su içsem yarıyor diyenler, o su birde bana yarasa...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
hele birde o çok yemek ye biraz kilo al diyen hatunların, yemek yerken iştahımı gördüklerinde, ayyy ben su içsem yarıyor, sen löp löp götürüyon bir gr aldığın yok demeleri yokmu... yangın vaaaaarrrr diye bağırasım geliyor o esnada.. neden almıyorum bilmiyorum ama almıyorum işte.. eskiden takıyordum bilhassa evlenmeden önce, ama artık takmıyorum şükür sağlığım yerinde ya daha ne ister insan diyorum ama ahh bu çevremdeki insanların sürekli gözüme gözüme sokarcasına hatırlattıkları, zayıflığımı bizzat sorun haline getirmeme çalıştıkları huyları olmasa... evlendim çocuğum oldu, hala aynıyım... yani evlenince alırsın, yok hamilelikte alırsın zırvalıkları bana işlemedi
bu arada boyum 172, kilom 54... doktorlardan testlerden tahlillerden tavsiye vermeyin lütfen, çünkü aklınıza gelen gelmeyen herşeyi yaptırdım... bildiğiniz başka yöntemler varsa memnun olurum... bilhassa işe yaramış şeyler...teşekkürler..

Kafayi rahatlattigin an kilo aliyosun..ben belli bi yasa kadar aynen senin gibiydim.sora kamuya atandim..kafam rahatladi..derken aldim kilocuklarimi..

Ben cok zayiftim ama 34 beden bile bol geliyodu..suan 38 bedenle 36 arasinda gidip geliyorum..

Ay Allahim aradigim konuyu buldum. Ben de 1.68e 53 54 üm. Eskiden 48 kiloydum o zaman okey cok zayiftim ama su an bence normaliz.insanlarin sacma sapan yorumlarindan biktim usandim. Kizim sana bakmiyolar mi yok iskelet gbisin yok safinaz gibisin arkadas ben normalim ya normal 38 beden giyen normal bi insan evladiyim kilo da alamiyorum sizin gbi doktora falan da gittim. Olmuyo napalim. Nasilki sisman birine kilosuyla ilgili laf dendiginde aliniyosa zayiflar da aliniyo hele de ugrasip kilo alamayanlar bizi artik rahat birakin (BAYA DOLMUŞUM)

Kılon gayet güzel ne yapacaksın fazlasını yaaaa

aşırı zayıf değilsin hatta idealsin ...ne istiyorsun balina gibi şişmek mi?

balina gibi olmayı elbette istemem ama 60 falan olsam güzel olacak...
biraz kemiklerim iri sanırım, kötü duruyorum... mankenler gibi zarif değilim yani,..boy da uzun olunca kilo hiç görünmüyor... safinazdan hallice işte

Kafayi rahatlattigin an kilo aliyosun..ben belli bi yasa kadar aynen senin gibiydim.sora kamuya atandim..kafam rahatladi..derken aldim kilocuklarimi..

hamdolsun bi derdim yok ama benim metabolizma fixledi heralde yıllardır.... bir gr alamıyorum yaa...

bence çok iyisin hiç kilo alma

canım sorma vallahi dedim ya resmen bööğğhh diye kusacam artık zayıfsın kilo al dediklerinde...
insan alınıyor, zoruna gidiyor... kilolu insana ayyy çok şişmansın denirmi? buda aynı şey... ayy çok zayıfsın dediklerinde ağzılarının ortasına vurasım geliyor...hele birde kaç kilosun diye sorduklarında 54 üm dediğim zaman, ayyy 60 olsan tam süper olursun.. biraz eksiğin var diyorlar ya.. bende o anda seninde bi 10 kilo fazlan var biraz versen çok süper olacak demek istiyorum ama yapamaıyorum işte...

Bence insanların zayıflıkla ilgili takıntıları var. Yoksa söylediklerinin nereye gideceğini , birini kırıp kırmayacağını tartabilirler. Belki de senin kadar zayıf olmadıkları için anlayamıyorlar. Bence takmamalısın, kendini olduğun gibi sev :)

Ben aşırı zayıf değilim ama bana bile sürekli kilo al diyenler oluyor. İnsanların zevkine göre mi kilo alacağız :)

Bu arada kilon ve boyunu okumamışım, zayıfsın ama gayet iyisin bence. Az biraz zayıf olunca balıketliden aşağısına genelde kilo al diyorlar sürekli, laf olsun diye dilleri alışmıştır. Boşver sen :)

canım vallahi neler neler yapıyorum yok... her gece yatmadan makarnalar, hamur işleri aklına ne gelirse...yiyorum ama yok... sırf kilo alabileyim diye hamur işi eksik etmez oldum evimde...
sırf ekmeği fazla yiyeyim diye sabahları kocaman tost yapıyorum.. tostu sevmediğim halde..
olmuyor...iştahla sorunum yok... iştahım iyi..

Siz de çevrenizdekiler gibi zayıflığınızı bizim gözümüze sokmuşsunuz ne Farkı kaldı şimdi

ben kendimle gayet barışığım ve sağlığım yerinde diye şükrederim herzaman takmamaya çalışıyorum.. ama insanlar sağolsun takmam için çabalıyorlar resmen.. hiç unutturmuyorlar.. sürekli hatırlatıyorlar canlarımm benim..

O vücuttan ben de istiyorum kardeş :)

Siz de çevrenizdekiler gibi zayıflığınızı bizim gözümüze sokmuşsunuz ne Farkı kaldı şimdi

niye gözünüze sokayım.. ben zayıflığımla övünen birimiyim yani.. bunu mu anladınız konumdan.. ben zayıflığımdan kurtulmak için yardım istedim sizlerden... kilomu yazmak zorundaydım, illa ki sorulacaktı..

Aynı deetten muzdaribim canım okadar çok yemek yememe rağmen gece 1 de kalpkıp yemek yiyen insanım ama alamıyorum bir türlü bende 53 kiloyum 70 boy herkes aynı şeyi söylüyor banada gına geldi bu sefer benim psikolojim bozuluyor çok zayıfım diye en iyisi takmamak akışına bırakmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…