şu gözlerime bakın :(

Makyaj hilesiyle halledebilirsiniz.
Güzel ve en önemlisi sağlıklı ışıl ışıl gözleriniz var

evet bir kaç arkadaşta öyle dedi ben gözüm için dertleniyordum meğersem kaşlarımı düzeltmem gerekiyormuş. tabi bunu iyi bir kuaför yardımıyla yapmam lazım. ben beceremem bunu. iyi ki sormuşum size he :) ayrıca eyeliner sürerken kuyruklu ciziyorum zaten canım.

gözlerin gayet güzel..nedyi sorun yaptın anlamadım..peki kör olan gözünde sakatlık olan şaşı baş gözlü olanlar nepsın..bir akrabanın kızı vardı..göz kapaklaro öyle çok düşüktüki kız bişr şeye bakarken başını yukarıya kaldırırdı..o kız çoktan evlendi birde kızı var..evlilik yaradımıdır nedir kız kilo almış epeyii göz kapakları sanki yukarı doğru kalkmış..

tabi ki öyle canım şükür diyorum zaten bakıyorum görüyorum.insan evladıyız işte bazı zamanlar elimizdekiyle yetinmeyi bilmiyoruz pek. benim annemin gözleri çok güzel 40 yasını geçmesine rağmen gözleri benden daha genç bakıyor insan annesinde görüpte bende niye yok diyor işte ister istemez bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…