su içsem yarıyor diyenler, o su birde bana yarasa...

Bos duruyor bacaklarimin icin. ..odem de yok Dr gittim sordum su cok iciyorum yaklasik 4 litre gunde. .
Icmedigimde bikac gun inceliyor
Cok uzuluyorum okulum da basliyor haftaya spor icin vaktim yok
Acil bisey yapmaliyim
Ameliyat bike yaptirabilirim
Okadar kastim kendimi
Psikolojim bozuldu ozeniyorum ince bacaklara. ..bileklerim bile kalin

Boyumuz ve kilomuz aynı ben de 18 yaşındayım hedefim 62 kg olmak. Biraz zor ama olsun hayal işte Bekar mısınız evlenince en az 10 kg garanti

Asiri zayif gelmedi bana orantilarin. Ben 1.75 boya 58 kiloydum gecenlerde. Zayif olsa da oyle aman aman dikkat cekecek bir sey degil.

Kimileri yer yer kilo almaz. Benim yakin arkadasim da oyle. Yapacak bir sey yok, kendinle barisacaksin. Hic oyle zorla yemek yemeye kalkma, sadece kendine eziyet edersin. Kilo almiyorsan almiyorsundur.

Kilo alabilmek kilo verebilmekten daha zordur.
Kilo vermenin yolu yordami var, illa ki verirsin.
Ama kilo alamayan bunyeye zorla kilo aldirmak daha zor, yapamazsin. Hic zorlama derim. :)

Arkadaslar konu sahibinin beden kitle indeksi normal ama heralde kilosu orantili degil yani buyuk ihtimal kilolarin cogu alt bolgede toplaniyo gogus de yoksa beli de inceyse kopcak kadar zayif gorunuyo...mesela benim belim de cok incedir o yuzden oldugum kilodan hep daha zayif gorunuyorum..

Ben valla suyu kek, poğaça, kurabiye yanında içiyorum, deli gibi yarıyor. Şaka bir yana kendini çok fazla kilo almaya endeksleme canım, insanlar sen kaç kilo olursan ol hep takmaya bir kulp bulacaklar -ki gayet normal geliyor kulağa ölçülerin.

Bende baya zayıfsın zannettim . Benim arkadaşımda kilo almak istiyor ama o 36 kg. Boyum 1.70 3 ay önceye kadar 54 kg. 54 muhafaza etmek bi sorunken şimdi 62 oldum iğrenç vermeye debeleniyorum.

aynen eleştirmek okadar kolay ki... bende eleştirmek istesem bir kişi hakkında bile yüzlerce kulp bulurum...
ama ben tam tersine kusuru olan bir insana bile kusurunu farketmediğimi yada hiç kötü görünmediğini söylerim ki moral olsun... o gerçeği bilse bile, onu teselli etmek hem onu mutlu eder hem sevaptır...
geçenlerde bir arkadaşımla olan durumu anlatayım... arkadaşımın yüzü çok kuru ve ne krem ne nemlendirici hiçbişey işe yaramıyor.. yüzündeki deriler pul pul dökülüyor ve dokunduğunda resmen nasırlaşmış gibi sert bir cidli var.. çok üzülüyor bu duruma.. geçenlerde bir mevzu geçti, allah aşkına söyle çokmu çirkinim neden böyleyim herkes cildime bakıyor acıyan gözlerle falan dedi... yaa saçmalama insanlar abartır... seni üzmek istemiştir falan dedim.. hiç de öyle değil.. sen takıntı yaptığın için böyle herkes sana acıyor sanıyorsun ama aksine cildin gayet iyi... sen diyene kadar ben dikkat bile etmedim farketmedim hiç dedim... öyle mutlu oldu okadar sevindi ki anlatamam... gerçeği o da biliyor bende biliyorum ama bu pembe yalan onun moralini düzelttiği gibi benim içinde huzur vericiydi mutlu ettiğim için...
neden insanlar eleştirirken kıracaklarını hesaba katmaz, yada bile bile üzmek ister... zevk mi veriyor...

öyle bi tanıdığım var evlenip iki çocuk doğurunca öyle güzel kilo aldı ki hayatında diyet yapmayan insan hayatı boyunca diyet yapmak zorunda gibi duruyo

bende evliyim canım 4 yaşında oğlum bile var... ama ne hamileyken ne öncesinde ne sonrasında hiç kilo almadım...

Boyumuz ve kilomuz aynı ben de 18 yaşındayım hedefim 62 kg olmak. Biraz zor ama olsun hayal işte Bekar mısınız evlenince en az 10 kg garanti

evliyim canım... 10 kilo değil 1 kilo bile alamadım ben...

aynen canım, belden yukarım daha zayıf görünüyor.. hiç dolgun değilim, göğüs de yok...
belden aşağım iyi... yani popo var, baldır var....

bence asırı zayıf degılsın cnm burda 170 boyunda 52 kıloya ınmek isteyen arkadaslar var zayıflıkk zarıflıktır

Bende 40 kilo falansın sandım, gayet idealmişsin.. Ne demeye kilo Alcan ki.. Illa istiyorsan spora git kas yap hafiften, dolu dolu görünürsün

bence asırı zayıf degılsın cnm burda 170 boyunda 52 kıloya ınmek isteyen arkadaslar var zayıflıkk zarıflıktır

öyle deme canım yaa, zerafetten çok iskelet gibi duruyorum... sanki ete dair bişey yok vücudumda... öyle hissetmeye başladım artık... bir arkadaşıma sarıldığımda onun balık etli oluşu kendimi resmen kemik torbası gibi hissetmeme neden oluyor... ellerim parmaklarım kollarım çöp gibi

bence bu halınle mutlu ol cnm senın kılon normal sana öyle diyenler anormal kılo hastalıktır görüntü kirliliğidir bak ben zayıflamaya ugrasıyorum 170 boyum 66 kıloyum

Ben evlendigimde 46 kiloydum 13 yilda 54 oldum anca bunun bir caresi oldugunu dusunmuyorum metabolizma meselesi ama ben halimden memnum
Bir donem d.kontrol hapi kullanirken 3 ayda 61 kilo kiloya ciktim hapi birakinca eski kiloma dondum

Ben evlendigimde 46 kiloydum 13 yilda 54 oldum anca bunun bir caresi oldugunu dusunmuyorum metabolizma meselesi ama ben halimden memnum
Bir donem d.kontrol hapi kullanirken 3 ayda 61 kilo kiloya ciktim hapi birakinca eski kiloma dondum

doğum kontrol hapları kilo aldrıyormuş diye duymuştum zaten ama sırf kilo almak için kontrol hapı kullanmak istemiyorum... zayıf yaşadım zayıf öleceğim sanırım

Bu kilo bence zayif degil.normal almaniza gerek yok.

kürdan gibisin uçacaksın kopacaksın kemiklrin sayılıyor laflarını sürekli duyuyorum, o yüzden zayıf değilim diye kendimi kandıramıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…