yaşım 21 evlenmeyı cok ıstıyorum ama kımseye guvenemıyorum en sonunda su gıbı ye falan cıkmayı dusunuyorum o derece en azından evlılık nıyetıyle baslamıs olur dıye dusunuyorum hıc burdan sugbıye katılan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?