- 31 Aralık 2014
- 159
- 79
- 38
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
hele birde o çok yemek ye biraz kilo al diyen hatunların, yemek yerken iştahımı gördüklerinde, ayyy ben su içsem yarıyor, sen löp löp götürüyon bir gr aldığın yok demeleri yokmu... yangın vaaaaarrrr diye bağırasım geliyor o esnada.. neden almıyorum bilmiyorum ama almıyorum işte.. eskiden takıyordum bilhassa evlenmeden önce, ama artık takmıyorum şükür sağlığım yerinde ya daha ne ister insan diyorum ama ahh bu çevremdeki insanların sürekli gözüme gözüme sokarcasına hatırlattıkları, zayıflığımı bizzat sorun haline getirmeme çalıştıkları huyları olmasa... evlendim çocuğum oldu, hala aynıyım... yani evlenince alırsın, yok hamilelikte alırsın zırvalıkları bana işlemedi
bu arada boyum 172, kilom 54... doktorlardan testlerden tahlillerden tavsiye vermeyin lütfen, çünkü aklınıza gelen gelmeyen herşeyi yaptırdım... bildiğiniz başka yöntemler varsa memnun olurum... bilhassa işe yaramış şeyler...teşekkürler..
Bende baya zayıfsın zannettim . Benim arkadaşımda kilo almak istiyor ama o 36 kg. Boyum 1.70 3 ay önceye kadar 54 kg. 54 muhafaza etmek bi sorunken şimdi 62 oldum iğrenç vermeye debeleniyorum.28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
hele birde o çok yemek ye biraz kilo al diyen hatunların, yemek yerken iştahımı gördüklerinde, ayyy ben su içsem yarıyor, sen löp löp götürüyon bir gr aldığın yok demeleri yokmu... yangın vaaaaarrrr diye bağırasım geliyor o esnada.. neden almıyorum bilmiyorum ama almıyorum işte.. eskiden takıyordum bilhassa evlenmeden önce, ama artık takmıyorum şükür sağlığım yerinde ya daha ne ister insan diyorum ama ahh bu çevremdeki insanların sürekli gözüme gözüme sokarcasına hatırlattıkları, zayıflığımı bizzat sorun haline getirmeme çalıştıkları huyları olmasa... evlendim çocuğum oldu, hala aynıyım... yani evlenince alırsın, yok hamilelikte alırsın zırvalıkları bana işlemedi
bu arada boyum 172, kilom 54... doktorlardan testlerden tahlillerden tavsiye vermeyin lütfen, çünkü aklınıza gelen gelmeyen herşeyi yaptırdım... bildiğiniz başka yöntemler varsa memnun olurum... bilhassa işe yaramış şeyler...teşekkürler..
Eger gercekten elinden gelen herseyi yapiyorsan olmuyorsa olmuyordur. Kendinle baris ve laf söyleyenlere bir iki laf patlat bir daha söylemeye cekinirler. Tedavisi olmayan bir hastalik icin ayy sen de ölecen yaa bisiyler yap denir mi, denmez. Akillari almiyorsa üstüne basa basa söyle kilo alamiyorum böyle katlanacaksiniz mecburen de. Isimiz gücümüz mülleti memnun etmek olmus. Baskasini yüzüne yüzüne elestirmek ne kolaymis ya.
öyle bi tanıdığım var evlenip iki çocuk doğurunca öyle güzel kilo aldı ki hayatında diyet yapmayan insan hayatı boyunca diyet yapmak zorunda gibi duruyo
Boyumuz ve kilomuz aynıben de 18 yaşındayım hedefim 62 kg olmak. Biraz zor ama olsun hayal işte Bekar mısınız evlenince en az 10 kg garanti
Arkadaslar konu sahibinin beden kitle indeksi normal ama heralde kilosu orantili degil yani buyuk ihtimal kilolarin cogu alt bolgede toplaniyo gogus de yoksa beli de inceyse kopcak kadar zayif gorunuyo...mesela benim belim de cok incedir o yuzden oldugum kilodan hep daha zayif gorunuyorum..
bence asırı zayıf degılsın cnm burda 170 boyunda 52 kıloya ınmek isteyen arkadaslar var zayıflıkk zarıflıktır28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
Bende 40 kilo falansın sandım, gayet idealmişsin.. Ne demeye kilo Alcan ki.. Illa istiyorsan spora git kas yap hafiften, dolu dolu görünürsün28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
bence asırı zayıf degılsın cnm burda 170 boyunda 52 kıloya ınmek isteyen arkadaslar var zayıflıkk zarıflıktır
bence bu halınle mutlu ol cnm senın kılon normal sana öyle diyenler anormal kılo hastalıktır görüntü kirliliğidir bak ben zayıflamaya ugrasıyorum 170 boyum 66 kıloyumöyle deme canım yaa, zerafetten çok iskelet gibi duruyorum... sanki ete dair bişey yok vücudumda... öyle hissetmeye başladım artık... bir arkadaşıma sarıldığımda onun balık etli oluşu kendimi resmen kemik torbası gibi hissetmeme neden oluyor... ellerim parmaklarım kollarım çöp gibi
Ben evlendigimde 46 kiloydum 13 yilda 54 oldum anca bunun bir caresi oldugunu dusunmuyorum metabolizma meselesi ama ben halimden memnum
Bir donem d.kontrol hapi kullanirken 3 ayda 61 kilo kiloya ciktim hapi birakinca eski kiloma dondum
Bu kilo bence zayif degil.normal almaniza gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?